Noomi Rapace

Noomi Norén

7,9
21 235 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Noomi Rapace

Następnie bez czytania scenariusza przyjęła rolę w jakimś amerykańskim komercyjnym filmidle nakierowanym na szybkie kaso branie. Jak mało ludzi trzyma klasę dzisiaj. To absolutna porażka.
Wadą większości aktorów jest to, że charakter to miewają jedynie na ekranie.

totzritjel

Aktorstwo to jest ich zawód, więc ja nie widzę w tym nic dziwnego, że przyjęła rolę która przyniesie jej duże zyski. Nie każdy chce żyć w biedzie.

totzritjel

praca to praca... może nawet lepiej że nie chce być kojarzona tylko z jedną rolą

totzritjel

Nie wiem czy zauważyłeś ale Noomi grała do tej pory tylko w skandynawskich produkcjach. Odrzucająć propozycje z Hollywood musiałaby być skończoną idiotką. Nie chodzi tylko o pieniądzę (bo one i tak przyjdą) ale po 1 przeżyje wspaniałą przygodę. Po 2 i najważniejsze: grając w Sherlocku dziewczyna zaprezentuje się szerszej publiczności i będzie zauważona przez kogoś jeszcze, kto zaoferuje jej kolejne role (MOŻE I TE NIEKOMERCYJNE TEŻ)! Tak się po prostu robi karierę. Masz okazję - wykorzystujesz ją, bo drugiej może nie być.

bob_Lazar

całkowicie się zgadzam, dziewczyna jest fenomenalną aktorką i nic dziwnego że wykorzystała szansę, żeby pokazać się szerszej publiczności. Mam nadzieję, że zrobi jeszcze wielką karierę i będzie rozpoznawana na całym świecie.

totzritjel

zgadzam sie z trzema wypowiedziami powyżej

totzritjel

po 4 Sherlock Holmes to nie filmidło, tylko zajebiste kino akcji w wykonaniu najlepszego brytyjskiego reżysera od filmów gangsterskich ;]

totzritjel

A ja nie rozumiem jak można Incepcji dać 1 gwiazdkę,ale tego nie oceniam...

tulku

ja tam bym brał co się da, kryzys nadchodzi KASA SIĘ PRZYDAJE!!! a poza tym amerykańce ją będą rozpoznawać

Schizofrenik_XXI_wieku

jak ja miałbym mieć dużo kasy i siedzieć i nie pracować do końca życia a się ujmować żeby nie grać w "amerykańskich komerchach" to wolałbym kase :)

totzritjel

Sherlock Holmes mimo, że amerykański i komercyjny, jest całkiem przyjemną pozycją filmową, a dla aktorki jest to szansa zaprezentowania się większej, niż tylko skandynawska - publiczności

użytkownik usunięty
totzritjel

baran. jak sądzisz, z czego żyją aktorzy?

totzritjel

Słabo wypadła w Sherlocku. Może po prostu taka rola, nijaka.

totzritjel

W Prometeuszu rozpier.... system.