Noomi Rapace

Noomi Norén

7,9
21 235 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Noomi Rapace

Nie mam pojęcia z jakiej paki dostała angaż do Prometeusza.

Private_Witt

Scott wiedział, co robi, a ja się z tego niezmiernie cieszę. I żebyś później, po obejrzeniu "Prometeusza" nie "wykrztusił" tych słów...

Corderosa

Chodzą słuchy, że w każdej scenie ma taką samą minę ;p

Private_Witt

Kiedyś chodziły słuchy, że Ziemia jest płaska. ;-)

Mariusz_760301

A nie jest ????????

Mariusz_760301

Mariuszu, czy Ty zawsze tak bez sensu? Walczysz o tytul najbardziej niedorzecznego filmwebowicza? Poczekaj, sprobuje znalezc jakis Twoj wpis o filmie, moze sie w koncu doczekam.

per333

ale Ci dopiekłem - hihi.
Szukaj może znajdziesz w końcu odpowiedź na moje pytanie.

Mariusz_760301

Mariuszu, Ty zapewne nawet nie wiesz co to znaczy komus dopiec. Jak mozna komus dopiec bedac permanentnie niedorzecznym?

per333

schizofrenikowi można.
Mieszkam w Gliwicach - przeglądasz już moje posty (to pewnie z uwielbienia), więc wpadnij do mnie by wyjawić mi co cię do tego skłania. Chcesz adres? - jesteś tak zafascynowany tym co do ciebie piszę. ;-) Czy autograf mam Ci przesłać pocztą?

Mariusz_760301

Niedorzeczny Mariuszu, ja sobie tylko z Ciebie kpie. To w sumie nic osobistego. Po prostu nie przepadam za forumowymi trollami.

per333

Nazywaj to jak chcesz skoro to ci pomaga.

Private_Witt

obejrzyj zmierzch jeśli chcesz zobaczyć prawdziwą strefę stałości ruchów mimicznych...

Corderosa

Faktycznie to może być jednak dobry wybór bo to mało znana aktorka, ale ta blondyna z RPA to jakaś totalna pomyłka.

Corderosa

odszczekuje moje słowa. W Prometeuszu zagrała świetnie, była urocza;p

Private_Witt

Brawo mistrzu... Lubię, jak ktoś coś lub kogoś ocenia bezpodstawnie. Charlize raczej była tam, żeby ładnie wyglądać, z resztą i tak znaczącej roli w tym filmie nie miała...

parchataowca

no cóż przyznaje, że szwedki oceniam w ciemno.

parchataowca

Mylisz się - była dopełnieniem akcji. Bez niej ten film byłby bardzo zwyczajny - zagrała fenomenalnie
Była męskim pierwiastkiem tej opowieści - pozostając przy tym bardzo kobiecą - arcyciekawa rola.

Private_Witt

Kobieta w Prometeuszu zagrała fatalnie! Dlaczego ją tam obsadzili?? Strasznie mnie irytowala jej gra aktorska

guga_buzka

Podpisuję się.

Kirq

chyba jaja sobie robicie trolle,znakomite aktorstwo w jej wykonaniu w Prometeuszu

wildecard

Czy odmienna ocena jej aktorstwa w Prometeuszu czyni ze mnie trola? Jeśli tak, to idąc tym tropem Ty również jesteś trolem.

Kirq

Wczoraj oglądałem Sherlocka: Gra Cieni i tam robi dokładnie to samo :D nic tylko patrzy i robi jedną minę, w między czasie może ze dwa zdania powie...

Adamo

W Prometeuszu, jedna z ciekawszych postaci i basta! A Sherlock to gniot! :-D

Mabakay

że gniot to akurat prawda :)

Adamo

Nieprawda;-)
Therone zagrała fenomenalnie - to prawda.

Adamo

Jedną minę to robi Kristen Stewart :D

parchataowca

Dookładnie tak. A zwłaszcza w Królewni...

wildecard

Czym ci tak zaimponowała w tym filmie? Którą scenę zagrała aż tak fenomenalnie, że piejesz z zachwytu nad tą rolą?

smakosh

W Prometeuszu zagrała rewelacyjnie, piękna kobieta i świetna aktorka.

Private_Witt

No to zdziw się kolego bo właśnie Prometeusza w kinie zaliczyłem i o ile film taki sobie, o tyle wszedłem specjalnie na jej profil zobaczyć kto to jest takie wrażenie na mnie zrobiła. Aktorka po prostu ma w sobie "to coś". Życzę jej dalszych sukcesów bo miło ją widzieć na ekranie...

gebels82

ależ ja już się zdziwiłem kolego;) trzeba było czytać dalej:)

Private_Witt

Zauważyłem po fakcie więc sorry :) Pozdrawiam i najlepszego oglądanego na dużym ekranie i nie tylko...

Private_Witt

Może po prostu dała to co trzeba komu trzeba :P

Private_Witt

DLACZEGO ONI JA ZATRUDNIAJA! Ona pieprzy filmy. W Shjerloku byla najbardziej nieprzekonujaca postacia. Juz nie mowiac o Prometeuszu i dalej chca ja zatrudniac w ciekawych produkcjach w ktorych i tak sie nie popisze.

Private_Witt

Zgodzę się z założycielem tematu. Drażnił mnie przez cały seans jej "angielski" akcent, poza tym jakaś taka malo przekonywująca... darcie "japy" i charakteryzacja to nie wszystko jeśli chodzi o bycie dobrym aktorem... trzeba jeszcze mieć to "coś", czego brakuje wielu współczesnym aktorom i aktorkom ;P