Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Tyle milionów ludzi, szczególnie kobiet, obejrzało sobie Władcę pierścieni, spora liczba zachwyciła się subtelnym, Legolasem, cukrem w lukrze, a tu... masz ci los, oryginalny aktor nie ma nic wspólnego z uroczym elfem (ja wolę Boromira -tak na marginesie....a Haldir? No cóż bardzo go przypominam z wyglądu, ba, bo ja nie mam włosów doczepionych!). W każdym razie sądzę, że to trochę przykre, ludzie obejrzą sobie, podniecą się, a tu takie zaskoczenie i rozczarowanie. Przynajmniej Bean wygląda bardzo podobnie do swej roli filmowej, podobnie w życiu prywatnym, Wood podobnie. To chyba szalone ryzyko zagrać w filmie postać tak różną od siebie? Komputerowo wszystko porobione, a tak naprawdę... to tylko fantazja.

Sephiroth_Jokelainen

ja nie bylam zaskoczona ,bo Bloom jest naprawde superladny jak nie jest Legolasem...

Orlando_Bloom

Oczywiście, sam mam kilka koleżanek, którym i tak i siak się podoba, ale czy nie mogliby wybrać aktora bardziej podobnego do kreowanej postaci? Właściwie co mnie to obchodzi, żaden ze mnie reżyser, producent filmowy, tak tylko zauważyłem pewną pułapkę.