Zna ktoś jego numer gg bądz majl?? jesheli tak to napishcie mi ploosie.. Błagam! To Wazne, mushe mu napisac co powiedziala o nim moja koleshanka!
Please! help me!
Jesteś totalnie żałosna. Myślisz, że jak piszesz TaKIm FAjnYM PiSmeM tojesteś cool w deche ziom? Po za tym bloom nie ma gg, a w mail'a też wątpie bo on panicznie boi się komputera.
GG nie jest międzynarodowe... Może skype? Wątpię jednak żeby Orli miał chociaż mail... Poza tym napewno żaden fan by się do niego nie dostał, jak ty sobie to wyobrażasz?! Wiesz ile osób skorzystałoby z takiej wiadomośc?!!! I co może jeszcze pisałby tylko z tobą?! Sorki ale ośmieszasz się :/
A skąd wiecie? :D Może Orlando ma gg? xD
I może sobie pisać z kim mu się podoba ;) Nikt chłopowi nie zabroni.
Niektóre sławne osoby podają swoje namiary :D
Jak się do gazety adres poda to cię listami zasypią,
to co dopiero mają ludzie sławni xD
Nie no, temat bardzo fajnie mi się czytało :D
*Uważajcie, bo Orlando może być wszędzie... :> U mojej znajomej ciasto wcinał xD
Dziecko drogie, ty jestes bardziej niż żałosna. Czy naprawdę uważasz, że Orlando Bloom ma gadu-gadu? Polski komunikator? Albo, że obchodzi go co twoja koleżanka o nim powiedziała? Litości... Jeśli tak, to znaczy, że coś jest nie w porządku.
Niezla prowokacja.(o ile sie nie myle) Zastanawiam się jednak po co to wszystko? żeby sie nasłuchac o swojej beznadziejności o głupich nastolatkach...
Zastanawiam się czy to prowokacja czy na serio. Jeśli na serio to już wiem dlaczego nie którym nastolatki kojarzą się tylko z panienkami <zakofanymi> we swoich sweet,hot ciachach(jak to one piszą). Nadzieja matką głupców.
Oczywiście, że mam maila Blooma...Jesteśmy przyjaciółmi, ale ostatnio mnie gość wpienia i nie odpisuje na jego żałosne maile... Zakochał sie w Penelope i nie mogę mu jej wybić z głowy...Straszne...
A co powiedziała o nim twoja koleżanka, powiedz mi to mu przekaże bo ostatnio numer komórki dorwałem, umieram z ciekawości i czekam na twojego posta.
Dlaczego połowa z Was jest tak żałosna, ze daje sie nabrać na głupie, proste jaja? Wyśmiewacie ta dziewczynę, a sami dajecie popis własnej inteligencji. Na pierwszy rzut oka widać, że to żart, nie mówiąc już o tym, jak łatwo to zauważyć wchodząc w profil założycielki.
ps. bloom to ciota
W jaki sposób on moze mieć gg, skoro mieszka w Ameryce, a pochodzi jeszcze z jakiegoś innego kraju. A gadu to POLSKI komunikator, dzieciaki...
Załamiemy się, prawda? Boże, a jeśli ma, a my o tym nie wiemy... Horror! Nie daruję sobie tego, chyba sobie żyły podetnę...
Horror
<lol>
;]
Eh. Naprawdę, tragedia. `krysia bloom` napisała tego posta, nie wiem czy na serio czy nie, ale ja traktuję to jako żart, a sporo osób angażuje sie w to. Im bardziej te osoby próbują pokazać jakie są mądre i ważne, na tym większych idiotów i idiotki wychodzą. Sorka. Taki jest moje zdanie.
P.S. GG Blooma: 3150050 ;)
Po tym jak Krysia Bloom nie daje znaku życią odkąd na to odpisałem, to zaczynam wierzyć że raczej ktoś sobie z nas jaja robi.
Jesteś totalnie żałosna. Wiadomo wiele osób kocha się w Orlando Bloomie, ale bez przesady. Rozumiem marzenia, ale bez jaj. Myślicie, że Orlando przyjedzie do was na białym koniu pod okno i krzyknie "wyjdziesz za mnie?".Trzeba żyć w tezażniejszości. Mi też się podoba Orlando Bloomn, ale nie mam takich porąbanych życzeń ja wy.
Ale za to masz problem z rozumieniem tekstu czytanego i rozróżnianiu w nim ironii (tak wyrazistej w trym przypadku, że aż boli)
Taa, jasne. Bo on coś po szwedzku zrozumie. Ja podejrzewam, że on ledwo rodzimy angielski opanował.
A jak juz będziecie pisać. Piszcie powoli- podobno jest daltonistą, więc wolno czyta ;d
Hm? Daltonistą więc wolno czyta? Chyba ci się pomyliło z analfabetyzmem, ale każdy wie o co chodzi :P a tak w ogóle, czy to na serio, czy nie, czy ma gg czy nie, akurat by go obchodziło co kto o nim mówił, i akurat by odpisał.
>>Myślicie, że Orlando przyjedzie do was na białym koniu pod okno i krzyknie "wyjdziesz za mnie?".<<
TAK, TAK, tysiac razy TAK
Na allegro wystawiłem do meila i jego login na Skype. Jak chcesz to poszukaj, za jakies 2-3 dyszki moge odsprzedać... Nie rozdaje za friko bo sie wściekł jak jego starego meila dałem kuzynce, a onna porozdawała wielu osobom.
Zastanawiam sie.
Dlaczego KRYSIA BLOOM sie nie odzywa?
Czy cos sie jej stalo?
Czy ona wziela na serio to wszystko co o niej pisaliscie? :D
A tytul jej tematu- "SpRaWa żYcIa I śMiErCI"
Hm, może tak sie załamała, że postanowiła że już więej nie wejdzie na FW...
Krysia bez urazy;)
Mnie też się podoba Bloom, no ale w zyciu bym mu nie zawracała głowy e-mailami... Ale cóż, jak tu juz ktos pisał, pomarzyć zawsze można:))
Cóż .... Ta twoja sprawa jest strasznie żałosna tak jak twoja prośba o jego GG. Nie wiem czy mam rację , ale takie s ławy jak O.B. chyba nie zakładają sobie GG , jeśli to wg GG jest w Anglii czy w Ameryce czy gdzie on teraz jest ! No i jak mu powiesz to on sobie może pomyśleć ,że jesteś jakaś pomylona ... Bo kto normalny pisze do Orlanda Blooma ,że np. moja koleżanka powiedziała ,że wygląda jak małpa !!?? To chyba trochę głupie ^^
Ej ale GG da sie zainstalowac w Amerykanskim kompie przesadzacie to ze Polski to nie znaczy ze tam nikt go nie uzywa:P
Powiem tylko tyle: twoja prośba jest żałosna! Wystarczy pomyśleć logicznie - nawet, jesli Bloom ma e-mail (bo w gg wątpie) to napewno nie jest ono dostępne "zwykłym ludziom". Ale sądzę, że jesteś 14, może 15-latką, która buja się w każdym slawnym przystojniaczku. A że takie młode nastolatki mają do siebie wybujałą fantazję to jest to chyba jedyna rzecz, jaka cię usprawiedliwa.
P.S. A jeśli ktoś napisał ten temat tylko po to, żeby porobić sobie z ludzi jaja... To gratuluje! Udało ci się w 100% (łącznie ze mną :P)
PANIE BOZE APOKALIPSA SIE ZBLIŻA
gdzie, no gdzie, wy tutaj wszechobecne organizmy, posialyscie swe rozumy?