Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 802 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Zna ktoś jego numer gg bądz majl?? jesheli tak to napishcie mi ploosie.. Błagam! To Wazne, mushe mu napisac co powiedziala o nim moja koleshanka!
Please! help me!

ja mam jego gg, maila, kom., i adres na fotka.pl. a tak poza tym to sie przyjaznimy i odwiedza mnie 3 razy w miesiacu. jak chcesz to wpadnij kiedys to cie z nim poznam. albo jeszcze lepiej przeslij mi swoja fotke na wkrecanieNaiwnychMalolatek@o2.pl to was umowie i moze rzuci dla ciebie cruz bo z tego co widze to jestes fajniejsza od niej!!!

Krysia_Bloom

Ludzie O.B. nie boi się kompa bo czatuje i uzywa zdjątka przyjaciela (to że się boi kompa napisała nasza kolo)
A w to że czatuje za pomocą gg to raczej by był cud bo musiał by sie nauczyć polskiego zeby coś z tego komunikatora zrozumieć;-D

Xaelo

hahaha, bravo :D potrzeba takich smiesznych postow na filmwebie ;D
Ej co wy sie tak szybko denerwujecie...
przeciez wiadomo, ze to prowokacja.
Ale tak czy tak, super pomysl na to ze Orlando ma gg czy maila ;D
chociaz baaardzooo watpie...
sprobuje poszukac czy ma AIM.
haha. Pozdro ;**

AnnLee

a tak w ogole :D jesli chcecie powiedziec Orlandowi "cO koleSanka PowiEdZaLa" to adres. moze mu ktos przekaze:)
Orlando Bloom
c/o PMK/HBH
8500 Wilshire B.,S.700
Beverly Hills 90211
USA

good luck ;D

AnnLee

smiac mi sie chce! <Lol2>

a chciałam nawiazac do tego "W jaki sposób on moze mieć gg, skoro mieszka w Ameryce, a pochodzi jeszcze z jakiegoś innego kraju. A gadu to POLSKI komunikator, dzieciaki..."

wcale nie... moja siostra, kuzyn, ciocia mieszkaja poza granicami polski i maja gg...

a co do Krysi... to... nie lepiej juz nic nei powiem

Mrs__Sparrow

Moja kuzynka jest polką i ma gadu w angli. Ale raczej wątpię, zeby jakiś obcokrajowiec, który nigdy nie był w polsce w ogóle słyszał o gadu-gadu.

AnnLee

jezu alez jestes przykra moj boze ty wogole zyjesz jestes jakas przycpana chyba <lol> pffffffff

Krysia_Bloom

...
<crash>

Krysia_Bloom

buahaha no jasne, norma że co druga osoba w POlsce posiada takie informacje heh <marzyciel> pzdr

Krysia_Bloom

Żałosne, śmiać sie czy płakać???

Nela_15

boże, ludzie nie kompromitujcie się i nie odpowiadajcie już na tego posta. Żałosny jest nie ten post, ale to, ze bierzecie go na poważnie,

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Krysia_Bloom

O jejku... ;] Przecież to czysta prowokacja.. pomyślcie po ludzku

Alpen

Ej no, jak to Bloom nie ma gg?:(( Niemożliwe, ale się załamałam;)

Krysia_Bloom

Wpiszcie sobie w wyszukiwaniach kontaktów "Orlando Bloom" i piszcie do woli, a przy okazji zapytajcie o mail.

Ludzie, nie udawadniajcie że "Polak głupi przed i po szkodzie"...

Krysia_Bloom

Do nieinteligentnych:

Ten temat to prowokacja*.

Pozdrawiam

Matriarchat

Bloom nie ma gg?! Nie to nie mozliwe, nie moze byc<wali głową w ścianę> a ja mu chciałam przekazać co mojej koleżanki, koleżanka kolegi znajomego od zanjomej drugiej koleżanki powiedziała...a tu lipa...a miało byc tak pięknie...o bOsHE o.O

tak właśnie zostałam sprowokowana, co wywowało u mnie niekontrolowany wybuch śmiechu^^

eletariel

O bOsHe jA tEsH MaM gG OrLanDa: 958953904543906`487-06471387604159809704
MóWiE wAm tO jeGo gG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :) :] :P
A mOżE wAm dAć JeGo sKyPe: Żal.pl
:)) :D ;p ;d :]]] JAK JA GO KOFFFAM!!!! <3 <3
-----
Ironia... Co za dzieci... Normalnie nie wiem czy to żart, prowakacja, czy ktoś jest aż tak głupi..

Progresywna

Jesteście doprawdy żałośni ;)

poiergihreighith94