Zna ktoś jego numer gg bądz majl?? jesheli tak to napishcie mi ploosie.. Błagam! To Wazne, mushe mu napisac co powiedziala o nim moja koleshanka!
Please! help me!
ja mam jego gg, maila, kom., i adres na fotka.pl. a tak poza tym to sie przyjaznimy i odwiedza mnie 3 razy w miesiacu. jak chcesz to wpadnij kiedys to cie z nim poznam. albo jeszcze lepiej przeslij mi swoja fotke na wkrecanieNaiwnychMalolatek@o2.pl to was umowie i moze rzuci dla ciebie cruz bo z tego co widze to jestes fajniejsza od niej!!!
Ludzie O.B. nie boi się kompa bo czatuje i uzywa zdjątka przyjaciela (to że się boi kompa napisała nasza kolo)
A w to że czatuje za pomocą gg to raczej by był cud bo musiał by sie nauczyć polskiego zeby coś z tego komunikatora zrozumieć;-D
hahaha, bravo :D potrzeba takich smiesznych postow na filmwebie ;D
Ej co wy sie tak szybko denerwujecie...
przeciez wiadomo, ze to prowokacja.
Ale tak czy tak, super pomysl na to ze Orlando ma gg czy maila ;D
chociaz baaardzooo watpie...
sprobuje poszukac czy ma AIM.
haha. Pozdro ;**
a tak w ogole :D jesli chcecie powiedziec Orlandowi "cO koleSanka PowiEdZaLa" to adres. moze mu ktos przekaze:)
Orlando Bloom
c/o PMK/HBH
8500 Wilshire B.,S.700
Beverly Hills 90211
USA
good luck ;D
smiac mi sie chce! <Lol2>
a chciałam nawiazac do tego "W jaki sposób on moze mieć gg, skoro mieszka w Ameryce, a pochodzi jeszcze z jakiegoś innego kraju. A gadu to POLSKI komunikator, dzieciaki..."
wcale nie... moja siostra, kuzyn, ciocia mieszkaja poza granicami polski i maja gg...
a co do Krysi... to... nie lepiej juz nic nei powiem
Moja kuzynka jest polką i ma gadu w angli. Ale raczej wątpię, zeby jakiś obcokrajowiec, który nigdy nie był w polsce w ogóle słyszał o gadu-gadu.
boże, ludzie nie kompromitujcie się i nie odpowiadajcie już na tego posta. Żałosny jest nie ten post, ale to, ze bierzecie go na poważnie,
Wpiszcie sobie w wyszukiwaniach kontaktów "Orlando Bloom" i piszcie do woli, a przy okazji zapytajcie o mail.
Ludzie, nie udawadniajcie że "Polak głupi przed i po szkodzie"...
Do nieinteligentnych:
Ten temat to prowokacja*.
Bloom nie ma gg?! Nie to nie mozliwe, nie moze byc<wali głową w ścianę> a ja mu chciałam przekazać co mojej koleżanki, koleżanka kolegi znajomego od zanjomej drugiej koleżanki powiedziała...a tu lipa...a miało byc tak pięknie...o bOsHE o.O
tak właśnie zostałam sprowokowana, co wywowało u mnie niekontrolowany wybuch śmiechu^^
O bOsHe jA tEsH MaM gG OrLanDa: 958953904543906`487-06471387604159809704
MóWiE wAm tO jeGo gG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :) :] :P
A mOżE wAm dAć JeGo sKyPe: Żal.pl
:)) :D ;p ;d :]]] JAK JA GO KOFFFAM!!!! <3 <3
-----
Ironia... Co za dzieci... Normalnie nie wiem czy to żart, prowakacja, czy ktoś jest aż tak głupi..