Przepraszam ,za wyrazenie ,ale ja juz go zniesc nie moge...jest tak potwornie wymokly i pusty...w sumie nic soba nie prezentuje...nie jest ani przystojny ani utalentowany...nie ma w ogole uroku osobistego jest totalnym pozerem...jest sztuczny beznadziejny itp.itd...i w ogole go nie znosze...przepraszam bardzo za obrazliwe slowa w kierunku idola wielu mlodych dziewczat...ale po prostu juz nie wytrzymalam i musialam to powiedziec...:)
Mysl co chcesz moim zdaniem Ori to wyszczałowy facet piękny przystojny. wiec zamnknij sie z t7mi głupimi wypowiedziami o nim bo to wcale nie jest dupa. Mamusia cie kultury nie nauczyła ze takich zeczy o obcych ludziach sie nie pisze? NIEGAS SIE DZIEWCZYNO!!!!!!!!!!!! wielbicielka Orlanda
nie masz wogóle gustu w wybieraniu facetów bo Orli jest obiektem westchnień wielu dziewczyn.Tobie pewnie podoba się jakiś Anthony Hpokins!!!!!!!!!
w 100% cie popieram orlanbo bloom to super koleś!!!!! jest wspaniały i przystijny a to jego spojżenie on jest poprostu boski
Za kogo ty się wogule masz?! Chyba podobaja Ci się dziewczyny skoro twierdzisz, ze Bloom nie jest przystojny i nic sobą nie reprezentuje. Albo kibicujesz Samoobronie, to tez by pasowało. I według Ciebie ideałem urody jest Andrzej Lepper. Czy obejrzałaś jakikolwiek film z jego udziałem? Podejrzewam, że nie. Rozumiem, możesz go nie lubieć jako aktora, ale jeśli go nie lubisz to nie ogladaj z nim filmów, nie czytaj o nim artykułów, plakaty z nim daj komuś lub wyrzuć, ale na miłość Boską nie obrażaj czyis uczuć!!! Ja naprzykład nie znoszę Rassel Crowe ale nie wygaduje o nim takich bzdet jak ty(!) bo wiem, ze mogę tym kogoś tym urazić. Wiesz, jak przeczytałam twoja wypowiedz przypomniał mi sie fragment utworu o twoim jendych z idoli Renacie Beger "Ty w oczach masz kurwiki a w głowie owies masz..." idealnie to do Ciebie pasuje a szczególnie " a w głowie owies masz..." A jeśli zostało choć troszkę szarych komórek to domyślisz sie co mam na myśli. Z wyrazami braku jakiegokolwiek szacunku- owieczka
Hiehiehiehiheihiehhhiihhii...hheh...musze ci to przyznac...rozbawilas mnie...najsmieszniejsze jest to ,ze nic o mnie nie wiesz...i wmawiasz mi ,ze uwielbiam leppera i w oczach mam kurwiki...heheheh...ojjj...jesli urazilam twoje uczucia to jest mi przykro...ale ty takze urazilas moje uczucia mowiac ,ze mam w glowie owies...i ,ze jestem idolem leppera i begger...poza tym pisze sie Russel Crowe ,a nie Rassel Crowa...a tak poza tym to ja szczerze mowiac za nim nie przepadam...ale musze stwierdzic ,ze w przeciwienstwie do orlisia jest po prostu wybitnym aktorem...(patrz...chociazby Piękny umysł...byl tam naprawde genialny)...widzialam z orlisiem dosc sporo filmow...i w kazdym byl beznadziejny...pozdrawiam ;)
jak czegoś nierozumiesz to najlepiej się pośmiej. hiehiehie. Russela Crowa też nie znoszę. Jego gra jeat "sztywna".
Nie Bloom, nie Crowe to może... WIEM!!!- Krystyna Feldman!!!!!!!
Taak to pasuje...
sama jestes dupa Orli to przystojniak zdziwi cię wakt że Orli jest najbardziej porządanym mężczyzną na świecie ja się nie zdziwiłam bo to jest super gość
Obawiam się, że nie ma sensu przekonywać do Blooma kogoś, kto ma nick cód-miód, a w ulubionych - nie obrażając pozostałych fanek poniższych artystów z wielkiego zdarzenia - takiego prymitywa aktorskiego, jakim jest Ashton Kutcher, oraz taki antytalent jakim jest Jackie Chan, który potrafi jedynie walić kopać i imponować rozwalonym laskom swoimi ciosami...
"...widzialam z orlisiem dosc sporo filmow...i w kazdym byl beznadziejny..." Co do tego się nie zgodzę np. do roli w troi był po prostu stworzoony, nie jestem jego wielką fanką, ale też nie jestem jego wrogiem. Trzeba przyznać facet ma talent.
po pierwsze pisze się Russell Crowe też go bardzo lubie
a jeśli chodzi o Orlando Blooma to ja go bardzo lubię i jako aktora i jako nieziemsko przystojnego faceta
i nie ma sensu się kłócić
O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE!!
:)
ej no sorry,nie mam zamiaru tu obrażac blooma,ale mnie na przykład on się nie podoba.oglądałam 5 filmów z nim no i po prostu nie jest w moim typie.i co?od razu że gustu nie mam?mam,tylko po prostu inny.obrażanie rzeczywiście nie jest dobre,a szczególnie na takim forum,ale przecież ja na przykład nie obrażam.i jeśli mi ktoś wyskoczy z takimi infantylnymi tekstami w stylu "nie masz gustu",no to cóż,tej osoby problem.a potem mówią o polakach:nietolerancyjni....
moze nie na temat, ale nie ma takiego wyrazu "wogule". Jest za to " w ogóle" :/
(takie nieposzanowanie ortografii znaczy ze jestes mloda, wiec nic dziwnego ze ci sie ten straszny bloom podoba :P)
To, drogie dziecko, jest forum. Jak wiesz, na forum ludzie wyrażają swoją opinię. A to jest forum o aktorze, więc tutaj ludzie wyrażają swoją opinię właśnie o tym aktorze. I ona włąśnie to zrobiła. Co więcej, ma rację. Może nie do końca, bo Bloom rzeczywiście jest przystojny, ale talentu nie ma za grosz i to totalny pozer. Oczywiście nie znam go osobiście, więc nie mogę wiele o nim powiedzieć, ale tu się mówi o jego grze aktorskiej. A ta jest fatalna....
ja np. nie moge zneisc tego ze "wy" - te co nie lubia blooma - musice ciagle towrzyc nowe tematy jaki to on nie jest glupi . jaaa! dajcie sobie spokoj czytalam to juz setki razy ... nie mowie ze kocham blooma ale czy nie moglybyscie sie zmiescic w jednym temacie ?
pozdrawiam
One chyba jednak nie mogą bo to ich jedyna rozrywka - bycie upierdliwym. Antyfanki spędzają więcej czasu na tym forum niż fanki, ale przecież one tylko "wyrażają swoją opinię"
Nie wydaje mi się żeby dały sobie spokój bo rzekomo jakieś debilki oczerniają ich idoli więc jak to się mówi "oko za oko, ząb za ząb". To są właśnie pOLACY.!!
"Orli to dupa" Boże co za "cudowne" określenie. W życiu bym tego lepiej nie wyraziła. (za przeproszeniem) powinnaś zostać krytykiem filmowym.
Jak pierwszy raz weszłam na to forum to stwierdziłam, ze tu przebywają dzieci z przedszkoła" Bloom to wymok" " bloom do dupa" ... ludzie ...... a ty jesteś bleeee, aty, aty ..... (próbuję się zniżyć do waszego poziomu mam nadzieję, że zrozumiesz)
kaska
(((((Hiehiehiehiheihiehhhiihhii...hheh...musze ci to przyznać...rozbawiłaś mnie...najśmieszniejsze jest to ,ze nic o mnie nie wiesz))))))
I jeszcze jedno
hiehiehie . Najśmieszniejsze jest to, że Ty o Orlando tez nic nie wiesz a już na pewno nie to , że jest pozerem, więc jeśli Ty dopuszczasz się "oceniania" ludzi nic przy okazji o nic nie wiedząc (oprócz ich gry) więc My również dopuścimy się ocenianania Ciebie po twoich wypowiedziach ... ten owiec jest na miejscu.
((((jeśli uraziłam twoje uczucia to jest mi przykro.)))
Uraziłaś uczucia nie tylko jej (o czym dobrze wiesz) i wcale nie będziesz miała zamiaru tego zmienić dalej "wyrażając swoją opinię" Nikogo do Siebie nie przekonasz. Wiem, że większości antyfanek to fanki Deppa (sama jestem jego fanką już 12 lat) nigdy nie oczerniałam aż tak innych aktorów a jeśli nawet to na pewno nie słowami "Ktoś do DUPA" bo tylko bym się ośmieszyła, nigdy nie spotkałam się z takim prostactwem wobec jakiegokolwiek aktora do tej pory.
Wy nie wyrażacie swoich opinii" Wy się po prostu uwzięłyście i problem w tym, że tylko Was to bawi.
kaska
bawią mnie komentarze takich jak ty...którzy są ponad wszystkimi innymi...ja wyrażam swoje własne zdanie...nie mam zamiaru go zmieniać...blooma akurat nie trawie bo jest wyjątkowo beznadziejny...i jest on jedynym aktorem, na którego w ten sposób najeżdżam bo...nie nadaje się na aktora...kompletnie się nie nadaje...i naprawde nic sobą nie prezentuje...tylko sie popisuje niewiadomo czym bo nie jest ani przystojny ani nie umie grać...poza tym forum jest właśnie po to żeby "wyrażać swoją opinię"...
pozdrawiam...:)
Wiecie co? Wy (antyfanki) jak widac bardzo lubicie zdanie "wyrazam swoja opinie" bo od kiedy pamietam ZAWSZE kiedy wypowiedzialyscie sie na forum a potem rozwinela sie dyskusja, w waszych komentazach ZAWSZE pojawialo sie zdania "ja tylko wyrazam swoja opinie" i najczesciej dodajecie jeszcze "przeciez od tego jest forum". Moim zdaniem bardziej szczeze zabrzmialo by gdybyscie napisaly: Uwzielysmy sie (antyfanki) na Orlisia i chcemy sie pobawic w pisanie o nim obrazliwych glupot bo nam sie to bardzo podoba - czy nie sadzicie ze to duzo bardziej pasuje do waszych wypowiedzi ^^
To, że wyrażam swoją opinię i to, że od tego jest forum to po prostu prawda...tak jest...jakbyś chciała zauważyć w powyższej wypowiedzi napisałam, że Orliś jest jedynym "aktorem"...jeśli w ogóle można go tak nazwać...na jakiego w ten sposób najeżdżam...i masz racje...uwzięłam się na niego bo go nie znosze i jest irytujący...poza tym nie wiem co rozumiesz przez słowo "antyfanki"...i jeszcze jedno nigdy nie mów ZAWSZE...;))))pozdrawiam...
ORLI TO DUPA!!!! jestem z tobą! patrzeć na niego nie mogę każdą kwestię wymawia jak by miał erekcje !! no nie mogę !! ten gościu to dno!! ma wielki nochal i zero talentu!!
ha ha, ależ wy jesteście zabawne, nawet same sobie z tego sprawy nie zdajecie, a agniecha to juz wszelkie rekordy bije... tak trzymać ;)
oczywiscie ze ma wielki paskudny kichol!!!!!!!podobno zlamal go chyba z dwa razy z przmieszczeniem...nie widac tego tak bardzo bo zrobil sobie operacje plastyczna...nie wiem czemu operacje plastyczny jakiekolwiek by niw byly kojarza mi sie michaelem jacksonem...o fuuuuj...ale coz...rozumiem orlisia...w koncu jak on by wygladal ze zlamanym nosem...taki jest piekny!!!!
hheh
pozdrawiam;))))))))))))
może ma wielki nochal ale jakbyś chciała wiedzieć to w przeszłości złamał go sobie po upadku z okna wię gdybyś ty była na jego miejscu też miała byś wielki nochal i on ma bardzo bardzo dużo talentu a ty pusto w głowie!!!!!!!!!:)
pozdro
Co za beton. Nic do ciebie nie dociera. Nie chodzi o samo wyrażanie opini, ale o sposób. Twój jest najbardziej prostacki jaki miałam okazje zobaczyć.
WidzĘ , Że KtoŚ Ma ProbleM :D BraK SamoakceptacjI ... WspółczujĘ :(( SkorO UważasZ , Że BlooM NiE JesT AnI ZdolnY AnI PrzystojnY (!!) MasZ NasranE W ŁebiE (Za PrzeproszenieM) :P CzyżbyM PiłA Do FankI PokemonóW ?? Bo WszystkO WskazujE Na To , Że TaK WłaśniE JesT :D AlbO MasH ZezA , AlbO PreferujesZ TyP FacetA : 1.65 M , CzerwonY NoS , RudE KudłY I SylwetkA A La NażartY WieprZ ProstO Z ChlewikA ... HeH , No PewnO PasowalibyściE Do SiebiE - GooD ByE KlombiE !!
OOOO cholera alez ty jestes beznadziejna spoxmadlenko...no naprawde...dobrze trafilam...bo sie zastanawialam dlaczego ty mi takie paskudztwa na blogu napisalas...noi widze...zagozala fanka orlisia blooma...no...coz rozumiem...juz duuuuuzo razy slyszalam takie rzeczy kiedy napisalam o orlisiu...przyzwyczilam sie...to mnie smieszy...ale zapewniam ze jak bede miala zdjecie jakies swoje to je u siebie zamieszcze...moze wtedy fanki orlisia beda zadowolone...a moze nie...nie wiem...
pozdrawiam...;)))))
oj...masz racje...ale ja juz o tym pisalam ze sie na niego uwzielam...i jestem przy tym wyjatkowo paskudna...i jest on jedynym "aktorem" jesli tak go w ogole nazwac mozna...ktorego do tego stopnia nie znosze...bo on po prostu nie pasuje do sztuki jaka jest film...on ta sztuke zanieczyszcza...tak jak "baton" powietrze...sorki za porownanie...hheh wiec...coz...nadal bede w stosunku do niego paskudna...
Jeżeli nie jest przystojny to KILKADZIESIĄT tysięcy kobiet na całym świecie albo nawet kilka milionów ulega zbiorowemu złudzeniu, ale oczywiście ty jesteś normalna, ale inni już nie. Bo ty to ty. Orlando może ci się nie podobać - kwestia gustu. To czy jest przystojny czy nie nie podlega żadnej dyskucji bo o gustach sie nie dyskutuje. Mi się Deep w ogóle nie podoba, więc skoro tobie sie podoba mogę stwierdzić, że coś z tobą nie tak??? Nie twierdzę że nie jest przystojny po prostu nie w moim typie. Zastanów się dziewczyno jakie bzdury wypisujesz na forum które są rzekomo "wyrażaniem opinii"
alez oczywiscie...on moze sie podobac...kazdy facet moze sie podobac...nawet najgorszy paskud moze sie podobac...a nawet jesli to co tu pisze wyglada dla ciebie na bzdurne...to mam to gdzies...bo moje zdanie jak juz wiele razy mowilam takie jest i nawet jesli dla niektorych bzdurne to ja go i tak nie zmienie...poza tym denerwujace jest to ze mowi sie "o gustach sie nie dyskutuje"...a tak w ogole to ja nie wiem dlaczego wy wszystkie tak na mnie napadacie...no bo on jest w koncu taki piekny...mi chodzi przede wszystkim o to ze on wykazuje kompletne dno jesli chodzi o gre aktorska...a niech wam sie on podoba...ale niechze sie grac nauczy!!!!
wes sie laska utkaj bo jak by nie umial grac w filmach to by nie gral. chyba zeby go zatrudnili do przedstawienia teatralnego lub do cyrku nie chcialam ty nikogo obrazic
no bo właśnie one wyrażają swoją opinię. wyrażać opinię-to jest zwrot.jak nie rozumiesz,poczytaj sobie na dobranoc słownik języka polskiego (jeśli wiesz co to za książka).to nie jest forum fanklubu orliego,ale forum na którym każdy może napisać,co o nim sądzi. i co? boli cię,że twojego idola nazwano dupą? podpisuję się pod tym dwiema nogami i rękami,bo mister orlando to po prostu aktorski niewypał. oooooh,zerwał z kate,oooohh,dżizus,bo się zmoczę...ech,ślepe wy jesteście.a autorko tego posta-chwała Ci za odwagę, za to,że nie bałaś się zlinczowania przez napalone fanki legolasa.ludzie,ale się wzruszyłem
to jest takie rooooooooooooomantyczne
pozdrawiam (nawet bloomomanki)adios
nie musisz się zniżać do ich poziomu,powiedziałbym raczej,że musisz trochę nadrobić materiału,żeby im dorównać. cogito ergo sum,mais tu ne pense pas,demoiselle....ach te kobiety
hahahahahahaha chyba malo o nim czytasz bo tak naprawde to ona z nim zerwala bo mial dla niej za malo czasu
i cały czas to samo.... to już trzeci temat właściwei o tym samym czego wy sie tak go czepiacie? nie może sobie żyć? jak wam sie nie podoba to nie ogladajcie filmów w których gra i po klopovie
ja nie moge nie ogladac filmow w ktorych gra bo niestety gra w paru dobrych filmach ktore mi sie podobaja...
jENY LUDZIW!!!Nie macie o czym gadać?Gra jak gra i tyle ,a skoro do filmów wybrali go specjaliści to znaczy chyba ,że jast aktorem dobrym (a napewno lepszym od was wszystkich).Nie czepiam sie nikogo ale zachowujecie sie "debilsko"i jeszcze takie teksty"spadaj na drzewo prostować banany".To chyba nie ma nic wspulnego z tematem,no nie?
strzałeczk Ola
hej Aga!! całkowicie się z tobą zgadzam BLOOM jest do dupy.... 0 talentu aktorskiego..wymoczek..po prostu obrzydzenie bierze.... bleeeee.jest do niczego..
Oczywiście macie racje "faneczki" Deppa. Co komu się podoba. W końcu nawet Johnny który wygląda jak dupa może się komuś podobać.
Johnny Depp jest w przeciwienstwie do blooma swietnym aktorem...a orliś to dupa i tyle...;)))pozdrawiam...
Tacy jak ty obniżają poziom forum, naprawdę. Człowiekowi się już odechciewa pisać CYWILIZOWANYM językiem i nie urażając nikogo wyrażać swoją opinię. I powiem szczerze, że wcale nie mam ochoty wypisywać na ciebie np. że jesteś pojebaną lafiryndą, co ma w głowie gówno zamiast mózgu, ale twój sposób "wyrażania swojej opinii" jak najbardziej na to zasługuje. Agusiu, jesteś popieprzona, mówił ci to już ktoś, drogie dziecko?
A co do Deepa, to nawet gra aktorska go nie uratuje, choćby ze względu na ciotowaty wygląd.
W normalnych warunkach, wypowiedziałabym się normalnie, ale to, jak naskakujesz na Orlando i jego fanki jest godne tego, co zaprezentowałam...Osobiście go lubię, a takich, których darzę gorącą niechęcią jest wielu, ale nie rzucam się na nich, jak wściekła hiena. Pozdro
Karo