Przepraszam ,za wyrazenie ,ale ja juz go zniesc nie moge...jest tak potwornie wymokly i pusty...w sumie nic soba nie prezentuje...nie jest ani przystojny ani utalentowany...nie ma w ogole uroku osobistego jest totalnym pozerem...jest sztuczny beznadziejny itp.itd...i w ogole go nie znosze...przepraszam bardzo za obrazliwe slowa w kierunku idola wielu mlodych dziewczat...ale po prostu juz nie wytrzymalam i musialam to powiedziec...:)
ooo...przepraszam bardzo ale ja rzucam sie tylko na Orlisia....nie na jego fanki...poza tym ja nie obrazam ciebie tylko blooma i on jedynie moze miec do mnie pretensje...ja cie nie wyzywam...i jesli ty bys np.zaczela obrzucac wyzwiskami jednego z moich ulubionych aktorow to ja bym cie raczej nie zaczela wyzywac...poza tym ja nie wiem dlaczego wy wszystkie myslicie ze ja jestem wieelka fanka Johnnego Deppa...
owszem jest jednym z moich ulubionych aktorow...ale nie uwazam go za jakies cudo...jest ladny...ale raczej niezbyt meski...tyle ze wyglada o niebo lepiej od blooma...tzn. rozumiem...orli moze sie komus podobac...ale mi sie nie podoba...i jak dla mnie jest paskudny...i ja nie mowie ze ty jestes paskudna...albo ze pozostale jego fanki sa paskudne tylko ze bloom jest paskudny...pozdrawiam...
Ok, więc rzucasz się tylko na "Orlisia"....Nie rozumiesz tego, że niektóre jego fanki nie życzą sobie abyś obrażała ich idola wyzywając go od...Nie będę wymieniać, ale zachowujesz się jak wieśniara! I to nie dlatego, że ja jestem fanką Blooma i na ciebię naskakuję, tylko z punktu widzenia wszystkich normalnych ludzi. Wiesz, na twoim miejscu prezentowałabym troszkę wyższy poziom. Swoją gadką na temat Orlando to dupa, wymok itd. dajesz ludziom powód, żeby ciebie samą uznawali za DUPĘ! Jeśli masz zamiar w TAKI sposób wyrażać swoją opinię, to znajdź sobie inne forum, a Orlanda i jego fanki zostaw w spokoju. Pozdro
Karo
TAK! WZIEĆMY POWSTANIE!
ORLI-TO-DUPA-ORLI-TO-DUPA-ORLI -TO-DUPA-ORLI-TO-DUPA......
STRAJK! WYPEIRPRZAMY ORLIEGO Z HOLLYWOOD!
ORLI-SPIEPRZAJ DZIADU (JAK POWIEDZIAŁ PEWIEN MĄDRY POLITYK)!!!!!!!!
Słuchajcie nie mnie to oceńać czy on jest przystojny czy nie, ale wiem że dziewczyny z mojej szkoły za nimi szaleją.Zapewne twierdze że mu zazdrościcie.Orli to nie dupa ponieważ wygląd normalnie(w przeeciwieństwie do tych co go tak oceniają bo napewno mu zazdroszczą).Jestem zdiwiony że tak go krytykujecie.Nie znam go osobiście ale wwiem że on nie urzywa prostackich słów nie pali nie pije i nie przeklina tak jak wy. Takie wyrażenie to poprostu chańba.Orli jest w czołówce najlepszych aktorów świata.Skoro wybierają go zawodowcy,to dlaczego mówicie że on nie umie grać BZDURA. Orlando to świetny aktor.Moje siostry kochaja Blooma i ja osobiscie też go bardzo lubie i nie czepiajcie się go tylko dlatego, że mu zazdrościcie uroku osobistego i świetnego grania w filmach. Nic o nim nie wiecie i go oceniacie.Interesuje sie jego biografią od 4 lat także znam go bardzo długo z internetu i z gazet.
Largo
Serio jest w czołówce?? Nie no, w co jak w co, ale w to że on jest jednym z lepszych aktorów - nie uwierze!
... miałam niezły ubaw czytając - "Orlando to nie dupa, sama jesteś dupa!" o rany :-D :-D :-D :-D
Moim zdaniem Orli nie jest dupa, bo prawdopodobnie poza dupą ma jeszcze inne części ciała...chyba że to jakiś fotomontaż :-| ;-)
według mnie on jest...BOSKI!!!!!!!!!!!ZAŁOŻYŁ AM SOBIE NAWET BLOGA(A WŁAŚCIWIE 3) NA JEGO TEMAT!Ale to kwestia gustu,chociaż ja mówię,że to jest mój typ,ale żeby tak obrażać jego wielbicieli...
I WŁAŚNIE TACY SA POLACY!!! A MY SIE DZIWIMY ZE OBCOKRAJOWCY MAJĄ O NAS ZŁE ZDANIE!!!! (MÓWIE DO ANTYFANEK OLANDA) ZAMIAST KRYTYKOWAĆ GRĘ, POSTAWĘ, URODĘ I ZACHOWANIE BLOOMA POWINNYŚCIE "WYRARZAĆ SWOJĄ OPINIĘ" O SWOICH IDOLACH A NIE MÓWIĆ CZY KTOŚ JEST BRZYDKI ALBO CO GORSZA DO "DUPY" JEŚLI WAM SIĘ NIE PODOBA ON ALBO JEGO GRA TO NIE OGLĄDAJCIE FILMÓW Z NIM I NIE WYGADUJCIE TAKICH RZECZY ŻE JEST ZŁY ALBO DO "DUPY" BO MOŻE INNYM SIĘ WŁAŚNIE PODOBA JAK ON GRAM, JAK SIE ZACHOWUJE I MÓWI!!!!!!!!!!!!!!!! MI RÓWNIEŻ KLIKU AKTORÓW SIĘ NIE PODOBA ALE W TAKIM WYPADKU PRUBUJE UNIKAC FILMÓW Z NIM A CO WIĘCEJ NIE WYGADUJE O NIM TAKICH RZECZY CO NA TEJ STRONIE MOŻNA PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!!! (MYSIA)
Depp to super aktor i Bloom mu nie dorównuje, ale taki zły to też nie jest. Młody jest, wszystko przed nim. A co do wyglądu, mi się za bardzo nie podoba, nie w moim typie po prostu. Ale nie musiałaś swojej niechęci do niego wyrażać w taki sposób, to można napisać trochę ładniej, tak, żeby nie obrażać fanów i fanek tego aktora.
Pozdrawiam
Paula
Dziewczyno!!!!!!
jesteś najbardziej rombnięta z tego całego towarzystwa co tu pisze!!!!!!!!
ja oglądałam wszystkie filmy z o.bloomem i uwarzam że świetnie zagrał wszystkie swoje role zarówno w Troi jak i w Władcy Pierścieni!!!!!
Niewiem jak wogóle możesz pisać takie bzdury na forum!!!
Jaesteś głupia jak but!!!!!!!(a nawet głupsza!!!!!!!) Jesteś o wiele mniej utalentowana od niego!!!!!!! A jeśli uwarzasz że O.Bloom to beztalencie to pomyśl sobie jakim beztalenciem musisz być ty!!!!!!!! Debilko!!!
Spadaj na drzewo prostować banany!!!!! tam jest dla ciebie najlepsze miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Jjjjjjjejuuuu jak w ogóle można cos takiego napisac na te cudowne zjawisko!!!!!!!!!MILION razy moglabym oglądać filmy z udziałem Orlanda!
Albo najlepiej by było jakby ktoś nakręcił film o nim!!!!!Każde złe słowo o tym jakże zdolnym a zarazem zabójczo przystojnym aktorze rani moje wielkie do niego uczucia...
A poza tym jak nie jestes jego fanką to sie nie wypowiadaj bo sie dziewczyny rzucają na swoje kompy!!!!!!!!!!!!!!!ZASTANÓW SIE!!!!
co ty w ogole dajesh...on jest zaboojczo przystojny, sffietnie gra i w ogoole...(buja w oblokach) zakochalam sie w nim...ale jakos nie wshyscy na tym sffiecie sie znaja :) kto??odpowiedz osibesama :P
I WŁAŚNIE TACY SA POLACY!!! A MY SIE DZIWIMY ZE OBCOKRAJOWCY MAJĄ O NAS ZŁE ZDANIE!!!! (MÓWIE DO ANTYFANEK OLANDA) ZAMIAST KRYTYKOWAĆ GRĘ, POSTAWĘ, URODĘ I ZACHOWANIE BLOOMA POWINNYŚCIE "WYRARZAĆ SWOJĄ OPINIĘ" O SWOICH IDOLACH A NIE MÓWIĆ CZY KTOŚ JEST BRZYDKI ALBO CO GORSZA DO "DUPY" JEŚLI WAM SIĘ NIE PODOBA ON ALBO JEGO GRA TO NIE OGLĄDAJCIE FILMÓW Z NIM I NIE WYGADUJCIE TAKICH RZECZY ŻE JEST ZŁY ALBO DO "DUPY" BO MOŻE INNYM SIĘ WŁAŚNIE PODOBA JAK ON GRAM, JAK SIE ZACHOWUJE I MÓWI!!!!!!!!!!!!!!!! MI RÓWNIEŻ KLIKU AKTORÓW SIĘ NIE PODOBA ALE W TAKIM WYPADKU PRUBUJE UNIKAC FILMÓW Z NIM A CO WIĘCEJ NIE WYGADUJE O NIM TAKICH RZECZY CO NA TEJ STRONIE MOŻNA PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!!! (MYSIA)
Kurde czy wy fanki rozumiecie jak ta ... moze pisac takie bzdury na tego ślicznego aniołka Orlanda????Jak sie jest ślepym to trudno mam nadzieje ze w jej okolicy jest jakis porządny okulista!!I jeszcze jedno dziewczynko zgłoś sie szybko bo pewnie duże kolejki...
Nieprzyjaciółka antyfanek
Agnieszko. Wydaje mi się ze wyraziłaś swoje zdanie moze trochę zbyt dosadnie ( słownictwo) ale to jednak moim zdniem jest ono słuszne. Forum właśnie od tego jest. Ja również nie przepadam za tym aktorem. Jest przystojny, jednak to nie wygląd decyduje o zdolnościach. Niestety proponują mu filmy nie ze względu na talent, tylko ze względu na wygląd. Producenci wiedzą, ze jest populary, szczególnie wśród nastolatek. A kto pójdzie do kina?? Nastolatki. Pozdrawiam.
EJ , PRZESTAŃCIE !! MOŻE TO JA JESTEM WYJĄTKOWĄ DZIWKĄ , ALE PRZESPAŁABYM SIE , A NAWET DAŁA ZROBIĆ DZIECKO BLOOM'OWI :D PO PIERWSZE NIE JEST STARYM RAMOLEM , PO DRUGIE NIE JEST PRZECIEZ AŻ TAKI OBLEŚNY (SĄ GORSI I TO DUŻO) , PO TRZECIE MA KASĘ (!!!) I TO SIĘ LICZY , A PO CZWARTE STATUS GWIAZDY .NAWET KRÓTKI ROMANS USTAWIŁBY MNIE DO KOŃCA ŻYCIA ;) POZA TYM SKORO GO GDZIEŚ WCISKAJĄ (HEHE) TO NIE MOŻE BYĆ TAKIM ZŁYM AKTOREM :p ALE TO DEPP RULEZ :D
jesteś kochana wyjątkową dziwką potwierdzam, skoro przespałabyś się z facetem za kase wniosek jest chyba jeden - kurwisko!!! I nie wiem jak ten krótki romans ustawiłby Cię do końca życia? - byłabyś w opinii ludzi jedynie kurwichem puszczającym się za kase, coś jak "Fryta" z Baru, pośmiewisko sezonu, Cejrowski jej pokazał gdzie jej miejsce buhahah
Trzymaj się i puszczaj się tak na prawo i lewo za kasę bo ludzie już zaczynają mówić...
ustawiłby - frytka puszczała się z kenem ze wsi a nie gwiazdorem hollywood. jestem materialistką, która nie dba o opinie ,a ty 11-lrtnim oprychem, który mysli, ze jeak uzyje słowa 'kurwisko' to zaszpanuje ! Teraz ja polecę twoim szajsem - Ty CH*** zjebany, idź jak cię tatuś woła , chce powciskać jak zwykle o tej porze, potem obskocz mamusie, a na koniec uwal laskę dziadkowi ... Teraz juz wiesz dlaczego ja pusciłabym się za kasę, a ty jej nie potrzebujesz ??
Hej Agnieszka! Orlando może i ma taką trochę urodę jak dziewczyna ale nie jest pedałem. Moim zdaniem przesadzacie nie znacie go, a źle się wypowiadacie. Ja też go osobiście nie znal, ale wontpie żeby był taki debil za jakiego większość na tym forum go uważa. Ja też za bardzo nie lubię facetów o takiej trochę dziewczęcej urodzie, ale Orlando jest całkiem spoko. Nie zgadzam się też z opinią że gra beznadziejnie. Ja go lubię i nic do niego nie mam bo go nie znam osobiście. Pozdrowionka:)
P.S.Miranda,moim zdaniem ja bym z nim nie teges, ale chodzić z nim bym mogła;)
Jak nie znając zupełnie człowieka możesz oceniac jaki jest, na jakiej podstawie? Na podstwie zdjec z gazet czy ról w których gara zupelnie inna osobę, tak naprawde wedlug mnie nikt nie ma prawa oceniac charakteru i postawy aktorów. Nie bronie Orlando dlatego ze wedlug mnie jest dobrym aktorem ale dlatego ze to co tu przeczytalam jest kompletna bzdura, nie da sie ocenic czlowieka po pozorach nigdy z nim nie rozmawiajac. A u aktora powino sie oceniac jego grę i śledzic kariere. A nie twierdzic ze jest pusty itd. to ze ci sie nie podoba ( a o gustach sie nie dyskutuje) nie oznacza ze jest taki jakim go opisujesz. pisalas raczej o sobie. bo po tym co piszesz mozna wywnioskowac ze jestes pusta i nieinteligentna.
pin77@ - Właśnie o tym myślałam pisząc swój komentarz troszeczkę wyżej :D Ja tam kupuję taki "towar" nawet jak jest troche uszkodzony to i tak pożytek z niego może być całkiem dobry ... Ach , te $$$ na koncie robią swoje ;)
pin77@ - Właśnie o tym myślałam pisząc swój komentarz troszeczkę wyżej :D Ja tam kupuję taki "towar" nawet jak jest troche uszkodzony to i tak pożytek z niego może być całkiem dobry ... Ach , te $$$ na koncie robią swoje ;)
Dobrze no więc dla mnie osobiście Orlando Bloom nie ma talentu aktorskiego ani nie jest przystojny... Prawdę mówiąc totalnie nie wiem co jego fanki w nim widzą określiła bym go " chłopakiem z okładki"(gdyby troche przypakował bo wyglada jak by go z oświęcimia dopiero wypuscili) JEDNYM SŁOWEM ZGADZAM SIĘ Z TWOJĄ OPINIĄ... :D
:@) Pozdrowionka :)
Agnieszka ? Dlaczego hehe ... To wszystko przypomina cyrk ! On jest taki , sraki , owaki ... A ja wam mówię : KASA WYMIATA . Dajcie mi Bloom'a (nawet bez tapety) , a wycisnę z niego wszystko co do ostatniego grosza ;) Pie ... materialistka ... wiem :)
ale Agniesi chyba tylko o to chodziło by zwrócić na siebie uwagę.kochanie nie na tą stronkę tylko do psychologa się wybierz
no dawac pogryzcie sie! lejcie sie na gole klaty!buahahaaa moze i ten chlopiec ma ladne oczka ..fakt ale w zadnej duzej glownej roli jeszcze nie gral i nie mial sie jak wykazac zebym mogla mowic ze spieprzyl lub wrecz przeciwnie.. straszny szum robicie wokol niego fanki i antyfanki chociaz wcale sobie jeszcze na to nie zasluzyl, nie szczac mi po nogach z jego powodu bo juz zaczyna cuchnąc na tym forum FUu!
moze i jest przystojny, nie przeczę, ale talentu nie ma za grosz. wszędzie go pełno, chce mi się rzygać, jak go oglądam. i jeszcze ta banda napalonych nimfomanek żyjących marzeniami... sick!
No dobra to skoro nikt nie dojdzie do porozumienia na tym forum to może chociaż pobijemy rekord komentarzy ? Boże - co ja robie ?
OOOOO boże już sie rzygać chce jak sie patrzy. Po co wogóle wam takie forum??? Tylko się na nich kłócicie. Jedni Orlando lubią inni nie ale po co sie o to od razu za łby brać??!?? Sorry bardzo ale to jest takie żałosne, że nic tylko tępić takich jak ty Agnieszka i wiele innych.
Zapewne po takich komentarzach jak mój pojawiają się wypowiedzi o których pisała Daga. A więc maci prawo do swojej opinii, ale co to za opinia "ORLI TO DUPA"??? Ocaniasz jego gre aktorską, wygląd zachowanie czy może jeszcze coś innego
A może ty jesteś taka cudowna, mądra i piękna że innych tylko krytykujesz??? A więc posłuchaj. jak widać Orli doszedł w życiu do sukcesu, a Ty z takim nastawieniem daleko nie zajdziesz =D życie jest brutalne..... ;]
Eech.......do niego to wzdychać nocami i dniami...:):):):) Chyba go do domu porwę,,,,:):) A ten urok i wdzięk!!! Och!!
Temat ciagnie się jak za przeproszeniem "smród po gaciach" od stycznia . Może wreszcie ktoś cos ustali ? Ja nie mam pomysłów :) Bawi mnie ta gra :P
Każdy ma swoje zdanie na temat sławnych ludzi. Ja osobiści lubie Orlanda Blooma, on jest dobiero początkującą gwiazdą. A co do urody, on jest całkiem przystojny młodzieńcem.:) :) :) :) :) :) :) :)KATERINA
no spoko...jestem zazdrosna o Orlisia (do szczegol, ze jestem dziewczyna) taaak...tak naprawde napisalam to bo po prostu marze o tym zeby wygladac tak jak on, zeby miec taka cudna pedalska fryzurke i nosic taki sexi pedalskie golfiki...a tak poza tym to chcialam pozdrowic wszystkie "fanki" Orlisia Blooma, ktore zamiast bronic sojego idola rzucaja sie na biednego czlowieka i wyzywaja go od debili, psychopatow, idiotow...i innych, jednym slowem jezeli uwazacie, ze ja przez to co napisalam nie mam klasy to w takim razie wy powinnyscie ja pokazac, a jakos sie wam to nie udalo...
Wg. mnie Orlando Bloom nie jest dobrym aktorem, pokazal to w wielu filmach, w ktorych zagral, wystarczy spojrzec na scene smierci Boromira w LOTR, ktora zepsul swoja cudna buzia.Wydaje mi sie, ze Orlando nie powinien pokazywac sie w dobrych filmach wsrod dobrych aktorow bo wypada przy nich dosyc zabawnie, zalosnie wrecz.Poza tym mi osobiscie Orlando kompletnie sie nie podoba, wrecz przeciwnie, jest po prostu brzydkim chlopcem, ktory moze sie komus podobac, podkreslam tutaj, ze kazdy, nawet brzydki chlopiec moze sie podobac, bo jak dla mnie trudno nazwac Orlanda mezczyzna, pozdrawiam i zycze powodzenia w dalszym wyżywaniu sie...papa
Ey no, ludzie, dajmy sobie z nim spokój co? Ostatecznie on NAPRAWDĘ urodą jakąś boską nie grzeszy...Kłucicie się o jakiegoś Anglika z toną jakichś specyfików na twarzy (znanych ludziom równierz jako makijarz)...Nie fajniejsi są Polacy? :D
Pokłućmy sie wszyscy o kogoś innego, bo ten Bloom to już się totalnie znudził i zaraz mi się naprawdę zacznie chcieć rzygać na jego widok (choć nic do niego nie mam)
ajmij się swoimi plastikowymi zabawkami bo orli to nie jest dupa a jeśli nie umiesz oceniać aktorów to lepiej wogóle nic nie mów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
ajmij się swoimi plastikowymi zabawkami bo orli to nie jest dupa a jeśli nie umiesz oceniać aktorów to lepiej wogóle nic nie mów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
No wiesz, przecież Orli jest śliczny (bez przesady, żartuję). Nie, na twoim miejscu po prostu bym się bała jego fanek, także gratulacje za odwagę. Nie powiedziałabym o nim aż dupa (przepraszam), bo w sumie w "Władcy ..." nie wyszedł tak źle ani w "Piratach z Karaibów ..." (choć tu już gorzej) ... No, ale jakby co to ja jestem z tobą.
OK
tej lasce się pokręciło ostro w tej głowie!!!!!!!
jeszcze raz powie tak o moim Orlando i...:P
ale tak serio to zbędę komentarze niech sobie zostawi...o niej nikt nie pomyśli, że jest super skoro takie idiotyzmy wymyśla!!!!!!!!!!!!
Według mnie Bloom jest przystojny ale... no cóż... jest słabym aktorem. Gra bardzo sztywno. Jest on z wykształcenia aktorem teatralnym i czasem też gra jak w teatrze. Może chodzi tu o zbyt dużo uczucia przelewanego w postacie w które się wciela. Co za dużo, to nie zdrowo! W roli Legolasa spisał się wspaniale. Takie "dumne, książęce" role są wręcz dla niego stworzone. Jednak w "Piratach z Karaibów" czy też w "Troi" grał bardzo miernie. Przy Johnnym Deppie (zresztą jego mistrzu -sam tak twierdzi), Eryku Banie czy też Picie wyglądał wręcz śmiesznie.
Jeszcze bardzo długa droga przed nim by osiągnął wysoki poziom. Ale życze mu jak najlepiej!
Wiecie chyba, że o gustach się nie dyskutuje! Jeśli ktoś uwielbia Blooma czy Deppa to niech go sobie uwielbia! A jeśli nienawidzi to też jego prawo! I po co to komentować?