Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Przepraszam ,za wyrazenie ,ale ja juz go zniesc nie moge...jest tak potwornie wymokly i pusty...w sumie nic soba nie prezentuje...nie jest ani przystojny ani utalentowany...nie ma w ogole uroku osobistego jest totalnym pozerem...jest sztuczny beznadziejny itp.itd...i w ogole go nie znosze...przepraszam bardzo za obrazliwe slowa w kierunku idola wielu mlodych dziewczat...ale po prostu juz nie wytrzymalam i musialam to powiedziec...:)

darkgate

"niezdrowo" napisałam przez przypadek oddzielnie. Więc by nie było jakiś uszczypliwych komentarzy na temat mojej znajomości ort. (a wiem, że jesteście do tego zdolni :P) to się poprawiam!
pozdrawiam

darling

Klapa! Ludzie! Jak wam on się podoba! On jest po prostu do kitu i na dodatek jest brzydki. Do tego jest beznadziejnym aktorem. Współczuje mu i jego fankom... ;-)

bright_sky

ja was proszę...DAJCIE ORLIEMU ŚWIĘTY SPOKÓJ...skoro wam się nie podoba to spadać stąd...i nie wypisywać głupot!!!

sweet_

jeśli chodzi o jego urodę to moim zdaniem nie jest zbyt piękny, za jego grą też nie przepadam, czyli jednym zdaniem jest jaki jest i mam to gdzieś!!!Ale sposób w jaki sie o nim wyrażasz jest totalnie żenujący!!!!!Trochę kultury może, co??

użytkownik usunięty
darling

Orli to nie żadna dupa,nie masz racji pisząc ,że nie ma talentu i uroku osobistego no chyba ,że jesteś ślepa i bardzo bardzo głupia!!!!!!!!!!!bo Orli jest oiektem westchnień wielu dziewczyn!!!(także i moim):)

użytkownik usunięty
darling

jak orli nie jest przystojny to ja chyba jestem kot tip top

użytkownik usunięty

Hmmm...Jest BEZNADZIEJNYM aktorem i kolejnym wymuskanym Anglikiem (czy Amerykaninem) za którym latają bandy dziewczynek usiłujących się dowiedzieć jakiego koloru majtki nosi. To żenujące innymi słowy "obraz nędzy i rozpaczy"...Rozejrzałybyście się panienki za jakimś innym facetem, na którego temat będzie się można wypowiedzieć w nieco ciekawszy sposób, bo natemat tego pseudo-przystojniaka nie mam nic do powiedzenia i z tego, co tu czytam inni też:P
Pozdrawiam wszystkich z Agnieszka na czele:D

użytkownik usunięty

Hmmm...Jest BEZNADZIEJNYM aktorem i kolejnym wymuskanym Anglikiem (czy Amerykaninem) za którym latają bandy dziewczynek usiłujących się dowiedzieć jakiego koloru majtki nosi. To żenujące innymi słowy "obraz nędzy i rozpaczy"...Rozejrzałybyście się panienki za jakimś innym facetem, na którego temat będzie się można wypowiedzieć w nieco ciekawszy sposób, bo natemat tego pseudo-przystojniaka nie mam nic do powiedzenia i z tego, co tu czytam inni też:P
Pozdrawiam wszystkich z Agnieszka na czele:D

nie no ja nie rozumiem...co wam w nim tak przeszkadza...zejdzcie z niego bo facetowi już duszno!!
nie tylko nie macie racji ale i nudzicie...
ON JEST OK!!

użytkownik usunięty
darling

No cóż to twoje zdanie i rozumiem, że nie koniecznie go lubisz, ale nie musisz mówić o tym na forum. Ja osobiście do niego nic ni mam. Boski to on nie jest bo takiego nie znajdziesz!!!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

chce tu tylko dopisać że zajawka macie w głókach żeby w ogóle opisywać na takie swierdznia.

Siema, ja myśle że jako legoles to jest ideolo, ale tak normalnie to nie mam zdania...
pzdr

darling

moje zdanie jest takie i odrazu mówie nie jestem dziewczyną poprostu myslę że ty zazdrosciesz Orliemu ponieważ nie posiadasz tego wszystkiego co w nim drzemie a tak wogule to gusta nie podlegaja dyskusji.
A Orlando jest cudny i ja jestem jednym z jego wiernych fanów pozdrowienia dla wszyskich wiernych fanów naszego Orlanda ;)

użytkownik usunięty
Dave_o

ja do was, fan(k)i nic nie mam, ale ciebie, sweet to już znieść nie potrafię i zastanawiam się tylko, co za siła boska (o, zgrozo!) wskazała ci link do tej strony:/
Pozdrawiam fanów i antyfanów:)

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
darling

Zagdzam się z Tobą:)
Nic dodać;)
hihihi:D
pozdrawiam

darling

Masz pretensje, że ktos nie znając ciebie ocenia cię. Hmm w takim razie ty i Orlando musicie sie dobrze znać skoro ośmieliłaś się powiedzieć że jest wymokły, pusty... a jeżeli nie znasz go :) to ja to samo mogę powiedziec o tobie :)

Angel_25

A ja tam Orlando lubię, nieźle wygląda, jest na co popatrzeć :) Co do jego talentu filmowego wypowiadać się nie będę - produkcje w których grał nie skłaniają mnie do wygłaszania peanów na cześć jego aktorstwa, choć trzeba przyznać, że jako Legolas był świetny. Oczywiście na razie nie można go stawiać w jednym rzędzie z np Ianem Holmem czy Anthonym Hopkinsem, gdyż jest początkującym aktorem. Ale lubię go i mam nadzieję, że uda mu się "wyjść" poza Legolasa.
Pozdrawiam :)

dnp

Bez urazy - Wasze kłótnie zastępują mi najlepszą książkę.
Co do mojego zdania o tym dość młodym aktorze mogę powiedzieć, że nie ubóstwiam go, ale też nie uważam, iż jest kompletnym idiotą.

użytkownik usunięty
darling

Bloom to mucha, a mucha to żul, żul to małpa, małpa to brzytki buddysta, bb to Orlando i orlando to Bloom!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
darling

Ten gościu jest pusty, w Troi totalne dno!!
Monia

darling

TOTALNIE POPIERAM! Jak sie nie umie grac to sie nie gra, a on zdecydowanie nie umie grac. Nie wiem jaki jest jako czlowiek, ale jako aktor jest cieniutki. A te wszystkie jego zaślinione fanki...Brak mi słów...

darling

Jasne że Orlando to dupa - NIEZŁA DUPA !!!:D

darling

BRAVO DLA AGNIESZKI! Tak trzymac!!!

Tępić Bloomanię!!! hehe :)

W ogole tepic aktorskie manie! zaslepiaja oczy dziewczynom i w aktorach nie widza one niczego poza ladna buzka i torsem

A Orliemu w filmach dokleja sie wlosy do klaty, bo mu wlasne jeszcze nie wyrosly :PPP

kormoranka

Bloom to dobry aktor (nie tak dobry ja Christensen) i wasze wypowiedzi swiadcza jedynie o waszej glupocie a nie wielkiej krytyce. Krytyk umie sie wypowiedziec a nie zasypac biedne fanki bezmozgimi tekstami!! Pozdrawiam dzielne fanki 3majcie sie:)

darling

Czyli Oralando to NIEZŁA NIEOWŁOSIONA DUPA :D
Jeszcze lepiej

darling

Czyli Orlando to NIEZŁA NIEOWŁOSIONA DUPA :D
Jeszcze lepiej

darling

Bloom to gorzej niż DUPA!!! W każdym filmie gra tak samo...zaraz...on przeciez nie umie grać!!! Nie umie się wczuć w klimat filmu zawsze wszystko musi spieprzyć np. w Troji to mnie wkurw** taka menda jedna!!! Nie kapuje tych wszystkich jego "fanek" przecież to totalne beztalencie.

darling

Mogłas to ująć nieco delikatniej:), ale w pewnej części się z tobą zgadzam. Jest trochę ciotowaty:D. Ale nie jest aż takim STRASZNYM brzydalem:P. A co do jego aktorstwa....no w sumie, to bez komentarza....:D

darling

Mogłas to ująć nieco delikatniej:), ale w pewnej części się z tobą zgadzam. Jest trochę ciotowaty:D. Ale nie jest aż takim STRASZNYM brzydalem:P. A co do jego aktorstwa....no w sumie, to bez komentarza....:D

Mery_4

tak mi sie strasznie nudzilo, ze postanowilam tutaj wpasc, bo...tu zawsze jest wesolo, az mi czasem przepone rozpiera :)
padl mi telefon, komputer mi sie wiesza, nudze sie cholernie i wlasnie kiedy nadszedl moj ratunek na bialym koniu (sms od kumpla) moj wspanialy aparacik (a raczej aparacik siostry bo sie z nia na tylko i wylacznie na dzien dzisiejszy zamienilam(co za okropny telefon w ogole!)), padl, a ja oczywiscie nie mam ladowarki!;( ide umrzec...
a tak co do naszej kochanej nieowlosionej dupy...zal mi tego czlowieka, marnuje sobie chlopak zycie, chociaz nie wiem, moze robi to co lubi, tylko mu sie to troche nie udaje, pozdrawiam :*

darling

Może i jest przystojny, może i ma dużo fanek, może i to nie dupa, ale BEZTALENCIE napewno!!! Looknijmy na pierwszy z brzegu film - Władca Pierścieni, w cz. 1 jego kwestie ograniczały się głównie do wyliczeń: orki, gobliny, krebainy, babcia, wujek, ciocia Kazia ;). Może to nie jego wina, bo tak było w scenariuszu, a może poprostu reżyser wiedział, że na nic więcej go nie stać. Tak czy inaczej wypadł beznadziejnie. Ale w Troji dopiero dał czadu - książe Parys pierdoła bez polotu. Mogę wymieniać dalej, ale kończe, bo się rozpisałam. pozdroofki :)

darling

Haha, ja bym się chyba zarżnęła:)
Wiem co to nuda, też to ostatnio przeżywam, niestety;)
Nie da się ukryć, tu zawsze jest wesoło, nie ma to jak opędzanie się od fanek Blooma:D
Jesli masz ochotę popatrzeć na naprawdę przystojnego faceta, to obejrzyj sobie Cinderella story z Hilary Duff i chadem Michaelem Murray:) Mówię ci, on jest taki słodki, że mozna sie rozpłynąć;)
Pozdrawiam:*

Mery_4

do Lady Em...no wlasnie! ja doszlam do wniosku, ze Legolas jest uwazany za najlepsza role naszego jakze zacnego Orlisia, bo obdazony nieprzecietna spostrzegawczoscia i inteligencja Peter Jackson zauwazyl, ze nasz kochany narcyzik grac nie potrafi i ograniczyl jego wypowiedzi do minimum, np w 'Dwoch wiezach' legolas wypowiada ok. 5 zdan podczas gdy chociazby w Troi mowil za duzo i myslalam, ze umre kiedy go ogladalam, no tak...nudno jest niestety, na szczescie telefon juz mam i moge sie cieszyc nieograniczonym (no moze bez przesady, ale to ladnie brzmi) kontaktem ze swiatem i otoczeniem...mialam sobie dzis pojechac na wycieczke, taki maly powrot do przeszlosci :) ale nie wyszlo niestety :(, ale ja sie nie poddam, jeszcze tam pojade! ;)

darling

No ja tez go nienawidze. Filmy jeszcze jakos oblecą ale to jak on wygląda:/Jest przystojny i moja sympatia zawsze jak go widzi to mówi jaki to on jest piekny:(Strasznie mnie to wkurza wogóle zygac mi sie chce jak go widze!!

Maciek_Balinski

Uważam, że Orladno nie jest przystojny - jest pozorem i idolem rozwrzeszczanych nastolatek - mogę to jak najbardziej uszanować bo w końcu każdy ma swój rozum i swój gust. Ale nikt mi nie będzie wmawiać, że pan Bloom ma talent aktorski! BUUUUUUHHHHHAAAAAAAHAHAHAHAHAH A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I z całym szacunkiem dla jego fanek - większość z was to dziewczynki w wieku 12-18 lat - nie znacie się zbytnio na kinie i pierwszy "przystojniaczek" jakiego widziałyście to właśnie wasz "Orli"! Poza tym jestem pewna, że prawie każda zobaczyła, go po raz pierwszy w WP i dopiero od tamtą jest jego "wierną fanką". Pozdrawiam. Kaileena

Kaileena_Farah

Hmmmm, no a gdzie niby miały go po raz pierwszy zobaczyć? Przecież to właśnie po WP zaistniał...A co, może ty po raz pierwszy widziałaś go w Wilde? Nie sądzę. Poza tym WP - no całkiem niezły debiut i nie jest prawdą, że podobał się wyłącznie małolatom (bez obrazy, jak miałam 10 lat kochałam Robin Hooda i słodko to wspominam), bo tak naprawdę to wszystkim się podobał: mojemu 13-letniemu bratu, mojej mamie, moim znajomym po wyjściu z kina, no i mnie też - przecież był super. Poza tym do wielu filmów on bardzo pasuje i wcale nie musi mieć w swojej aktorskiej ofercie stu tysięcy wyrazów twarzy, żeby być wiarygodnym. Pod względem "męskości" ani mnie ziębi, ani grzeje, ale to samo mogę powiedzieć np. o Bradzie Pittcie. A Orlando - fajnie, że jest. A czy jest pozerem? Kiedyś natknęłam się na MTV na powtórkę TRL i odniosłam wrażenie, że to bardziej te rozkrzyczane dziewczyny (na czele z napaloną prezenterką) robią z niego nie wiadomo kogo, a on był troche zażenowany. I wcale niechętnie się zgodził na pokazanie swojego tatuażu...Może więc "Orli" to totalna dupa, ale w zupełnie innym sensie niż zakłada to autorka tematu...Ja mu życzę wszystkigo dobrego:)

darling

To kto twoim zdaniem jest przystojny?? Moim zdaniem Orli jest jednym z najprzystojnieszych aktorów.

Monica_Turner

Jest wielu przystojnych, ale ten bidusik do nich nie należy.

uhm, możnaby powiedzieć, że ma ładną buzię, za ładnymi buziami u facetów nie przepadam :D. Fajnie tak wrocić do w takie swojskie klimaty po tak dluugiej przerwie! aaah, życie jest Piękne.

Nie znam tego chlopaczka osobiscie, ale to co sobą przedstawia jako osoba publiczna....nie odpowiada mi, tak to ujmijmy. pozdrawiam :D :*

darling

Agnieszko poprostu kocham cie za tro co powiedziałaś!!! Nic dodać nic ując
Pzdrowionka Agnieszka=)

BraVe

Ja jeszcze dodam jedno - absolutnie nie czepiam się tego jakim on jest człowiekiem bo może być bardzo sympatyczny i w ogóle, ale przystojny ani utalentowany nie jest i tyle.

Kaileena_Farah

Orlando to jeden z najlepszych aktorów ( nie licząc McGregora )
uwielbiam go - to tak tylko dla wiadomości :)

darling

Co by tu napisac zeby nikt nie czul sie urazony.sprobuje moze tak... lubie orlando blooma(chociaz nie nazywam go "orlim" "orlisiem"ani zadnym innym dziwnym zdrobnieniem)i wcale nie bede sie rozczulac nad jego nieprzecietna uroda (bo nie do konca ona taka jest ) ale uwazam ze jego gra aktorska jest na bardzo wysokim poziomie i napewno nie zgodze sie z opinia ze nie ma on talentu czy cos. Poza tym polubilam go kiedy zobaczylam nagranie zza kulis 2 czesci WP(mozna to dostac przy oryginalnym dwuplytowym wydaniu "dwoch wierz"). wydal mi sie on wtedy bardzo sympatyczny i spojrzalam na niego inaczej nie przez pryzmat granych przez niego rol."TROCHE" sie rozpisalam sorki ale chcialam troche pomoc w zakonczeniu sporu, ktory trwa o ile dobrze pamietam od sierpnia 2004r pozdr. :P

darling

a wiec orlando to dupa tak?? a może ty tak piszesz bo jestes jego ex-fanką i po prostu nie podoba ci się, że "wybrał" Kirsten Dunst, a nie ciebie?...

a jak nie to weź do niego napisz list, w którym powiesz mu co ci sie w nim nie podoba itp., itd., a nie że go TU obrażasz... powiedz mu wprost co o nim myślisz...

cirnelle

podobał mi sie strasznie w Helikopter w Ogniu ( chociaz nie grał tam wiecej niz 30min. )
fajny aktorek :)