Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 316 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Jak można lubić kogoś takiego jak Orlando?! Przecież on nie jest ani przystojny, inteligentny z pewnością też nie, a i aktor z niego dość kiepski. Wszystkim bardzo by ulżyło, gdyby nikt już nigdy nie zatrudnił go do żadnego filmu. Jonny Deep rulez!!!!!!!

alex89milka

tu wkrotce krwiozercze fanki orlanda zrobia pieklo, ale poki ich nie ma to ja pragne podpisac sie pod tymi slowami cala swoja dusza, sercem i reka. I rowniesz uwielbiam Johnny'ego, wiec milo cie pozanc :P

Amunet

Cieszę się, że istnieją na tym świecie osoby, które myślą podobnie jak ja.

użytkownik usunięty
Amunet

To już nie jest normalne. Wy wszystkie jesteście porąbane. Do tej pory lubiałam Deppa, ale coraz bardziej mi przez ciebie brzydnie. Dziękuje ci za to bardzo.

To, że uważam Blooma za mało wartościowego aktora i lubię Deepa nie oznacza, że od razu jestem porąbana. To raczej jego zwariowane fanki są nie całkiem normalne. Rozumiem, że ktoś go lubi, ale gdy czytam niektóre komentarze na tej stronie, robi mi się niedobrze. Te wszystkie teksty w stylu "Och, on jest totalnie zajebisty!!!! Kocham go!!!" itp. sprawiają, że mam go już po prostu dosyć. Kiedyś go nawet lubiłam, ale po przeczytaniu takich tekstów momentalnie zmieniłam zdanie. Pozdrowionka dla wszystkich fanek Blooma ;-)

użytkownik usunięty
alex89milka

Nie jestem zkretyniala fanka Blooma co nie znaczy ze jestem jego fanka - kazdy ma swoje gusta. Ale przez opinie "zabujanych" fanek nie mozesz mniej lubic Blooma. To jest niesprawiedliwe. Tylko prosze - nie dolacz mnie do grona fanek ktore pisza ze go "kochaja" - to jest prymitywne.

użytkownik usunięty
Amunet

jestes pojebana. Orli to najprzystojniejszy mężczyzna na swiecie.
nie zaż sie tak o nim mowic

Amunet

Ty też lubisz Deepa????????????????????????????????????

alex89milka

:) widze ze zalozylas fanklub 'I hate Orlando Bloom' nie no, mi gostek nie przeszkadza, fakt nie jest przystojny, ale jak dla mnie nieźle gra. I cenie go za to.

alex89milka

W 100% zgadzam sie z toba!!!!!!! I oczywiście czony jest coooooooooool!! (o czym wszyscy wiemy :P)

sadasdxdcsc

(Tam wyżej jest Johnny, tylko mi sie takos jakos napisalo....przepraszam fanow..)

alex89milka

wiecie co ... nie mowie ze uwielbiam blooma jest dla mnie obojetny a;e wkurza mnie takie zjebane pisanie o kims ze jest glupi jak go nie znasz a przystojny tez nie jest! a to zalezy komu sie co podoba ! moze tak idzcie sobie na swoejgo deppa i tam sobie wypisujcie takie glupoty

Daga

No wiesz, ta strona jest również po to, żeby wyrażać swoje opinie o aktorach itp. A moja opinia jest właśnie taka- nie lubię go i tyle. Oczywiście, że ktoś może się ze mną nie zgadzać, to już kwestia gustu. Ktoś napisze, że jest boski, ja napiszę, że to ćwok. I równowaga w kosmosie jest zachowana. Nie rozumiem, dlaczego krytyczne uwagi pod adresem Blooma tak wszystkich wkurzają.

alex89milka

byl juz wiele teamtow o tym ze bloom to cwok ale wy i tak musicie tworzyc nowe! nie moglybyscie caly czas pisac w jednym temacie tylko rozkladac na 100 !!

alex89milka

Jak można lubić kogoś takiego jak Hugh Jackman?! Przecież on nie jest ani przystojny, inteligentny z pewnością też nie, a i aktor z niego dość kiepski. Wszystkim bardzo by ulżyło, gdyby nikt już nigdy nie zatrudnił go do żadnego filmu.

alex89milka

czemu nagle zaczelas pisac o hugh jackmanie?? ja go akurat lubie :)

Daga

bno autorka tego tematu na forum, obraża kogoś kogo ja lubie, poza tym równie dobrze każdy możne tak powiedzieć o każdym aktorze... JA tak myśle o Jackmanie

użytkownik usunięty
baton_2

ja też nie przepadam za Bloomem, ale już chyba przesadzacie. Po co pisać o nim ciągle nowe posty?? Dajcie już sobie spokój albo dopiszcie się do poprzedniego forum. Nie rozumiem takiego ciągłego manifestowania swojej pogardy dla kogoś.

Ja rozumiem, piszą sobie, że bloom to ćwok, żeby w to uwierzyć... Coraz gorzej im idzie.

alex89milka

oki kapuje ... ale wiem mnie tez to wkurza jak by nie molgy sie w jednym temacie zmiescic !

Daga

No własnie, w 50% (jak nie więkcej) tematach na temat bloom'a jest napisane, że bloom to ciota, wymok, totalny ćwok. To samo ja moge powiedzieć o ich "idolach"...

baton_2

Boże o co wam wszystkim chodzi? Każdy może krytykować kogo chce. Nie wiem o co robicie tyle zamieszania...

alex89milka

A co ci teraz chodzi??? Jakie zamieszanie, sam(a) powiedziałe(a)ś, że każdy może wyrażać swoje zdanie:"No wiesz, ta strona jest również po to, żeby wyrażać swoje opinie o aktorach itp. A moja opinia jest właśnie taka- nie lubię go i tyle"
Ja właśnie to robie-wyrażam opinie, czy ci sie to podoba czy nie...

użytkownik usunięty
alex89milka

to jest tylko twoje zdanie.ja uwazam ze orlando jest w pozo i wcale nie jest brzydki
a fajnie gra w filmach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

alex89milka

Znasz go osobiście, że tyle o nim wiesz?? Na podstawie zdjęcia czy plotek nie moża oceniać inteligencji człowieka!! Psychologiem jesteś?? Też za nim nie przepadam ale żeby od razu z takim tekstem?! Widać kto tu wykazał niski poziom inteligencji...

użytkownik usunięty
alex89milka

TY MAŁPO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK ŚMIESZ TAK MOWIC O CUDOWNYM WSPANIALYM PRZEPIEKNYM ORLANDZIE......SAMA JESTES ĆWOKIEM... JEST PRZYSTOINY.....INTELIGENTNY...I JEST WSPANIALYM AKTOREM...A TY NIE MASZ GUSTY DEBILKO....JESTES BRZNADZIEJNA, GLUPIA , NIE POTRAFISZ DOCENIC WSPANIALEGO ORLANDA...... ON JEST PIEKNY, MA PIEKNY GLOS....MA TAKIE PIEKNE BRAZOWE OCZKA....ON JEST CALY PIEKNY..... A TY GOWNIARO NIE POTRAFISZ DOCENIC JEGO PIEKNA...... I JONNY DEEP TEZ JEST PIEKNY.....NIE ZNASZ SIE..... NIE ODZYWAJ SIE JAK NIE WIESZ KTO JEST CUDOWNY......;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(

Moim zdaniem oprócz talentu aktorskiego ten facet ma zapał i pewność siebie. Nie każdy jest w stanie z takim poświęceniem walczyć o swoje marzenia. On z pewnością będzie dążył do doskonałości i takie opinie go nie powstrzymają. Dzięki ostrej krytyce można dostrzec swoje błędy i poprawić je.
Taki stwierdzenia w stylu „ totalny ćwok” powodują tylko rozjuszenie zapalonych fanek i prowadzą do niezdrowych kłótni. Zarówno jedna jak i druga strona konwersacji powinna wziąć pod uwagę tolerancje, szacunek itp.: Oskarżanie się i wyzywanie na wzajem prowadzi do nikąd. Opanujcie się trochę !!!!!!. Przecież i tak nikt nikogo nie przekona. Każda osoba wypowiadająca się na tym forum ma własne zdanie i nie sądzę żeby je zmieniła pod wpływem oskarżeń i wyzwisk.

użytkownik usunięty
alex89milka

to, ze bloom podoba sie prawie wszystkim nastolatkom na swiecie to nie oznacza, ze dobrze gra!Deep jest aktorem, ktory gral juz w wielu filmach i jest doswiadczony!nikt nie ma prawa mowic,ze kiepsko gra i porownywac go do blooma!jestem oburzona ludzka glupota i ciekawa czy ktos z was widzial jakis z jego filmow!

Jezuuuu, jak ja nie lubie takich jak ty, nie dlatego, że mają odmienne zdanie, ale dlatego że nie rozumieją jak ktoś może lubić kogoś innego niż one lubią. Ble, jak tak można... według mnie to poprostu obrzydliwe...
Ja również jestem oburzona ludzka glupota(tylko, ze teraz ty ją reprezentujesz...) i jestem ciekawa czy ty widziałaś jakis z jego filmow!
A poza tym to jeszcze wiele przed nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alex89milka

można lubić aktora za to jak gra, a że fani mówią "Och, on jest totalnie zajebisty/zajebista!!!! Kocham go/ją!!! itp." to już choroba umysłowa. Ja lubię Blooma za to, że dobrze gra, a przytojny to on jest, a zwłaszcza pokazał swą piekną postawę w "Władcy Pierścieni"

alex89milka

Pytasz: "Jak mozna lubic kogos takiego jak Orlando?!". No zaskocze cie - mozna. Bo sprawia wrazenie sympatycznego aktora. I uwiez mi - nie kazdemu bu ulzylo, gdyby juz nikt nie zatrudnil go do zadnego filmu... a na pewno nie mi. Szkoda, ze nie stac cie na bardziej oryginalne wyzwiska... bo cwokiem to mozesz nazywac tylko siebie.

użytkownik usunięty
alex89milka

ON JEST SUPER, A JA WAS LUDZIE NIE ROZUMIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

"Totalny ćwok"... człowieku... żałosne, przykre i irytujące- to wszystko co mam do powiedzenia o twoim zachowaniu.Obrażacie tutaj Orlanda, wyzywacie go.Zastanówcie się proszę nad sobą... ktoś napisał, że to forum służy do wyrażania swojej opini, adekwatnej do danego gutu.Z tym się zgodzę.Masz prawo oceniać Orlanda jako aktora, ale nie- jako człowieka! Nie znasz go, nic o nim nie wiesz... a coraz więcej osób zachowuje się, jakby ten chłopak zabił im matkę, ojca, obrabował.Taka nieludzka zawiść ... a może zazdrość? Można kogoś nie lubić, ale po co zaraz z takim zapałem i chorym entuzjazmem go obrażać? Ja też nie lubię wielu popularnych ludzi show biznesu , a nie wchodzę na ich strony, nie obrażam.Wiecie dlaczego?Bo jest to poniżej mojego poziomu.Cóż... wy najwyraźniej baaardzo nisko cenicie swój intelekt- a może i taki macie?:D ...tymi wypocinami piszecie świadectwo samemu sobie.I nie mówię tu teraz o słowach typu "Bloom nie podoba mi się jako aktor", tylko o tych typu "Orlando to ćwok", czy "wymok"...ja osobiście bardzo cenię tego człowieka jako aktora... uważam , że jest rewelacyjny w tym co robi- i niech tak pozostanie:) Pozdrawiam Wszystkich fanów i antyfanów (ale tylko tych, którzy coś niecoś sobą reprezentują:)) Visenna

ojejku... wasze wypowiedzi po prostu mnie wzruszają... chyba dzięki wam stanę się zagorzałą fanką Blooma...

alex89milka

No to wielka szkoda, bo nie mialam ochoty cie wzruszac.

użytkownik usunięty
rzastina

Czyżby nasze wypowiedzi wzruszyły Cię , uświadamiając, że Twój sposób myślenia nie jest tak do końca prawidłowy ?A może liczę na zbyt wiele?Myślisz, że uda Ci się wyjść z tego wszystkiego zachowując Twarz, jeśli napiszesz coś cynicznego i sarkastycznego?Bez wątpienia jesteś w błędzie.Dużo więcej zyskałabyś w moich oczach mówiąc-"Nie cierpię gry aktorskiej Blooma, ale faktycznie przesadziłam mówiąc, że jest mało inteligenty-skoro nigdy w życiu nie było mi dane nawet z nim porozmawiać".Hmmm... nie wątpię jednak, że moje zdanie nic Cię nie obchodzi,więc skończę już glindzenie.Pozwoliłam sobie jednak wyrazić swoją skromną opinię ;P pozdrawiam.Visenna

I jeszcze jedno: pisze siem Depp a nie Deep...

użytkownik usunięty
rzastina

Macie racje to jest naprawde zalosne. Z tego forum wychodzi ze aktorow lubi sie za to jakich maja fanow. Otworzcie oczy i popatrzcie na swiat objektywnie bo dogadywanie " ten aktor to cwok " a " ten to wymok " czy cos w tym stylu swiadczy o niskim poziomie waszej inteligencji. I jeszcze jedno pytanko " czy Blooma uwazacie za cwoka przez to ze gral w Troi?" Jesli tak to powinnyscie zostac jego zagozalymi fankami bo znaczy to ze swietnie zagral role ( tchorzliwego i kaprysnego ) Parysa.

użytkownik usunięty

Popieram moją przedmówczynię w całej rozciągłości- sama bym lepiej tego nie ujęła :) A jeszcze apropo tych fanek... strasznie denerwuje mnie przyczepianie wszystkim wielbicielom Orlanda etykietek w deseń "Głupia małolata"- to bzdury :] ... co widać chociażby na moim przykładzie :D takie pakowanie wszystkich ludzi mających podobne gusta do jednego worka to wodogłowie :D a tak na marginesie nawet te dziewczyny, które zachwycają się wyglądem Orliego nie są głupie- to po prostu 13-15 letnie dziewczynki, szukające swoich ideałów... za miesiąc, dwa i im przejdzie :) Pozdrawiam. Visenna

wy sami nie wiecie o czy mówicie.... nawet go nie znacie,a osądzacie go!!! to nie zbyt o was dobrze znaczy. chyba nigdy nie słyszeliście, że człowieka nie osądza się po wyglądzie(plotkach czy innych bzdurach które wypisują w gazetach) lecz po jego wnętrzu. A wy go nie znacie i osądzacie....:(

Jane_3

Dokladnie. Jestem ciekawa czy ktos zna Blooma wiecej niz z filmow, gazet, plotek itp. - przypuszczam ze nie i sama bez bicia przyznaje ze ja tez nie. Dlatego osadzic mozemy tylko jego gre aktorska i wyglad, ale najwazniejszego, czyli jak kolezanka wczesniej napisala - wnetrza - ocenic nie mozemy.

alex89milka

Kto to jest Jonny Deep...??? Please tell me...

alex89milka

Kto to jest Jonny Deep...??????????????????????????????????????

baton_2

Właśnie o to chodzi, że nie ma nikogo takiego jak Jonny Deep... jest tylko Johnny Depp :]

użytkownik usunięty
rzastina

Wszyscy doskonale wiecie o co chodzi, wiec wstrzymajcie się ze swoimi złośliwościami.Każdemu może się zdarzyć przez przypadek źle coś napisać, zresztą nawet gdyby dziewczyna faktycznie nie wiedziała jak pisze się nazwisko Johnnego,to też żadna katastrofa.Wielcy znawcy się znaleźli...

A czy ktoś tu mówi, że to wielka katastrofa...?

użytkownik usunięty
rzastina

Niby nikt nie mówi, ale wszyscy zaraz muszą się z tego pośmiać:] nie kwestionuję tego, że śmiech to zdrowie- ale chyba trochę przesadzacie... ja nie poczułabym się dobrze, gdyby ktoś mnie w ten sposób "łapał" za słówka i jeszcze tak prefidnie "polewał":]

użytkownik usunięty
alex89milka

Eeeeeeeeeeeeeee, chyba troszke przesadzilas...

użytkownik usunięty

Możliwe, ale to tylko moje skromne odczucia, które pozwoliłam sobie wyrazić ;P

A poczułabyś się dobrze gdyby ktoś przekręcał Twoje nazwisko? Ja raczej nie, uważam, że jak kogoś porównujemy (tymbardziej, że Johnny Depp występuje jako postać pozytywna) to powinniśmy napisać poprawnie ich nazwiska. Na tym forum chciałam policzyć ile razy zostało źle napisane nazwisko Johnny'ego , ale to jest syzyfowa praca.

alex89milka

uwielbiam Deppa, robi mi sie niedobrze na widok Orlanda "Orliego" Blooma bleah! pozdrawiam wszystkich, którzy wiedzą kto jest dobrym i wartościowym aktorem :*