Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 316 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Jak można lubić kogoś takiego jak Orlando?! Przecież on nie jest ani przystojny, inteligentny z pewnością też nie, a i aktor z niego dość kiepski. Wszystkim bardzo by ulżyło, gdyby nikt już nigdy nie zatrudnił go do żadnego filmu. Jonny Deep rulez!!!!!!!

użytkownik usunięty
zofa_vel_zowza

Czy poczułabym się źle, gdyby ktoś pzrekręcił moje nazwisko? Nie raz to robiono i zaręczam Ci, że jakoś niezbyt się tym przejmuję :) po drugie nie sądzę, żeby w ogóle Johnny miał okazję się "poczuć", gdyż bynajmniej nie czyta wpisów na tym forum :) Visenna

użytkownik usunięty
zofa_vel_zowza

Czy poczułabym się źle, gdyby ktoś przekręcił moje nazwisko? Nie raz to robiono i zaręczam Ci...że jakoś nie zostawiło to trwałego śladu na mojej psychice :) - reasumując, po prostu nie wywiera to na mnie większego wrażenia.Pozatym nie sądzę, żeby Johnny miał okazję się w ogóle jakoś "poczuć", gdyż nie czyta bynajmniej tego forum :)

A kogo obchodzi czy on to bedzie czytać, czy nie???? Jeżeli juz się o kimś pisze to warto byłoby pisać jego nazwisko poprawnie, bo jest różnica miedzy Deep, a Depp (no chyba, że Ty już jej nie zauważasz).

zofa_vel_zowza

no wiem kto jest dobrym aktorem Orli!!! pozdrawiam :)

zofa_vel_zowza

ja jestem taką osobą ale wydaje mi sie ze trzeba skończyś z komentazrami na temat orlanda... nic nowego nie odkryjemy...

zofa_vel_zowza

ja wiem kto jest superaktorem ale błagam niepoiszcie już o orlim!! depp rulez
!!

użytkownik usunięty
alex89milka

totalnym ćwokiem to jestes ty debilko !! on jest przystojny i jest super aktorek !! pozdro dla jego fanek :)

użytkownik usunięty

Kogo obchodzi, czy on to czyta,czy nie? Cóż... napewno nie mnie, ale odpowiedź wydaje się być oczywista :) po drugie, twój ostatni post pełen był wontów typu "ojjj jak ty byś się poczuła, gdyby ktoś nie poprawnie napisał twoje nazwisko" - odp. nasówa się sama :P ...każdemu zresztą pomyłka w pisowni zdażyć się może, a Ty z tego rozkręciłaś wielką aferę.. :] pozatym, skoro jest to dla Ciebie hmm okazywanie braku szacunku Johnnemu, to co ja mam powiedzieć odnośnie Twoich postów dotyczących Orliego ?

alex89milka

Ekhem..Po pierwsze, tobie on sie nie podoba ale innym owszem. To Kwestia gustu. Po drugie, jak mozesz mowic ze nie jest inteligentny jak Ty go NIE znasz? I po trzecie, to nie prawda ze wszystkim by ulzylo..Ja go osobiscie bardzo lubie i uwazam ze jest sliczny i milutki ^.^.
A ztym ostatnim sie zgodze :P Johny jest bardzo utalentowany i przystojny ^.^

Dark_Elve

co jak co ale nie powinno sie mowic o inteligencji kogos kogo sie nie zna, film to film aktor tylko gra.
:)

użytkownik usunięty
Sajko_2

Ja tam najbardziej lubie Brata Pida,Orlanda Bluuma,Elajże Wout i Szona Astina.

Ludzie! Patrzcie o czym wy piszecie! Zaczelo sie od tego ze Bloom to cwok a skonczylo na przekrecaniu nazwiska! Co ma pisownia nazwiska Depp czy Deep do strony o Orlando Bloom.

subcia

Eeeeeee, ja tam tylko napisalam, ze pisze siem Depp, a nie Deep... A tu widze, ze rozpetala sie zagorzala dyskusja na ten temat :]

rzastina

Nie rozumiem co ma wspólnego Johnny Depp z Orlando Bloomem. To że pierwszy jest świetnym aktorem nie znaczy że drugi to dno! Zastanówcie się czasem, co piszecie! Jeżeli jakiś aktor wam się nie podoba, to nie mieszajcie go z błotem na forum, bo wasza wypowiedź jest subiektywna. Ktoś inny może go lubić. Nie jesteście specjalistami. Dla mnie Orlando jest całkiem niezłym aktorem. I jedno słówko do autorki pierwszego postu: nie oceniaj go w sposób - "jak nie jest przystojny, to zakładam, że inteligentny też na pewno nie", bo to jest po prostu żałosne.

Kingis

Aha jeszcze jedno: nie mów, że WSZYSTKIM by ulżyło, bo niektórzy go lubią, a i niezbyt prawdopodobne, by taki kiepski aktor zagrał w tylu dobrych filmach.

użytkownik usunięty
alex89milka

Za to Johnego pewnie kochasz i uwazasz ze jest zajebisty! Chyba jednak nie kazdy (na szczescie) uwaza jak ty dlatego kariera Orlanda rozwija sie w bardzo szybkim tempie. No coz pogratulowac tolerancji....
Poza tym Johny jak sam powiedzial ma malego :P ;-))))
Orlando rulez!!!!!!!!!!!!

alex89milka

Litości.... Aż się przykro robi czytajac takie wypowiedzi.... Ćwok. Taaaak.... to okreslenie dokładnie obrazuje inteligencję wypowiadającego się. Radzę używać bardziej wyszukanych epitetów :]. Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś nie wypowiadała się za wszystkich-ja mam odmienne zdanie. Z góry dziękuję. Powracając do "ćwokowatości" Blooma i poziomu jego inteligencji (do wyglądu się nie doczepiam-każdy ma swój gust)-nie sądzę, abyś kiedykolwiek go poznała, więc, bardzo proszę, nie wypowiadaj sie w taki sposób jeśli nie masz na to jakiejkolwiek argumentacji. Nie mogę zrozumieć dlaczego większość osób należących do klubu "I hate Orlando Bloom" porównuje go z Johnnym Deppem. Ma to na celu ukazanie niedociagnięć aktorskich Blooma? Jego małego doświadczenia? Dość prymitywne. Orlando jest młodym aktorem, rozpoczynajacym dopiero swoją karierę, a Depp... (osobiście podziwiam tego człowieka za jego talent aktorski) aktor grający w ponad 40 filmach, reżyser, scenarzysta. I po kiego takie porównania?
PS. Antyfani, załóżcie sobie jakieś osobne forum dyskusyjne i tam ględźcie o minusach OB. Bo naprawdę nudne się to robi. Dyskutujcie na jednym forum, a nie zaczynajcie kolejnych o tym samym temacie. Spasiba all.

alex89milka

OOOO Tak !!!Masz w 100% racje...ja wprost nie znosze Orlisia...jak dla mnie jest tak beznadziejny ,ze az mozna...;P
Za to Johnny Depp jest tak swietny ,ze az szkoda slow...ciesze sie , ze na swiecie jest przynajmniej pare normalnych ludzi...;D

użytkownik usunięty
alex89milka

zgadzam się też jestem fanką JOHNNEGO...ale jego nazwisko to DEPP a nie deep..........

użytkownik usunięty
alex89milka

SAM JESTEŚ ĆWOKIEM I DOTEGO DUPKIEM I SKOŃCZONYM DEBILEM A ORLANDO JEST CUDNY I DO TEGO MILIARDY RAZY LEPSZY OD CIEBIE JEST SUPER PRZYSTOJNY INTELIGENTNY A AKTOR TO ON JEST SWIETNY I Z PEWNOSCIĄ ZATRUDNIA GO JESZCZE W BARDZO WIELU FILMACH WIĘC JEŚLI SIE NIE ZNASZ TO NIE WYPOWIADAJ SIE PUBLICZNIE DUPKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!