Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Nie rozumiem osób, które wyzywają go od brzydali, pedałów itp. To, że ktoś się urodził z ładniejszą twarzą niż wy i powiodło mu się w życiu to powód żeby o wyzywać od pedałów i brzydali ? Jestem załamany poziomem inteligencji polskiej młodzieży ( mam nadzieje, że dorośli nie wypisują tu tych bzdur). Dobra rada- popatrzcie w lustro jak wyglądacie i przymyślcie czy takie obrażanie kogos na pewno podwyższy wam własną samocene ? Moim zdaniem nie lub tylko na krótką metę. Tyle ...

Hirutsugi

Nie każdy ma do tego takie homoseksualne podejćie jak Ty. Wg mnie Bloom wygląda jak brzydka baba i nie piszę tego, aby się dowartościować. Mogę za to powiedzieć, że uważam Vivien Leigh za piękną, a wcale nie jestem i nie będę do niej podobna. I co?

sperma

Homoseksualne podejście byłoby takie, że jest taki sobie. :-]

sperma

Nie jestem homoseksualistą dla twojej wiadomości, a bronię go bo piszecie takie bzdury że żal.

Hirutsugi

niech go sobie pełne agresji małe dzieci powyzywają, on i tak tego nie usłyszy:D a to że jest taki trochę beznadziejny to nic:D to, że zawsze gra jakieś łamagi, to też nic:D to, że dla wielu wcale nie jest "piękny", to też nic:) ja go lubie za tą beznadziejność i jestem antyfanką:D

Wampiratka

a mnie smiesza te Wasze wszystkie posty....bo tak naprawde madrzy ludzie zlikwidowali by te wszystkie fora i zostawili by kilka,jedynie zwiazanych z filmem...
a tak naiwni ludzie beda nadal klikac w klawiature,piszac swoje "takowe zdanie na takowy temat" ...
Jedno pytanie,takie bardziej retoryczne...co Wam to da???
pozdro!

DaroO2222

Zgadzam się z DaroO. Mała rada dla fanów: OLEWAJCIE WSZYSTKIE KOMENTARZE ANTYFANÓW!!!

Magda10

A czemu antyfan ma być czymś gorszym od fana? Dlaczego nie może być na odwrót? Po prostu boicie się dyskusji, cykory ;-) A wynika to z tego (w przypadku Blooma), że nie ma go czym bronić :>

sperma

Chodziło mi oto, że tych dyskusji było już za dużo. Cały czas się kłócicie o to, że jeden go lubi, a drugi nie. Nie traktuję antyfana gorzej niż fana, bo ja też jestem antfanką np. Leonarda Di Caprio i szanuję jego fanów.

Hirutsugi

Ależ my jako antyfani Blooma też was szanujemy:) Po prostu miło patrzeć jak niektórzy naiwni bronią Blooma tekstami typu: On jest piękny i już! I ma talent! - oczywiście chodzi mi tu tylko o niektórych:)

Wampiratka

Cieszę się, że doszłyśmy do porozumienia.

Magda10

Mógłby mi ktoś w obszerny i kwiecisty sposób wytłumaczyć, jak można być fanem orlanda?

sperma

Uwazam, że facet naprwade dobrze gra. Mozliwe, że po prostu trafiają mu się dobre role ale tak czy siak lubie filmy, w których występuje.

Hirutsugi

Xboy - dzięki za kwiecisotość. Czegoś takiego naprawdę jeszcze nigdy nie słyszałam. Przekonało mnie to. Rzeczywiście on dobrze gra, masz rację, pozdrówa. ]:->

sperma

Po twoim nicku wsioskuje, że nie jestes zbyt inteligenty wiec nie bede kontynuowal dyskusji.

Hirutsugi

A ja po:

- Twoim nicku wnioskuję, że masz dwa chromosomy X, więc dopisek "boy" świadczy, iż jesteś obojniakiem. Fuj, bezpłciowiec, też nie chce z Tobą dyskutować.
- czytaniu Twoich wypowiedzi mam wrażenie, iż jesteś jeszcze mniej inteligentny ode mnie
- Twoich problemach z dowiedzeniem fajności Blooma nadal tkwię w przekonaniu, iż to żaden aktor i mężczyzna (którego to przekonania i tak bym w sumie nie zmieniła, ale chciałam posłuchać jakiegoś rzeczowego tłumaczenia)

I jak? ;-)

sperma

PS. Jam jest dziewczę :O

użytkownik usunięty
Hirutsugi

ja mam w domu krzywe zwierciadło - widzę siebie obok siebie do góry nogami z boku - i jak tu się samoocenic? chyba poobrazam jeszcze troche Orlanda...;)