kto go tak lubi?????? on wyglada jak malysz!!!!!! jest obleśny, caly czas gra bohatera, chociaz rola tego nie wymaga... jezuuu jak on mnie wkurza!!!!! wystarczy spojrzec na zdjecie na tej stronie!!!! on mysli ze rzadzi!! chociaz zagral jedna mala, podrzedna rolke we "Wladcy pierscieni"... nie dosc ze byl przez cale trzy czesci 10minut na ekranie to jeszcze zagral cienko...
Ludzie opanujcie się!!!:D jak czytalam niekturych wypowiedzi to myślałam że zaraz umre ze śmiechu:D niemożecie porozmawiac normalnie? zgadzam się z powyższą wypowiedzią taka i wogule te wszystkie dyskusje nie mają najmniejszego sensu!
dobra, nie klocmy sie. Reasumujac, Bloom nie jest podobny do malysza tylko do myszy, jest pierdola, ofiara losu, jest brzydki i nie potrafi grac...
przykro mi, ale odzywać się będę, bynajmniej nie zamierzam pięćdziesiąt razy pisać tego samego czy odpowiadać na te same pytania.
jaaaa sory kurde ale to nie moja wina ze mam zjebanego kompa i mi nawala!! teraz jestem w szkole i chyba wszytko bedzie dobrze!
aha i odzywaj sie ale zrozum ze zawsze ktos napeweno nie bedzie sie zgadzal z twoimi pogladami!! i sie odzywaj ale gdzie indziej a nie tu! i to na jakis glupi temat ze bloom to malysz! buahaha chyba sama nim jestes
SKONCZCIE JUZ TA DYSKUSJE...MIALO BYC O BLOOMIE A ZESZLO NA JAKIES INNE FILMY I ZUPELNIE INNE SPRAWY... CIAGLE SIE TU WSZYSCY KLOCA I WLASCIWIE NIE WIADOMO O CO CHODZI. jak dla mnie to ta dyskusja powinna juz sie zakonczyć co wy na to? a o bloomie niech kazdy sobie mysli co chce.
heheheh a ciekawe jak ty wygladasz, i jak ty zagralbys w filmie, a tak apropo ty wcale wladcy nie widziales, widzialam wszystkie trzy części wiec sory slepy jestes bo ja go widzialam duzo wiecej razy, no ale nie bede kaleki obrazala, zagraj slepca w jakims filmie i zrobimy wtedy forum na twoj temat knypie
nie bede obrazala kaleki bo z tego co piszesz jestes slepy/a, ogladalam Władce mnustwo razy wszystkie części i wiedz ze widzialam go tam wiecej razy i dluzej niz 10 min., popisz sie w jakims filmie i pokasz wszytkim jak sie powinno naprawde grac, no bo w końcu powinnas to wiedziec i wtedy zrobimy forum na twoj temat...:):):)
Wszyscy Go lubią!!! Nie wiem co sobie ubzdurałaś w tym chorym łbie, ale On wcale nie jest podobny do Małysza!!! Co do tego zdjęcia uważam że jest w porządku!!! Nie wiem co Ci w nim nie pasuje. Nie wiem skąd wzieło się przekonanie, że fanki Orlanda to jekieś półmózgi?! Jestem jego fanką i jak myślą zapewnie wszyscy antyfani jestem przykładem dziewczyny w różówym polarku. Otóż wcale nie jestem!!! Mam dość tego stereotypu!!! Poza tym On jest super przystojny i słodziusieńki!!! W życiu nie widziałam przystojniejszego faceta. A wy wszyscy, którzy o nim żle piszą poprostu mu zazdrościcie urody i talentu. Jeżeli macie coś do mnie piszcie kinga.s.17!!!