Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Chudy, blady, po prostu mizerny.Przeciętniak bez gustu. Nie wiem co w nim widzicie? Może przypomina trochę niedożywionego kurczaka.

użytkownik usunięty
agnieszka_3

aha a więc wolisz grubasów powodzenia ;];];];]

użytkownik usunięty
agnieszka_3

ja też go nie lubie... nie podoba mi się jako aktor, przystojny też nie jest, ale w sumie to nic do niego nie mam w troy zagrał nie najgorzej, ale nic specjalnego wole josha hartnetta=)

użytkownik usunięty
agnieszka_3

dobre chocaiaz jedna osoba to napisala, jest wiele przystojniejszych aktorów od niego (brat pitt sie nie liczy bo ma okragla banie)

użytkownik usunięty
agnieszka_3

wiesz agnieszka nie rub sobie jaj sama nie wiesz co ty piszesz on jest zajebisty wszystkie jego role są odjazdowe on umie grać a to że on jest blady i hudy to nie twoja sprawa może nie lubi jeśc za dużo a blady dlatego że może nie lubi słońca a wogule tak jak juz ktos powiedział to nie liczy się tylko wygląd tylko harakter jak naprzykład twoje zdjęcie walnięta jesteś nie hyba zboczona wiesz lepiej lecz się

użytkownik usunięty

właśnie dobrze powiedziane tylko gadasz o niem ze jest wlnięty albo coś takiego naprawdę lecz się

ja się tylko zapytam...więcej ortografów się zrobić nie dało??wiesz jak tracisz wiarygodność przez to? osoba znająca polską ortografię od razu cię skreśli i uzna twoje zdanie za....hmm...niegodne uwagi.
a tak poza tym:co o mnie napiszesz,jeśli powiem,że bloom mi się nie podoba i nie lubię go ani za wygląd ani za aktorstwo??zboczona jestem??buahaha,bardzo śmieszne.tu wychodzi twoja zaściankowość i kompletna nietolerancja.nie będę go obrażać-fakt,to nie fair-ale sorry,po prostu go nie lubię.

p.s.to forum dla fanów i antyfanów,więc chyba każdy może wyrazić swoją opinię,o ile robi to kulturalnie

użytkownik usunięty

Matko!! kimkolwiek jesteś korzystaj ze słownika ortograficznego albo nie pisz w ogóle!!!

agnieszka_3

I znowu chodzi o wygląd!!!! Nikt nie jest doskonały, a każdemu podoba się co innego. Opinie trzeba było zachować dla siebie albo zredagować ją trochę inaczej. Mi się tam on podoba i nie mam nic do jego gry aktorskiej. Lepiej skup sie na sobie, a nie obgaduj innych. Zreszta nie ma aktora którego lubią wszyscy i który sie podoba wszystkim. Pozdro.

agnieszka_3

Jeszcze jedno, nikt nie wybiera jakim się urodzi, bo gdyby tak było to wszyscy byliby piękni. On jaką kolwiek ma urodę, i czy komuś się podoba czy nie, osiągnął swój sukces, czego ty na pewno nie osiągnęłaś na taką miarę, jeśli jakiś osiągnęłaś. Ciekawa jestem czy sama jesteś idealna, bo ja tak nie sądzę.