Dlaczego tak żadko emitowane są filmy, w których zagrał River? Uwielbiam go, od kiedy zobaczyłam "Moje własne Idaho" (miałam wtedy może z 12 lat). niestety od tej pory nie miałam okazji obejżeć wielu obrazów z jego udziałem. Około 3 razy widziałam "Stand by me" i "Odkrywców", chyba 50 "Kocham cie na zabój" i niezliczoną ilość "Indiana Jones i ostatnia krucjata". Niestety nic więcej...:/ na szczęscie mogę codzinnie słuchać jego piosenek.
na jakiej plycie masz nagrania Rivera? prosze o odpowiedz... !!! :)))
jak dotad udalo mi sie jedynie ustalic ,ze udzielal sie na solowej plycie johna frusciante ....
piosenki z wielkim trudem ściągałam z internetu. Są to :"Across the Way", "Note to a Friend", "Lone Star State of Mine", "Too Many Colors", "Goldmine","Blue Period".
Czy ja wiem czy tak rzadko...w grudniu "Sneakers" na TVP2, w lutym "Dogfight" na TVN7, na HBO "I love you to death" ,w maju naTVP1 "Indiana Jones...",a ostatnio na TVN7 "Circle of Violence..."...trzeba sledzic program telewizyjny:)
Co do piosenek...szukajcie a znajdziecie...na Kazie mozna znalezc naprawde sporo piosenek Rivera...
Pozdrawiam!!!
Hm.....pomimo i tak dość żadko są emitowane filmy z jego udziałem.... co do piosenek , rzeczywiście na kazie można sporo znaleźć, ale oni (zespółw którym on śpiewał) nie wydali oficjalnie płyty.
Wiesz ja też się nad tym zastanawiam! Może z dwa razy ogladałam "Wybrzeże Moskitów", ale bardzo chetnie obejżałabym jeszcze raz.