Proszę o odpowiedzi wyłącznie nazwiskiem, bez uzasadniania, bo nie chcę żeby różne spory zasłoniły ilość głosów.
tak jak twoje miejsce lokalizacji; mozna uznac za cyniczny zarcik a mozna i za szczyt chamstwa i ignorancji
De niro oczywiście. Depp nie osiągnął jeszcze tego poziomu co robert ale kto wie może kiedyś ;d .
Ahahahaha,temat zajebisty really! Manypakiao7 doceniam poczucie humoru. Depp to aktor wszechstronny,ale grą nie zachwyca. Natomiast De Niro raczej jest przystosowany do ról ważnych gangsterów czy itp. (choć są wyjątki) ale o wiele lepszy ;]
Co do ostatniego posta Mpkiao7: Dowaliłeś!
,,Depp to aktor wszechstronny,ale grą nie zachwyca.''
Jak grą nie zachwyca to faktycznie wszechstronny...
Wszechstronny,czyli jest dobrze dopasowany w rolę,choćby dostał rolę szambonurka i tak zagrałby dopasowując się do tego oto zawodu. Gra nie zachwyca tylko jest dobra. A gra De Niro zachwyca.
Skoro inni i tak komentują, a nie piszą samych nazwisk...
To pomimo, że kocham Deppa i jest on mi bliższy niż Bobby DeNiro, to nie oszukujmy się, Robert jest lepszym aktorem.
według mnie lepiej we wszystkim lepiej gra Deep jednak De Niro zdobywal lepsze role dlatego uwazaja go za lepszego
Depp najbardziej podobał mi się w Plutonie. Grał nieiele, oszczędnie, i w miarę szybko zginął, he,he,he.
Nie obrażaj mnie dobra. To jest moje zdanie. Moje wypowiedzi nie sa kretyńskie. A po 1 po co się będziemy kłócić. Każdy ma swoje zdanie, ale racja przesadziłam troche z tym beztalenciem. xd. Pzdr
Muszę się z tobą nie zgodzić. Depp nie jest beztalenciem. Jest świetnym aktorem, tyle że De Niro jest jeszcze lepszym.
no tak , ale Ja nie lubie Deppa i nigdy go nie będę lubieć. Może przesadziłam z tym beztalenciem, ale wg mnie De Niro jest o wiele lepszy. Depp też umie dobrze zagrać, ale nie na tyle dobrze jak De Niro
De Niro zagrał w tylu świetnych i kultowych filmach, że można by nimi obdzielić kilku aktorów. To chodząca legenda kina, a Depp nie jest nawet najbardziej utalentowanym aktorem swojego pokolenia, nie mówiąc już o aktorach w ogóle. Oczywiście powinien być w pierwszej pięćdziesiątce ale na swoje aktualne miejsce po prostu jeszcze nie zasługuje.
Taką wysoką notę zawdzięcza nastoletnim fankom Jacka Sparrowa i produkcji burtonowskich .
Zwróćcie też uwagę na to, jak wysokie miejsce zajmuje Helena Bonham Carter , aktorka, która bardzo często z Johnnym występuje....
Myslę dokładnie tak samo. Listy i rankingi o których mówimy bardzo często są odzwierciedleniem aktualnej popularności która nie zawsze jest wyznacznikiem talentu. O ile takiemu Deppowi ani talentu, ani ciekawie zagranych ról nie można odmówić to przecież wystarczy spojżeć jak wysoko w rankingu są aktorzy z Harry Potterów, Zmierzchu, czy innych przeciętnych aktorsko produkcji. Poza tym co tu dużo mówić o liście na której Dulph Lundgren ma wyższą pozycję niż np: Tom Cruise.
To jakieś żarty? Deppa nie powinno być w TOP 1000, to jeden z najbardziej kiczowatych aktorów naszych czasów.
De Niro, lol.
Depp jest z pewnością utalentowanym młodym aktorem, tylko, że jak gra u reżyserów "klasy" Burtona to nie ma się co dziwić, że jego kariera stoi w miejscu albo nawet się cofa.
Wg mnie porównanie jest bez sensu. Nie wiem jak można porównywać aktorów z taką różnicą wieku i liczbą kreacji, szczególnie kiedy jednym z nich jest sam wielki Robert De Niro, Pzdr, dziwne, że tyle osób tu odpisało ;p
kolejny dzieciak co dostał przedwcześnie komputer na komunię i dorwał się do niego głupi do sera i wygłasza swoje kretyńskie wypowiedzi i te "lol" w jego wykonaniu - gdzie ciebie dzieciaku ulepili ?
DE NIRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
ciekawe czy zmienisz zdanie na temat jego po obejrzeniu filmu The Killer Elite który już niedługo będzie gościł na ekranach kin