Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
190 924 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

De Niro czy Depp?

użytkownik usunięty

Proszę o odpowiedzi wyłącznie nazwiskiem, bez uzasadniania, bo nie chcę żeby różne spory zasłoniły ilość głosów.

De Niro

bartsi89

Jak można porównywać Roberta De Niro, z taką miernotą jaką jest Depp. W ogóle co za idiota założył ten post, musisz mieć nie po kolei w głowie prowokatorze.

depp

użytkownik usunięty
hupcio

... Może mu najwyżej buty czyścić

użytkownik usunięty

A czy on godzien?

Idź precz szatanie w czeluścia piekielne :(

użytkownik usunięty

DE NIRO. Depp dla nastolatków.

De Niro !!!!!!!!!!!!! a potem Al Pacino

to dwie osobne osoby które trudno zakwalifikować do jednego rakingu obie są wyjatkowe i jedyne w swoim rodzaju to moim zdaniem przeciwne postacie

Lydia_16

DE NIRO!!!
Lepiej Założyć temat: Depp czy Pitt (bo wg mnie to podobny poziom).A De Niro mozna porownywac z Pacino,Nicholsonem czy Hopkinsem

użytkownik usunięty

Co to za porównanie?

De Niro!

ROBERT DE NIROOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Robert De Niro !!!

De Niro, potem jeszcze m.in. Pacino, Nicholson, Hoffman... Deep'a uplasowałbym w drugiej dziesiątce.

Oczywiście, że De Niro. Depp to dla niego żaden przeciwnik.

Al Pacino

De Niro czy Deep?

Świąteczne ciasteczka babci Zosi, czy czerstwy chleb?

Zdecydowanie wybieram Roberta De Niro !

użytkownik usunięty

De Niro

użytkownik usunięty

De Niro

de niro

Depp :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Dno niro

kuksaniec

Marna prowokacja. !!

Constantin69

Nie taka marna znowu skoro znalazla sie na nia odpowiedz i to z wykrzyknikami ;)

kuksaniec

Trollu kiedy badałeś bańkę ?

tomucho77

Nie lubie goscia i tyle nic soba nie reprezentuje to od razu powod zeby kogos obrazac i wyzywac od troli?

kuksaniec

Twierdzenie że On nic sobą nie prezentuje jest większym obrażaniem niż słowo troll. 14 wygranych nagród w tym dwa Oscary i On nic sobą nie reprezentuje ?

Tylko trolle potrafią się tak wypowiadać !

tomucho77

ciebie nie obrazam a nagrody filmowe ktore dostal to jest jedna wielka lipa, przyznawane w celu promowania badziewia i robienia kasy, w czym specjalizuja sie zydki z hollywoodu bo oscary to jeden wielki komercyjny bubel i syjonistyczna orgia oligarchow bez napletka

kuksaniec

Ale zapewne Chuckowi Norrisowi dałeś trollu 10/10. Przecież on więcej wniósł do światowej kinematografii.

tomucho77

Ja nie jestem tak prostoliniowy jak wy, nie oceniam tu nikogo( nie wystawiam 5,8,10 ani 1) a Chucka znam z zartow o nim i z reklamy, nie gustuje w filmach w ktorych on grywa. Jego zdjecie w avku jest symbolem kopa jakiego wam sprzedaje wlasnie w tej chwili.

Natomiast to ze mnie ciagle obrazasz gdy ja po prostu wyrazilem inny poglad na osobe Roberta jest po prostu zalosne, jak nie mozesz zniesc mojej krytyki goscia przed ktorego zdjeciem walisz konia 5 razy dziennie to kiepsko z toba . To ze ktos posiada zdanie rozne od twojego nie znaczy ze jest trollem.

kuksaniec

A ile dajesz Al Pacino ? On też według ciebie nic sobą nie reprezentuje, a nagrody które otrzymał są jedną wielką żydowską lipą ?

I na przyszłość myśl co piszesz !

tomucho77

A ile dajesz Mroczkowi a ile dajesz Wilhelmiemu a ile dajesz Cage'owi itd itd, jak nie wiesz co napisac to lepiej nie pisz bo twoj brak argumentow jest powalajacy. I w przeciwienstwie do ciebie ja mysle czego dowodem jest kontrast pomiedzy poziomem moich wypowiedzi a twoich.

kuksaniec

Mroczkowi daję 1/10, Wilhelmiemu 10/10 za to że go lubię oraz za jego wkład w polską kinematografię, a Cage'owi 10/10 bo go lubię.
Czy to nie są wystarczające argumenty ? Jakie argumenty do ciebie trollu przemawiają skoro Oscary to żydowska lipa ?

Twój tekst że 5 razy walę kona pod DeNiro wystarczająco zaświadcza że nie myślisz nad tym co piszesz !

tomucho77

Wymienienie powyzszych aktorow przeze mnie bylo ironią na temat twoich beznadziejnych zapytan pt "a ile dajesz panu X" - ty intelektualny karle, a to ze nie dostrzegasz sarkazmow na temat twojego bezwarunkowego uwielbienia De Niro jakos mnie juz nie dziwi, pewnie nie wiesz co to znaczy. Zatruwasz mi dzien swoja glupota, idz sobie.

kuksaniec

Zadam ci pytanie na koniec ... po co tu wchodzisz ? skoro Oscary to żydowska lipa, a DeNiro jeden z najlepszych aktorów wszech czasów to beztalencie.

tomucho77

Zeby cie wk*rwic, haha

kuksaniec

I tym postem zaświadczyłeś że jesteś kolejnym trollem ! Żegnam.

kuksaniec

Dobijasz mnie miszczu. !
Bez żadnego uzasadnienia twierdzisz, że nic nie wniósł do świata kina.Określ się bo nie rozumiem twojego bełkotu.

Constantin69

Co mam okreslac, przecietniak jakich wielu moze mial w swojej karierze kilka niezaleznych produkcji ale wiekszosc to komercyjna papka dla plebsu, a to co robi teraz jest najlepszym przykladem tego do jakich filmow zostal stworzony.

De Niro

użytkownik usunięty

De Niro.

De Niro !!!!!!

Niro?

Depp.
De Niro-zimny jak głaz.