Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
190 924 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

De Niro czy Depp?

użytkownik usunięty

Proszę o odpowiedzi wyłącznie nazwiskiem, bez uzasadniania, bo nie chcę żeby różne spory zasłoniły ilość głosów.

kinoman989999

To oczywista oczywistość,ze De Niro cytując klasyka.Wielkim atutem Deepa jest po prostu jego intrygująca fizjonomia.

użytkownik usunięty

De Niro bez porównania. Głębia utonęła w wodzie przy Robercie.

O co ci biega człowieku ?

użytkownik usunięty
tomucho77

Jestem antyfanem Deepa - pana głębokiego, czyt. głębi. Pozdrawiam serdecznie.

Jak można w ogóle porównywać tych dwóch aktorów?Deep nie zagrał w zadnym wielkim filmie w przeciwieństwie do De Niro.To już jest pierwszy powód na rzecz takiej oceny.

irish23_faurepavane

A piraci nie są wielkimi filmam znaffco filmowy - weź ty się ogarnij buraku

tomucho77

Nie będę się zniżał do Twojego poziomu.Piraci nie są wielkim filmem.

użytkownik usunięty
tomucho77

De Niro. Nie Piraci z Karaibów to nie jest wielki film.

A jaki ?

użytkownik usunięty
tomucho77

„A jaki?” Co masz na myśli to pisząc.

Pytam ciebie w jakich wielkich filmach zagrał Depp skoro uważasz że wszystkie części Piratów nie są wielkie.

użytkownik usunięty
tomucho77

Według mnie Depp nie zagrał w żadnym wielkim filmie.

To masz fajnie gratuluję znajomości i gustu.

tomucho77

To może wymienisz te wielkie filmy z udziałem Deppa?

woj110

Nie ma potrzeby wymieniać wystarczy wejść na jego profil i policzyć wszystkie filmy które mają średnią większą niż 8.0.

tomucho77

Po co strzelasz sobie w kolano? Zamiast podać tytuły piszesz, że wielkie filmy to te ze średnią większą niż 8.0. Są dwa takie filmy: Pluton (w którym o Deppie można powiedzieć tyle, że na ekranie się pojawił) oraz Benny i Joon, którego nie widziałem, ale dla porównania na imdb ma średnią 6,9.

woj110

A odkąd nie wymienianie tytułów jest strzelaniem w kolano ? To ty już sobie dawno strzeliłeś gdzie indziej dzięki swojej ocenie dla niego i dla Piratów.
IMDB nie sugeruję się bo mieszkam w Polsce.
I specjalnie dla ciebie strzelcu wymienię te filmy w których Depp zagrał genialnie...
Co gryzie Gilberta Grape'a / Truposz / Donnie Brasco / Jeździec bez głowy / Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły / Marzyciel / Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka / Piraci z Karaibów: Na krańcu świata...
Wystarczy ci strzelcu ?

tomucho77

Strzałem w kolano nie jest nie wymienienie tytułów, tylko napisanie, że wielkie są te, które mają ocenę większą od 8, bo takie filmy są 2. Deppowi wystawiłem 1 bo mnie denerwuje cała ta nagonka na niego, jaki to on jest genialnym aktorem i w ogóle. Piratom to kolejnym częściom dałem oceny 6,5,4 a najnowszych nie widziałem. Coś nie pasuje? A jeśli wymienione filmy uważasz za wielkie to cóż... gratuluję i życzę miłego dnia.

woj110

Ty chyba masz coś z oczami zdaję mi się. Ja od Plutonu naliczyłem siedem filmów a ty dwa...
Udajesz debila czy nim naprawdę jesteś ?

tomucho77

Skoro naliczyłeś siedem filmów to wymień te tytuły, bo ja niestety nie umiem ich znaleźć. Chyba faktycznie jestem debilem ;(

woj110

Pluton - 8,3 / Edward Nożycoręki - 8,0 / Benny i Joon - 8,1 / The Source - 8,0 / Blow - 8,0 / Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły - 8,0 / Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka - 8,0.
+ Co gryzie Gilberta Grape'a - 7,9 / Donnie Brasco - 7,9 / Piraci z Karaibów: Na krańcu świata - 7,9.

tomucho77

Ja ciągle widzę 2 tytuły z oceną wyższą niż 8.
PS. 8,0 nie jest większe od 8

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tomucho77

To nie ja twierdzę, że 8>8

tomucho77

W "Co gryzie Gilberta" lepszy był Leo.Oczywiście filmy wymieniłeś są uważane za dobre.Jednak w kontekście ról jakie zagrał de Niro Depp wypada słabo.To by było na tyle.Nagrody choć nie są miernikiem są adekwatne dla Deepa i Piratów-Złoty Popcorn.

Nie no Blow to chyba wielki film choć 100 razy wole De Niro

użytkownik usunięty
irish23_faurepavane

No, może Donnie Brasco to jeden wybitny film Johnego, u boki Al'a Pacino :) Większości nie oglądałem, ale sądząc po rodzaju filmografii, nie spodobają mi się zbytnio.

De Niro

irish23_faurepavane

De Niro to Mistrz ale Depp zagrał w jednym wielkim filmie blow

W jakim języku słowo 'depp' oznacza 'głęboki'?

Wilddancer

W pedalskim.

De Niro

użytkownik usunięty

Naczelna dziwka Burtona vs geniusz, masz poczucie humoru chłopcze

deep to w ogóle aktor ?

inhalol

inhalol to w ogóle człowiek ?

inhalol

Deep to nie aktor. Depp to aktor. Jest spora różnica. Ja widzę prawie wszyscy mają tu problemy z czytaniem.

De Niro.

Depp .

Uwielbiam obu. Gdy jednak muszę wybrać jednego z nich będzie to Depp.

sylvia_fw

Po co zadawać to pytanie. Ranking aktorów na tym portalu to jedna wielka farsa....

De Niro w samych latach siedemdziesiątych zagrał coś, co prześciga całą karierę Deppa, który zdobył popularność Sparrowem i tym, że połowę jego filmów nakręcił Buton. :P

Juby_

Dokładnie ta top lista jest jedną wielką farsą.

Juby_

Chodzi ci o Ojca chrzestnego, czy Taksówkarza? W obu przypadkach i tak się zgodzę.

De Niro!

Depp

De Niro.

Depp? A kto to w ogóle jest?

Wilddancer

O kolejny wielki trollowski znaffca filmowy.

tomucho77

Dziękuję za wartościową analizę osobowości, wielki znaffco ludzkiej psychiki.

depp.

użytkownik usunięty

Przecież to aktorzy z dwóch całkiem różnych światów.

Depp to komercyjny, nawet dobry aktor, natomiast De Niro to pierwsza liga.

real_ego , dobrze powiedziane

oczywiście że De Niro!!