Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

I nie mowcie mi, ze wypracowal wlasny oryginalny styl, bo sam przyznal , ze sciaga od Jamesa Deana fryzure i wgl.............. Powiem jedno: NIGDY< PRZENIGDY mu nie dorowna....... nie dorasta mu do piet

użytkownik usunięty

Tak wogole to Ty tez kogos kopiujesz...Przypominasz Jole Rutowicz z tym makijazem..

użytkownik usunięty

A ta dziewczyna w Twoim avatarze to Ty??

Dziewczyny sugeruję przystopować z tymi beznadziejnymi komentarzami pod swoim adresem. Warto sobie uświadomić, że nie każdy jest taki sam, i że nie wszyscy będą tacy jak chcemy. Ale wróćmy do tematu.

Patrząc na wywiady z Pattinsonem... Myślę, że jest dość zabawny. Ostatnio mi czasy oglądałam też jakąś galę MTV czy coś i dostał tam jakąś nagrodę przy czym podziękował rodzicom za to, że go spłodzili. Cóż... Poczucie humoru ma zapewne trochę specyficzne, ale mnie tam bawi (może spowodowane jest o tym samym znakiem zodiaku?). Z Jamesem wywiadów dotychczas nie widziałam, wię jak się z nimi zapoznam to się wypowiem.

JestemPolekxD

A tu proszę kilka cytatów, które wyłowiłam z jakiegoś wywiadu z Pattinsonem. Wątpię, że zmienią one podejście anty-fanów, ale warto zauważyć, że nie jest on zepsutą gwiazdką typu... Zac Efron?

Im więcej ludzi mówi ci, jaki jesteś wspaniały, tym bardziej musisz to udowadniać. Czujesz się przy tym idiotycznie, ponieważ tak naprawdę nic jeszcze nie zrobiłeś, niczego nie dokonałeś. Jesteś więc kompletnie skołowany.

Ciągle czuję się zawstydzony, gdy ktoś nazywa mnie aktorem. Wydaje mi się, że jeszcze do tego nie dorosłem. Aktorstwo jest dla mnie kwestią dobrze opanowanego warsztatu i tej odrobiny talentu, która pozwala na wejście w całkowicie obcą postać. Ten proces budowania bohatera pociąga mnie najbardziej. Do każdej roli dodaję trochę ze swojego życia.

Chciałem stworzyć mojego bohatera mniej więcej w ten sposób. Poza tym wydawało mi się, że Edward powinien być nieco pruderyjny. W końcu wychował się w innej epoce i staroświecki był w książce Stephenie Meyer. Pokazanie go takim nie było łatwe, przecież nie wystarczy cały czas stać prosto jak kołek.

użytkownik usunięty
JestemPolekxD

Cytaty bardzo trafne, ale podejrzewam, że antyfani zdania nie zmienią. Jak już kogoś znienawidzą to żadne argumenty nie docierają. Nienawiść zaślepia.
Fakt poczucie humoru ma dość specyficzne. Jednak zainteresowała mnie inna jego cecha. On jako jeden z niewielu potrafi śmiać się sam z siebie. Mówiąc o tym, że się nie myje pokazuje, że nie interesuje go opinia publiczna. On po prostu robi swoje, ludzie powinni patrzeć na jego aktorstwo a nie zajmować się pierdołami z życia codziennego Pattinsona. Poza tym facet ma potencjał. Nie jest zadowolony ze swojego aktorstwa i chce się doskonalić. I to jest fajne:) Niektórzy (Megan Fox) po osiągnięciu sławy myślą, że już nie muszą się rozwijać.

JestemPolekxD

najprostszą odpowiedzią są przytaczane osoby ze świata filmu Megn Fox, Zac Efron kto to jest ?
To wasze gwiazdy i dobrzy aktorzy ?
Na takim poziomie to można sobie stawiać 3-4 ale jak się pod uwagę weźmie Hopkinsa to już 1 jest za wiele.

markin

Nie wiem jak zrozumiałeś moją wypowiedź, w każdym bądź razie miałam na myśli, że Efron to jest totalne dno. Słitaśny chłopczyk z włosami na lakier tańczący w beznadziejnym musicalu jakim jest HSM. Na niego wystarczy spojrzeć i wiadomo, że będzie grał w żałosnych komedyjkach, a za rok lub dwa świat o nim zapomni. Pattinson już stara się uwolnić od skorupki Zmierzchu. Naprawdę markin, może to tylko moje dziwne odczucie, ale mam wrażenie, że jesteś strasznie nieobiektywny.

A tak na marginesie to byłam ostatnio na trzeciej części sagi Zmierzch i powiem, że Pattinson nauczył się nie krzywić. ;)

JestemPolekxD

Zaca Efrona, nawet gwiadą nazwać nie można.
"Przyliże" swoje włoski na bok i udaje Hollywoodzkiego amanta.

Pattinson przynajmniej próbuje sie wyswobodzić z sideł Edwarda, i moim skromnym zdaniem moze kiedyś coś osiągnąć. Ja tam w niego wierze :D

użytkownik usunięty
JestemPolekxD

Ten typ tak ma, nie dopuszcza do siebie myśli że ktoś inny mógłby mieć rację. Podejrzewam, że to z zawodu nauczyciel historii albo instruktor jazdy.

użytkownik usunięty

PO RAZ KOLEJNY PRZYPOMINAM, ŻE TO FORUM DOTYCZĄCE KWESTII KOPIOWANIA JAMESA DEANA PRZEZ R. PATTINSONA I ZOSTAŁO ZAŁOŻONE PO TO , ABY MOŻNA BYŁO WYPOWIEDZIEĆ SI,Ę NA TEMAT KOPIOWANIA INDYWIDUALNEGO STYLU GWIAZD.

maadziuniaa987 22 czerwca 10:50 A ta dziewczyna w Twoim avatarze to Ty??
Tobie również o tym przypominam. Jak chcesz pilnować innych to wpierw naucz się pilnować siebie.

użytkownik usunięty

Pattinson nie kopiuje Deana. Koniec.Kropka.
A to, ze jest przystojny bede pisala na kazdym forum, ktore nawet nie dotyczy jego wygladu :)