Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

I nie mowcie mi, ze wypracowal wlasny oryginalny styl, bo sam przyznal , ze sciaga od Jamesa Deana fryzure i wgl.............. Powiem jedno: NIGDY< PRZENIGDY mu nie dorowna....... nie dorasta mu do piet

forum psychologiczne jest w innym miejscu chcesz link ?
tutaj dyskusja jest prowadzona na tematy filmowe
"W ostatnich postach po tobie jechałam by zobaczyć jak ty czujesz się na co dzień" jakiś lekarz potrzebny ?

użytkownik usunięty
markin

spoko, mam w zakladkach. nie odbiegaj od tematu!

wykorzystaj zakładki i mam nadzieję, że następny post pozostawisz po sobie na temat

użytkownik usunięty
markin

dokladnie o to mi chodzilo

widziałem tę miernotę w kreacji Daliego i jestem wku.... i oburzony co to miało być !!!
człowieka epoki zagrał jakiś patałach w zasadzie scenariusz to odrębny temat ale gniot jakich mało
jedyne co dobre to to, że jaki scenariusz taka gra aktorska

użytkownik usunięty
markin

Nie krzycz. Jesteś wśród ludzi a nie w piwnicy.

trochę netykiety dla nooba
CapsLock to jest krzyk zapoznaj się z podstawami dziecko następnie czytaj co na forach jest a w ostatnim etapie wypowiadaj się tak aby inni cie rozumieli

użytkownik usunięty
markin

Dobrze!!! Więc będę mówiła spokojnie!!! Bez żadnego krzyku!!! Swoją drogą ciekawe dlaczego wykrzyknik ma taką a nie inną nazwę?

dziecko zrób co napisane a się dowiesz jakie zachowanie jest stosowne i co co oznacza

użytkownik usunięty
markin

Dziadzia, idź się już połóż, o szóstej msza.

użytkownik usunięty
markin

http://www.youtube.com/watch?v=e7u8bA_L6yU i masz dziadzia, pomasturbuj się przed snem

a otworzysz usta ?

Bardzo lubię Jamesa Dean'a i fajnie że Rob akurat na nim się wzoruje . Kto wie , może za parę lat dorówna Jamesowi . Uważam , że jest niezłym aktorem .Większość z was widzi w Robie tylko Cedricka i Edwarda i dlatego piszecie że jest miernotą obejrzyjcie inne filmy z nim

lizzie1983

no nie bardzo osobiście uważam, że z niego nic absolutnie nic nie będzie a widziałem "Little Ashes"

użytkownik usunięty
lizzie1983

A w życiu nie dorówna. Bo Dean był najlepszym aktorem wszech czasów. Pattinson musiałby się jeszcze 20 razy narodzić, żeby ewentualnie mu dorównać.

i tego się trzymaj dziecko

użytkownik usunięty
markin

tak tak tak twój stary

dobrze

"James Dean był seksowny, ale trzeba przyznać, że grał... marnie."

"Bo Dean był najlepszym aktorem wszech czasów. "

Ty tak na serio?

użytkownik usunięty
carmen__

To już pisałam pod wpływem psychopaty

uwaga to jest jakaś psychofanka zmień imię na Patti i będzie w sam raz

użytkownik usunięty
markin

Buhahaha, haha, ha... Ja lubie Parkinsona ty lubisz Britney. Niech tak zostanie. Dobranoc.

z posiadania Huntingtona to już twoja sprawa z kim i gdzie się chwalisz a to co ja lubię i mam to nie twoja sprawa i jak już ci pisałem zajmij się merytorycznym wypowiadaniem i własna d...
kapi ?

asiek890 żegnałaś się już ze sto razy, więc jak coś mówisz to bądź konsekwentna. Ta beznadziejna obraźliwa ksywka dla Pattinsona jest trochę nie na miejscu, więc albo pisz jego nazwisko poprawnie, albo w ogóle. W takie wymyślanie beznadziejnych ksywek bawią się dzieci.

A niby dlaczego ma już nic z niego nie być? Ma czas i na dnie nie leży. Ja proponuję obejrzeć 'Remember Me'. Nie gra tam 'pana idealnego' i nie krzywi się jak głupi. A i fabuła filmu naprawdę dobra i ciekawa. Chociaż, jak wiemy- wszystkim dogodzić się nie da.

JestemPolekxD

a dlaczego miało by coś z niego być jak skończą zmierzch skończy się 10-15latkowa epidemia

lizzie1983

no nie bardzo osobiście uważam, że z niego nic absolutnie nic nie będzie a widziałem "Little Ashes"
to nie Dicaprio

markin

Nie rozumiem obsesji na jego punkcie. On wygląda jak bezdomny.

tomorrow_can_wait

'on wyglada jak bezdomny' widziałas człowieka bezdomnego widocznie nie, owszem ubiera sie jka od niechcenia ale ile jego ciuchy kosztuja, ma zarost, drugi dzień ta sama bluze i od razu jest bezdomny...a jeszce nie dodałas podobno smierdzi widocznie ktos go obwachiwał

użytkownik usunięty
sonnenEW

http://www.fortis-media.pl/foto/art/1237207492.jpg tak, jakie podobieństwo...

ta zarabiste daj spokój, bezdomny nie ma na jedzenie a Robert posiada miliony na koncie

sonnenEW

markin, kiedy skończy się cały ten szum w okół 'słit Edwardzika' może będzie miał okazję zagrać w kilku bardziej ambitnych filmach. Wszystko zależy od tego jak wykorzysta teraz swoją sławę i (jakby nie było) predyspozycje.

A odnośnie jego wizerunku... Nie wygląda mi on na bezdomnego. Bywa niezadbany, ale wygląda dość normalnie. Wedle mojego gustu jest całkiem przystojny, ale jak wiemy- o gustach się nie dyskutuje.
http://img638.imageshack.us/i/robertpattinson14.jpg/

JestemPolekxD

może w remake'u "Wściekłego byka" ale niemożliwością jest dla niego choćby zbliżenie się do De Niro z tamtych lat
właśnie sądzę, że jak się skończy szum to on już nie będzie miał co grać bo zacznie się nowy film z innym kolesiem do Bravo i to na tyle jego obcowania z "wielką sztuką"
ten chłopaszek naprawdę marnie gra on tworzy karykatury postaci a to, że teraz gra postać ogólnie postrzeganą jako cool to inna sprawa
@JestemPolekxD
BTW: bardzo ładny avatar

markin

przed Zmierzchem grał w filmach tak i po całym szumie bedzie dostawał nowe role...zobaczymy jak na razie wybiera roznioce się od siebie role, jeszcze 3 czesci czyli pare lat

sonnenEW

co z tego, że gdzieś gra/grał ? beznadziejny jest po całości a po Zmierzchy małolatki znajdą sobie kolejnego smutnego bohatera i będzie dla was kolejna wycinanka z Bravo
Sabrina Lihmal etc... to się zawsze tak wkoło powtarza

użytkownik usunięty
markin

Tak cię to boli. A niech mają swoich młodych bogów. Też kiedyś miałam swoich idoli, że aż podchodziło to pod paranoje. Ja z tego wyrosłam inni też wyrosną. Tak jest z pokolenia na pokolenie, było tak z The Beatles, Bradem Pittem a teraz jest z Pattinsonem. Can't help it..

racja tak było jest i bedzie kazde pokolenie ma swoich idoli,

użytkownik usunięty
sonnenEW

ale kiedys idole na to zaslugiwali
asiek890: porownujesz Pattinsona do Beatlesow? Beatlesi, Elvis czy nawet Dean (bez ktorego Beatlesi moze nawet by nie powstali) byli glosem milionow nastolatkow na calym swiecie. nastolatkow, ktorzy dodatku w tamtych czasach nie mieli prawa glosu. stali sie symbolem buntu, dla mlodziezy byli doslownie wszystkim, a Ty porownujesz do nich Pattinsona??? na to sobie nie zasluzyli...

użytkownik usunięty

Porównuję fanów do fanów. Kolejna madeinjapan co nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Biedactwo...:(

użytkownik usunięty

On ma tyle samo fanów, co wrogów.
A propo- kolejna madeinjapan, co nie potrafi pisać.

markin

Oj markin, zaszalałeś. Oczywiście, że do De Niro brakuje mu bardzo wiele. Każdy od czegoś zaczyna. Jeden to wykorzysta i pójdzie dalej, a drugi zgarnie kasę i skończy jako narkoman etc. Sęk w tym, że Pattinson ma teraz szansę się wybić, ponieważ jego wcielenie w Edwarda (jak wszyscy wiemy) dało mu dość dużą sławę. Co się z tym wiąże? A no to, że będą go brać do kolejnych produkcji. Po co? A no chociażby dla wszystkich nastolatek zakochanych w Edwardziku. Ale nie o to chodzi. Jeżeli pójdzie dalej i będzie grał w jakiś ambitniejszych filmach, szkolił swój warsztat i wzorował się na aktorach lepszych od niego (bo i czemu nie?) a z czasem ukształtuje swój własny styl to czemu miałby nie stać się kimś z wyższej półki? Nie możemy wszystkiego zakładać w góry i mówić, że nic z niego nie będzie, ponieważ zagrał w 'Zmierzchu'.
Gdybyś miał okazję zagrać w adaptacji Sagi Zmierzch rolę pierwszoplanową wiedząc jaka kasa się za tym ciągnie, zrezygnowałbyś?

JestemPolekxD

on podobno nie wiedział ze film spodoba sie az tylu ludziom...podobno myslał że do kina pójda najwierniejsi fani sagi a jednak pomylili sie, ale w sumie juz dawno nie było takiej obsesji na punkcie filmu i jakiegos aktora

sonnenEW

jakos nie spoczał na laurach i nie zadowolił się reklamami itd. tylko przyjmuje role w róznych gatunkach, widać ze chce sie rozwijać , doskonalić zwój warsztat i miejmy nadzieje że sława nie uderzy mu do głowy i nie stoczy się jak wiele innych gwiazdek

sonnenEW

juz dajcie spokój na kazdym forum piszecie o madeinjapan

użytkownik usunięty
sonnenEW

nie , ja nie pisze na każdym forum o madeinjapan. Ale zwykłam dostosowywać się do poziomu rozmówcy .

użytkownik usunięty

To proszę nie wyrywaj zdań z kontekstu. Swoje uprzedzenia schowaj w kieszeń, bo wiem, że jak ktoś nie zgadza się z twoim szanownym zdaniem to jest poniżej poziomu tolerancyjna Magdaleno.

użytkownik usunięty

Szanowna Joanno, od kiedy to ktoś, kto nie zgadza się z moim zdaniem jest poniżej poziomu? Chyba w twoim mniemaniu... w wolnym kraju każdy ma prawo mieć swoje zdanie i nie ma jakichś zasad, które głoszą, że wszyscy muszą lubić Pattinsona ( gwoli ścisłości- to forum na jego temat- nie zapominaj o tym!.) . Ja za nim nie przepadam i mam prawo się na jego temat wypowiedzieć... Ty go lubisz, to wejdź na forum, gdzie go uwielbiają . Cała filozofia...

użytkownik usunięty

Więc skoro żyjemy w wolnym kraju, to pozwól mi się wypowiedzieć lecz nie obrażaj mojej inteligencji. Wypowiedziałam się i nie chciałam do tego wracać. Jeśli jednak ktoś pisze o zniżaniu się do mojego poziomu... Hm, wybacz ale mam swoją dumę i nie pozwolę by ktoś mnie obrażał. Tylko tyle. Postaw się w mojej sytuacji. Jeśli w jakiś sposób w moich wypowiedziach uraziłam twoją osobę to przepraszam. Miłego popołudnia.

użytkownik usunięty

W porządku, tez przepraszam , jeśli Cię zabolał któryś z komentarzy.

zdanie zdaniem ale prawda jest oczywista
są ludzie którzy uważają, że Niemcy nie napadły na Polskę są też tacy i to w większości Polacy z prawem głosowania którzy absolutnie negują napaść Związku sowieckiego w '39 na Polskę i negują fakt, że Polska od 1945 była pod zaborami ZSRR
jak widać fakty oczywiste są a ludzie mówią, że Pattinson potrafi grać i jest dobrym aktorem

sonnenEW

dla wybitnych aktorów wystąpienie w reklamie to już absolutny rynsztok i stoczenie się
w dawnych latach za wystąpienie w reklamie złota medalistka olimpijska automatycznie traciła medal i tak samo aktorzy nie grali w filmach żeby później w reklamach występować, co dobitnie świadczy o zamiarach Pattiego kasa kasa kasa