Sorry ale mi ten aktor dziala na nerwy. Jak ogladam jakis film to tak mnie "leczy", ze nie
moge... Filmy z jego udzialem to jakas zenada. No ale coz... Nie da sie lubiec wszystkiego i
wszystkich na swiecie. Dla mnie marny aktor i koniec. Nie zniose zadnego filmu z jego
udzialem...
Dla Ciebie to trudne słowo? Jak już chcesz się ciskać na takim obłędnym poziomie to chociażby: "Tobie podoba się co innego, a hasła wyżej-niżej może zostawmy osobom, prymitywnym." Przecież to jest kompletnie niespójne zdanie. A ten przecinek przed "prymitywnym"? Całokształt woła o pomstę, więc nie wiem skąd Twoje wielkie oburzenie, skoro płodzisz takie twory. Oczekujesz oklasków czy jak?
To był sarkazm, dziewczyno:))) Ale jak widać sarkazm nie wszyscy łapią:) To się nazywa literówka. A Ty się czepiasz, jakbyś miałą pięć lat. Zdanie wielokrotnie złożone i wszystkie przecinki są na swoim miejscu. Nie masz co powiedzieć na to, że wymagasz szacunku dla swoich odmiennych, a sama obrażasz ludzi tylko dlatego, że lubią aktora, którego Ty nie lubisz? Ja się nie ciskam, dziecinko, ja Ci daję pstryczka w nos za niespójność wypowiedzi. Najpierew się burzysz jak to Cię nie obrażają, a potem "ja widocznie mierzę wyżej" - tym zdaniem akurat bardzo nisko mierzysz. Ogarnij się!
Jakie wychowanie taki język - rynsztok i tyle. A srkazm był taki pospolity, że każdy by zrozumiał. Przynajmniej tak może się wydawać póki się Ciebie nie pozna:)
Ojej, paniusia zgłosiła nadużycie :) Wiem, że siliłaś się na sarkazm, ale Ci nie wyszło, jak zresztą wszystko. Trujesz i chyba masz kompleksy.
Powiedz mi, dlaczego uważasz, że niby mam się interesować tym co o mnie myślisz? Nie przesadzaj - kim Ty dla mnie jesteś? Jakimś trującym anonimem na forum, a wciąż marudzisz, jakby to w ogóle kogoś obchodziło.
Nie wrzucaj mnie do jednego wora z Tobą dziecko, bo nie pomyślałaś o tym, że nikogo nie obchodzi to, że masz Więckiewicza za buraka ze wsi? Jakby to coś miało do aktorstwa (zresztą skala ocen mieści się w granicach 1-10, a nie tylko 1 i 10, bo chyba nikt Ci jeszcze nie powiedział). Moderatorem nie jestem, więc Cię zablokować nie mogłam. Ale kultura ma obowiązywać nawet wśród zbuntowanych nastolatków. Weż się wreszcie ogranij z tymi swoimi tekstami, bo zadzwonię do rodziców i jak przyjdą z pasem, to będziesz sobie mogła "paniusiami" do nich rzucać.
Więcej niż Ty, jak widać po języku:) Chciałabyś przyznać rację, Ty po prostu wylałaś pomyje, a to znacząca różnica.
Tak samo, jak to Ty: https://www.facebook.com/amir.asaad.961556
Naprawdę już nie masz więcej rynsztokowych wyzwisk i aż tak się nudzisz, że po googlach grzebiesz?:)
Jeśli ten facet to Ty:) Nick jak nick. Dorosły człowiek nie bawi się w wyszukiwanie nicka na necie, bo mu się lista obelg skończyła.
Po prostu chciałam zobaczyć, kto tak się śmiesznie ciska i mądruje. To Ty, no już nie drocz się ze mną :D
No, dobrze skoro tak uważasz:) Dobrze wiedzieć,że Twoja frustracja wynika z problemów z płcią. A rynsztokowy język z powodu nieznania go:)
Nie wiedziałam, że imię Agata jest takie oryginalne:) Ale rozumiem, że Amir może takich rzeczy nie wiedzieć:)
i to pisze ktoś,kto ocenia Andrzeja Młynarczyka na 10/10.Młynarczyk to aktor,który w kilku filmach miał jedynie jakieś epizody czyli nie osiągnął praktycznie nic bo seriali nie liczę.I teraz pytanie:czy ktoś kto ocenia aktora,który nic nie osiągnął na 10/10 ma prawo wypowiadać się o aktorze,który zagrał bardzo dużo znakomitych ról w wielu znakomitych filmach ?
A czy tobie odpowiada i lezy kazdy aktor? Mnie wieckiewicz przedewszystkim drazni swoja osoba, wiec ciezko mi powiedziec, ze gra swietnie, dla mnie jest beznadziejny a ty mozesz mu oltarzyk nawet zrobic, malo mnie to obchodzi na serio... Nie lubie go jako aktora, dla mnie jest tragiczny i nic tego nie zmieni...
Dałem mu 8/10 więc na ołtarzyk u mnie nie zasługuje.Ołtarzyki zrobię tym,których oceniłem 10/10.Ale napisz,dlaczego Młynarczyka oceniłaś 10/10,możesz to jakoś sensownie wyjaśnić ?
Tu jest odpowiedź na Twoje pytanie - wypowiedź autorki tematu na forum o Andrzeju Młynarczyku. Myślę, że wszystko staje się jasne, włączając wysublimowane kryteria oceniania "gry aktorskiej" ;)
źródło: http://www.filmweb.pl/person/Andrzej+M%C5%82ynarczyk-161359/discussion/OH+I+AH!- 2099392
"Przyznam sie, ze polskich filmow nie lubie, jakos sa dla mnie strasznie denne, jak sie je
oglada i seriale z reszta tez. Denne w sensie pesymistyczne, zeby nie wiem jak sie starali i
tego aktora tylko znam z "M jak Mizeria" :D bo w domu ogladaja, wiec czasem jak leci jakas
scenka z jego udzialem to sie skusze i przystane popatrzec. Dla mnie jest bardzo przystojny.
Taki troche slodziak a jednak meski :D no i glos ma boski :D w zasadzie to nawet mi
przypomina mojego faceta jakos tak na 1 rzut oka - jak ktos rozumie co to znaczy 1 rzut
oka... No w kazdym razie ja lubie tylko tego aktora z naszych polskich... :)."
Aaaaaa! To o to kaman! Więckiewicz się jej nie podoba, a Młynarczyk jest przystojny. To nie można było tak od razu? Tylko 4 miechy prawie temat klepać:)
Nie zrozumiałaś zarzutu - Młynarczyk nie jest aktorem filmowym tylko komediowym, więc bez względu na to, jaki cudowny by był i jaki beznadziejny by był aktor z Więckiewicza porównywanie ich obu jest bezzasadne. Młynarczyk nic w filmie nie osiągnął, więc na jakiej podstawie twierdzisz, że lepiej się nadaje do kina niż Więckiewicz. Tu akurat prosta logika działa, a nie gusta.