Robert Więckiewicz

8,2
91 193 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Więckiewicz

Sorry ale mi ten aktor dziala na nerwy. Jak ogladam jakis film to tak mnie "leczy", ze nie
moge... Filmy z jego udzialem to jakas zenada. No ale coz... Nie da sie lubiec wszystkiego i
wszystkich na swiecie. Dla mnie marny aktor i koniec. Nie zniose zadnego filmu z jego
udzialem...

Liusah

Dla Ciebie to trudne słowo? Jak już chcesz się ciskać na takim obłędnym poziomie to chociażby: "Tobie podoba się co innego, a hasła wyżej-niżej może zostawmy osobom, prymitywnym." Przecież to jest kompletnie niespójne zdanie. A ten przecinek przed "prymitywnym"? Całokształt woła o pomstę, więc nie wiem skąd Twoje wielkie oburzenie, skoro płodzisz takie twory. Oczekujesz oklasków czy jak?

anarchistt89

To był sarkazm, dziewczyno:))) Ale jak widać sarkazm nie wszyscy łapią:) To się nazywa literówka. A Ty się czepiasz, jakbyś miałą pięć lat. Zdanie wielokrotnie złożone i wszystkie przecinki są na swoim miejscu. Nie masz co powiedzieć na to, że wymagasz szacunku dla swoich odmiennych, a sama obrażasz ludzi tylko dlatego, że lubią aktora, którego Ty nie lubisz? Ja się nie ciskam, dziecinko, ja Ci daję pstryczka w nos za niespójność wypowiedzi. Najpierew się burzysz jak to Cię nie obrażają, a potem "ja widocznie mierzę wyżej" - tym zdaniem akurat bardzo nisko mierzysz. Ogarnij się!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
anarchistt89

Jakie wychowanie taki język - rynsztok i tyle. A srkazm był taki pospolity, że każdy by zrozumiał. Przynajmniej tak może się wydawać póki się Ciebie nie pozna:)

Liusah

Ojej, paniusia zgłosiła nadużycie :) Wiem, że siliłaś się na sarkazm, ale Ci nie wyszło, jak zresztą wszystko. Trujesz i chyba masz kompleksy.

Liusah

Powiedz mi, dlaczego uważasz, że niby mam się interesować tym co o mnie myślisz? Nie przesadzaj - kim Ty dla mnie jesteś? Jakimś trującym anonimem na forum, a wciąż marudzisz, jakby to w ogóle kogoś obchodziło.

anarchistt89

Nie wrzucaj mnie do jednego wora z Tobą dziecko, bo nie pomyślałaś o tym, że nikogo nie obchodzi to, że masz Więckiewicza za buraka ze wsi? Jakby to coś miało do aktorstwa (zresztą skala ocen mieści się w granicach 1-10, a nie tylko 1 i 10, bo chyba nikt Ci jeszcze nie powiedział). Moderatorem nie jestem, więc Cię zablokować nie mogłam. Ale kultura ma obowiązywać nawet wśród zbuntowanych nastolatków. Weż się wreszcie ogranij z tymi swoimi tekstami, bo zadzwonię do rodziców i jak przyjdą z pasem, to będziesz sobie mogła "paniusiami" do nich rzucać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
anarchistt89

Więcej niż Ty, jak widać po języku:) Chciałabyś przyznać rację, Ty po prostu wylałaś pomyje, a to znacząca różnica.

Liusah

A se zgłaszaj, jak masz zabawę to po co Ci odbierać :)

anarchistt89

To nie ja Ci blokuję posty, dziecinko:)

Liusah

Swoją drogą, to Ty? http://www.maxmodels.pl/modelka-liusah.html :D

anarchistt89

Tak samo, jak to Ty: https://www.facebook.com/amir.asaad.961556
Naprawdę już nie masz więcej rynsztokowych wyzwisk i aż tak się nudzisz, że po googlach grzebiesz?:)

Liusah

Ale to naprawdę Ty :D

anarchistt89

Jeśli ten facet to Ty:) Nick jak nick. Dorosły człowiek nie bawi się w wyszukiwanie nicka na necie, bo mu się lista obelg skończyła.

Liusah

Po prostu chciałam zobaczyć, kto tak się śmiesznie ciska i mądruje. To Ty, no już nie drocz się ze mną :D

anarchistt89

No, dobrze skoro tak uważasz:) Dobrze wiedzieć,że Twoja frustracja wynika z problemów z płcią. A rynsztokowy język z powodu nieznania go:)

Liusah

A czemu na miniaturce jest oko "tamtej" Liusah? Poza tym zgadza się też imię. Wstydzisz się siebie?

anarchistt89

Nie wiedziałam, że imię Agata jest takie oryginalne:) Ale rozumiem, że Amir może takich rzeczy nie wiedzieć:)

Liusah

nadal kręcę bekę z twoich zdjęć :D wiem, że to ty :D

malaindianeczka

i to pisze ktoś,kto ocenia Andrzeja Młynarczyka na 10/10.Młynarczyk to aktor,który w kilku filmach miał jedynie jakieś epizody czyli nie osiągnął praktycznie nic bo seriali nie liczę.I teraz pytanie:czy ktoś kto ocenia aktora,który nic nie osiągnął na 10/10 ma prawo wypowiadać się o aktorze,który zagrał bardzo dużo znakomitych ról w wielu znakomitych filmach ?

Znawca kina

A czy tobie odpowiada i lezy kazdy aktor? Mnie wieckiewicz przedewszystkim drazni swoja osoba, wiec ciezko mi powiedziec, ze gra swietnie, dla mnie jest beznadziejny a ty mozesz mu oltarzyk nawet zrobic, malo mnie to obchodzi na serio... Nie lubie go jako aktora, dla mnie jest tragiczny i nic tego nie zmieni...

malaindianeczka

Dałem mu 8/10 więc na ołtarzyk u mnie nie zasługuje.Ołtarzyki zrobię tym,których oceniłem 10/10.Ale napisz,dlaczego Młynarczyka oceniłaś 10/10,możesz to jakoś sensownie wyjaśnić ?

malaindianeczka

Dlaczego nie odpowiadasz? Brakuje ci sensownych argumentów?

Znawca kina

Tu jest odpowiedź na Twoje pytanie - wypowiedź autorki tematu na forum o Andrzeju Młynarczyku. Myślę, że wszystko staje się jasne, włączając wysublimowane kryteria oceniania "gry aktorskiej" ;)

źródło: http://www.filmweb.pl/person/Andrzej+M%C5%82ynarczyk-161359/discussion/OH+I+AH!- 2099392

"Przyznam sie, ze polskich filmow nie lubie, jakos sa dla mnie strasznie denne, jak sie je
oglada i seriale z reszta tez. Denne w sensie pesymistyczne, zeby nie wiem jak sie starali i
tego aktora tylko znam z "M jak Mizeria" :D bo w domu ogladaja, wiec czasem jak leci jakas
scenka z jego udzialem to sie skusze i przystane popatrzec. Dla mnie jest bardzo przystojny.
Taki troche slodziak a jednak meski :D no i glos ma boski :D w zasadzie to nawet mi
przypomina mojego faceta jakos tak na 1 rzut oka - jak ktos rozumie co to znaczy 1 rzut
oka... No w kazdym razie ja lubie tylko tego aktora z naszych polskich... :)."

martensa

Aaaaaa! To o to kaman! Więckiewicz się jej nie podoba, a Młynarczyk jest przystojny. To nie można było tak od razu? Tylko 4 miechy prawie temat klepać:)

malaindianeczka

Nie zrozumiałaś zarzutu - Młynarczyk nie jest aktorem filmowym tylko komediowym, więc bez względu na to, jaki cudowny by był i jaki beznadziejny by był aktor z Więckiewicza porównywanie ich obu jest bezzasadne. Młynarczyk nic w filmie nie osiągnął, więc na jakiej podstawie twierdzisz, że lepiej się nadaje do kina niż Więckiewicz. Tu akurat prosta logika działa, a nie gusta.