Roberto Benigni

Roberto Remigio Benigni

9,0
10 860 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Roberto Benigni

Dawno temu, więc mogłam trochę zapomnieć, oglądałam film, w którym dwoje
kochających się ludzi umarło. On zginął, ratując kobietę, której samochód wypadł z drogi
wprost do rzeki. Ale w "niebie" dano im drugą szansę i pozwolono narodzić ponownie.
Jednak mieli się nie pamiętać, a warunkiem do tego by znów mogli być razem, miałobyć
to, że spotkają się, choćby przelotnie, zanim skończą 30 lat. Czy ktoś z Was to pamięta?
Ja nawet nie kojarzę kto tam grał, a chciałabym znów obejrzeć ten obraz.
Z góry dzięki za pomoc.

Oliwia_Wejman

Cześć nie wiem jak dodać nowy temat więc robię to w formie odpowiedzi pomoże ci mi szukam serialu o rodzinie, kobieta pyta męża o samochodów bo jej jest zepsuty ten się nie zgadza przez co kobieta wraz z dziećmi ginie w wypadku mąż próbuje się zabić ale powstrzymuje go , kobieta okazuje się być jego żona tylko o 30-40lat starsza,ona pokazuje mu portal do innej rzeczywistości gdzie jego ona żyje, jednak w każdej rzeczywistości albo on ginie albo jego żona, tylko w jednej mogą być razem gdzie ta jest chyba dużo mlodsza, tego już nie pamiętam ostatecznie wraca to prawdziwej rzeczywistości, czy ktoś mi pomoże? Bardzo chciałbym ten serial ponownie obejrzeć

adienne

czy ktoś zna film o parze zakochanych gdzie chłopak umiera w wypadku samochodowym a jego dziewczyna strasznie za nim tęskni że widzi go jako ducha pod koniec filmy ta dziewczyna chce sie utopić ale ten chłopak jako duch ją ratuje z tego co kojarzę ta dziewczyna była czarno skóra