Dawno temu, więc mogłam trochę zapomnieć, oglądałam film, w którym dwoje
kochających się ludzi umarło. On zginął, ratując kobietę, której samochód wypadł z drogi
wprost do rzeki. Ale w "niebie" dano im drugą szansę i pozwolono narodzić ponownie.
Jednak mieli się nie pamiętać, a warunkiem do tego by znów mogli być razem, miałobyć
to, że spotkają się, choćby przelotnie, zanim skończą 30 lat. Czy ktoś z Was to pamięta?
Ja nawet nie kojarzę kto tam grał, a chciałabym znów obejrzeć ten obraz.
Z góry dzięki za pomoc.
Cześć nie wiem jak dodać nowy temat więc robię to w formie odpowiedzi pomoże ci mi szukam serialu o rodzinie, kobieta pyta męża o samochodów bo jej jest zepsuty ten się nie zgadza przez co kobieta wraz z dziećmi ginie w wypadku mąż próbuje się zabić ale powstrzymuje go , kobieta okazuje się być jego żona tylko o 30-40lat starsza,ona pokazuje mu portal do innej rzeczywistości gdzie jego ona żyje, jednak w każdej rzeczywistości albo on ginie albo jego żona, tylko w jednej mogą być razem gdzie ta jest chyba dużo mlodsza, tego już nie pamiętam ostatecznie wraca to prawdziwej rzeczywistości, czy ktoś mi pomoże? Bardzo chciałbym ten serial ponownie obejrzeć