Robin WilliamsI

Robin McLaurin Williams

8,8
59 956 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robin Williams

Może nie był najlepszym aktorem, ale lubiłem tego starego pierdziela. Talent miał. Kurczę, Fisher
King widziałem, bez przesady, z 6 razy. Na pewno będę go pamiętał za "Bezsenność", "Good
Morning Vietnam" i kilka innych filmów. Szkoda, naprawdę szkoda.

Wina_Woltera

Jestem w szoku!

Wina_Woltera

Podobno samobójstwo popełnił, nie chce się wierzyć...

Kacper_p_afc

RIP in peace Robin.

Balcerowicz

Co to znaczy rip in peace?

CottonCrush

To znaczy Rest in peace in peace

ramzesik

Tak obstawiałem, ale to nie ma sensu.

CottonCrush

ma sens jako dowcip. są błędy celowe i niecelowe.

rest in rip

doorshlaq

Ok, robienie błędów jako dowcip, można i tak.

CottonCrush

ten dowcip jest zabawny nie dlatego, że jest błędem. jestem pewien, że Williamsowi by się spodobał.

doorshlaq

Jego rodzinie pewnie również.

CottonCrush

nie wiedziałem, że rodzina Williamsa czyta filmweb.

ale przepraszam, humor musi być zawsze bezpieczny, taktowny, poprawny politycznie i gramatycznie, a nadrzędnym celem komika jest dbanie, żeby nikogo nie urazić.

Wina_Woltera

Jakos nie dociera to do mnie..... Masakra

Wina_Woltera

Z The Watchmen-
I heard a joke once: Man goes to doctor. Says he's depressed. Says life is harsh and cruel. Says he feels all alone in a threatening world. Doctor says, "Treatment is simple. The great clown Pagliacci is in town tonight. Go see him. That should pick you up." Man bursts into tears. Says, "But doctor... I am Pagliacci." Good joke. Everybody laugh. Roll on snare drum. Curtains.

golbik

Świetne trafia w sedno...tu właśnie prawdopodobnie wystąpiła taka sytuacja...

Wina_Woltera

Co za przewrotność losu... komik, który przez lata zmaga się z depresją. Wielka szkoda Robina, kto inny będzie roztaczał tyle ciepłai serdeczności...tak przynajmniej odczuwałam zawsze gdy oglądałam z nim filmy.

joka_2

[*]

Wina_Woltera

Ogromna strata... Ale to już któryś raz słyszymy o nagłej śmierci czy też samobójstwie świetnego aktora komediowego. Jim Carrey bodajże powiedział kiedyś w jednym z wywiadów, że komicy są najbardziej smutnymi ludźmi na świecie. Może coś w tym jest, może ktoś nie zauważył albo zbagatelizował problemy Robina, może nie poradził sobie z pewnymi rzeczami... Może... Nie ma co gdybać, co się stało to się nie odstanie. Bardzo go lubiłam...

Wina_Woltera

Kiedy umierają moi idole z dzieciństwa, dociera do mnie jaka jestem stara...