Rosario Dawson

Rosario Isabel Dawson

7,4
25 214 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rosario Dawson

jak dla mnie idealna Susannah Dean (z Mrocznej Wieży Stephena Kinga).

aileen

a ja stwierdzam że ona idealnie do tej roli nie pasuje w przeciwienstwie Jady Pinkett

aileen

no. mnie też ona pasuje. również żona Willa Smitha jest okej do roli Susannah :)

aileen

drugą osobą do tej roli jest jeszcze moim zdaniem Naomie Harris. Dopiero trzecie miejsce dla Pinkett Smith. :)

aileen

No mogę się zgodzić. Sczególnie do Detty pasuje, bo potrafi zagrać kobiety o niezłych charakterkach xD. No ale aktorka Susannah powinna być murzynką. Ale jakby kiedys miał powstać film na podstawie Mrocznej Wieży to chętnie bym ja zobaczyła w tej roli. A w roli Rolanda bym widziała Kevina Costnera.... Achhhhh co z tego, że stary pryk! KOCHAM GO ;P

magdu7

Czytałem już trochę opinii na filmweb.pl o tym kto na kogo nadawałby się do Mrocznej Wieży i muszę napisać, że wolałbym chyba żeby tego nie nakręcono. Nie chcę (czytając ponownie) widzieć Rolanda jako Costnera czy kogokolwiek innego tylko jako Rolanda, tego jedynego na świecie. Tak samo z pozostałymi bohaterami.
Niech to pozostanie w wyobraźni tak piękne jak jest.
Pozdrawiam

Gut

a dlaczego akurat ona ? Czytałem Dark Tower do IV tomu i mi przed oczmi stawała ... Julia Ormond :D Sam nie wiem czemu , ale Rosario ? Susannah chyba nawet nie była latynoską z tego co pamiętam ...

aileen

susannah jawila mi sie wielką krową, nigdy bym rosario nie wsadzila w jej rolę...

Elizabeth_8

Bardzo mi przypomina dziewczyne z okładki ksiazki pt. "Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki". Nie wydaje wam sie?

iwona1992

Nie wiem czemu ale czytając o Susanah - właśnie Rosario miałem przed oczami. Zaglądam na stronę a tu już temat jest więc się dopisuję.

niezła dupeczka.

aileen

rzeczywiście.........(*)(*)............................

baszarteg

tj.idealna na Susannah Dean.;)))))))))))))))))))))

baszarteg

Co wy bredzicie?!?! Tylko Famke Janssen się do tej roli idealnie nadaje!