drugą osobą do tej roli jest jeszcze moim zdaniem Naomie Harris. Dopiero trzecie miejsce dla Pinkett Smith. :)
No mogę się zgodzić. Sczególnie do Detty pasuje, bo potrafi zagrać kobiety o niezłych charakterkach xD. No ale aktorka Susannah powinna być murzynką. Ale jakby kiedys miał powstać film na podstawie Mrocznej Wieży to chętnie bym ja zobaczyła w tej roli. A w roli Rolanda bym widziała Kevina Costnera.... Achhhhh co z tego, że stary pryk! KOCHAM GO ;P
Czytałem już trochę opinii na filmweb.pl o tym kto na kogo nadawałby się do Mrocznej Wieży i muszę napisać, że wolałbym chyba żeby tego nie nakręcono. Nie chcę (czytając ponownie) widzieć Rolanda jako Costnera czy kogokolwiek innego tylko jako Rolanda, tego jedynego na świecie. Tak samo z pozostałymi bohaterami.
Niech to pozostanie w wyobraźni tak piękne jak jest.
Pozdrawiam
a dlaczego akurat ona ? Czytałem Dark Tower do IV tomu i mi przed oczmi stawała ... Julia Ormond :D Sam nie wiem czemu , ale Rosario ? Susannah chyba nawet nie była latynoską z tego co pamiętam ...
Bardzo mi przypomina dziewczyne z okładki ksiazki pt. "Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki". Nie wydaje wam sie?
Nie wiem czemu ale czytając o Susanah - właśnie Rosario miałem przed oczami. Zaglądam na stronę a tu już temat jest więc się dopisuję.
niezła dupeczka.