Ryan ReynoldsI

Ryan Rodney Reynolds

8,4
93 827 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Reynolds

Kocham go, ale aktorem to on jest miernym. No, ale jest mega przystojny.

maryyram0290

Dla mnie własnie na odwrót - nie mój typ urody, ale jestem fanką, bo aktorem wg mnie jest swietnym.

maryyram0290

Miernym? Absolutnie się nie zgadzam. Oczywiście Oscara nie dostanie nigdy ale jest on aktorem przyzwoitym a czasem nawet i bardzo dobrym(patrz: Pogrzebany, Głosy)

klaudia2251

Wymieniasz tylko horrory, gdyby był dobry to byście wymieniały filmy z różnego gatunku :)

filmowy_laufer

Horror to jedyny gatunek którego się nie tykam:) Te filmy sklasyfikowałabym raczej jako dramat, thriller a nawet komedia(Voices) a to już jest kilka gatunków filmowych. No i świetnie spełnia sie w rolach komediowych. Nie mówię, że to bardzo dobry aktor ale dra całkiem nieźle. Na pewno nie nazwałabym go miernym aktorem.

maryyram0290

bardzo przeciętny aktor , z wyjątkowo nijaką twarzą. I te zębiska.... zgroza

maryyram0290

Ja myślę inaczej - aktor niezły ale nie podoba mi się z wyglądu. W jego twarzy czegoś brakuje i wygląda dla mnie jak uboższa i podrobiona wersja Bena Afflecka - od zawsze mi się ze sobą kojarzyli ale Ryan był dla mnie zawsze tym brzydszym i bardziej nijakim. Nie wiem, jeśli chodzi o jego twarz to wszystko ma raczej przeciętne albo nawet niespecjalnie urodziwe - małe oczy, wąskie usta, przeciętny nos, przeciętny uśmiech i spojrzenie - no nic w jego twarzy nie zwraca uwagi i nie przyciąga na dłużej. Jeśli chodzi o grę to nie uważam, żeby należał do czołówki ale jest dobrym aktorem.

AlexabezKeksa

oj tam, oj tam ;) ale każdy ma swój gust

maryyram0290

Jasne, że tak :)
Pozdrawiam.