Saoirse Ronan

Saoirse Una Ronan

8,2
36 831 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Saoirse Ronan

Jak można być tak nieatrakcyjnym fizycznie, mimo niebrzydkich rys. Przcież w jej wieku to nie normalne, po 20-stce będzie naprawdę brzydka, po 30-stce będzie straszyć a po 40-stce przejmie palme pierwszeństwa od Glenn Close albo Piotra Swenda.

na tym zdjęciu wygląda na nieatrakcyjną, przecietną 30-latke
http://www.filmweb.pl/person/Saoirse+Ronan-381818#picture-1
a przecież ma zaledwie 18.

RyczPie

Właśnie nie dyskutuje się , ale to trochę wredne , pisać jaki to ktoś jest brzydki -.-' Bo nie każdy jest idealny. Chciałam pokazać , że najpierw należy spojrzeć na siebie a potem oceniać innych.

NYfunx

dziewczyna nie jest brzydka. co najwyzej przecietna w stylu teksasu,lecz jej figura podkreslana w tyle momentach filmu, zwlacza jej ubraniem... poprotsu masakra. nie jestem wybredny ale poprostu stojak na ubranie, i do tego w ogole nie kobiecy:/

taniss11

Pięknością zdecydowanie nie jest, ale ma hipnotyzujące oczy. Poza tym jest charakterystyczna to lepsze niż ładna buzia.

użytkownik usunięty
jagodowa18

Właśnie wg mnie jest zwyczajna, a nie charakterystyczna. Ale każdy widzi inaczej. Pewnie charakterystyczni dla mnie byliby nijacy dla ciebie

_Alabama_

NIE ZGADZAM SIE Z TOBĄ, JAKIM PRAWEM TAKIE COŚ PISZESZ?

golden170

Każdy ma prawo do swojej opinii.

duopeek

No ale przepraszam, chyba obiektywnej, a nie.

golden170

halo, nie istnieje coś takiego jak obiektywna opinia. nigdy. a Ronan ma nietypową twarz, ale przynajmniej harmonijne rysy i zapada w pamięć. Pięknością bym jej nie nazwała, ale na pewno nie jest brzydka. Interesująca.

szarlatan_jamayka

Właśnie, ciekawy, nietypowy wygląd, a do tego umiejętności. Może ciężej się wybić bez wyglądu, ale jak już się wystartuje, to bd łapała same dobre ciekawe role, ponieważ źlicznotek za dużo w holiwoodzie

_Alabama_

heh ale żeś głupoty napisał
raz że to jest charakteryzacja w filmie i tam zawsze aktor wygląda inaczej niż w rzeczywistości
po drugie, ciekawe jak ty wyglądasz na zdjęciu zrobionym kiedy strzelasz miny? na pewno nie tak ładnie jak ona
po trzecie według mnie na tym zdjęciu wygląda ładnie

jakoś nie przypadła mi do gustu jak była młodsza, ale można powiedzieć że ślicznieje z wiekiem, bardzo ładna z niej dziewczyna

galadriela

Mowicie charakteryzacja? badz co badz figura to figura:P raczej nie da sie jej zrobic pod film, a wlasnie o tym glownie mowie. a wgole to napisalem ze brzydka nie jest kluczem jest czytanie ze zrozumieniem;]

taniss11

co do talentu aktorskiego, nie powiem jest dobrze, mimo ze jest mloda to sie nadaje do swojego zawodu z tym nie bede sie spieral

taniss11

Co jak co ale oczy to ona ma niesamowite. Nie rozumiem też za bardzo czepiania sie jej figury , jak dla mnie super. Co do twarzy - jej uroda jest mocno dyskusyjna. Jak sie okazuje , wzbudza skrajne emocje - albo podoba się bardzo , albo wcale. Ale to jest atut jak dla mnie - nie potrzebujemy kolejnej ładnej lalki bo takich jest przecież zatrzęsienie , Saoirse jest oryginalna i intrygująca , do tego dobrze gra. Choc nie ukrywam , że w Intruzie widziałabym kogoś innego

_Alabama_

jesteś gejem...

_Alabama_

Każdy ma inny gust.I dobrze.Tobie się nie podoba,a komuś innemu tak.Ja znam dużo brzydsze kobiety od Saoirse,ale znam też dużo ładniejsze.Dziewczyna ma nawet ciekawą urodę,ma coś w sobie,potrafi skupić na sobie uwagę.Tak więc siebie zaliczyłbym do tych,którym się Saoirse podoba.

orphe

Uważam podobnie, ma ciekawą urodę, chociaż wyróżnia się na tle innych aktorek w jej wieku.

_Alabama_

"Nie jest ładne to, co jest ładne, tylko to, co się komu podoba". Tak zawsze mówi mi mój facet jak pytam go o to, czy dla niego dana aktorka jest ładna, czy nie i uważam, że tą prawdę życiową _Alabama_ powinna/powinien sobie głęboko przyswoić.

użytkownik usunięty
Pantegram

Wymijająca odpowiedź, żeby nie dostał po łbie od ciebie, sprytny facet :-)

A jak ktoś mówi, że coś/ktoś mu się nie podoba, to znaczy że tak widzi swoje piękno, mi też ona się nie podoba, natomiast inne aktorki tak, tak to w świecie jest

_Alabama_

Może spójrz na siebie "pięknoto"..
Według mnie Saoirse ma ciekawą urodę.. No i to hipnotyzujące spojrzenie.. Przyznam, że dość często oglądam jej zdjęcia i rzadko trafiam na jakieś niekorzystne.. ;) Ma w sobie coś intrygującego ta panna Ronan.. Mogłabym oglądać ją godzinami.. Sądzę, że za parę lat będzie wyglądać cudownie..

_Alabama_

Pozdrawiam wszystkie zakompleksione osoby, które dowartościowują się oczernianiem innych :]

_Alabama_

Ja staję w jej obronie. Jest śliczna, sama bym chciała tak wyglądać -.-

_Alabama_

Bardzo proszę. Jest przepiękna :D Mogę śmiało powiedzieć, że jest ładniejsza od większej części aktorek.

użytkownik usunięty
missmartini

nie, aż tak nie przesadzaj

użytkownik usunięty
_Alabama_

Fakt brzydka, chyba do ekranizacji powieści Meyer zawsze wybierają mdłe brzydkie dziewuchy, koślawe, niegramotne i z jedną miną. Ona i Stewart wyglądają jak siostry :-)

Każdy ma inny gust. Jestem dziewczyną, dla mnie są super obie.

użytkownik usunięty
missmartini

No właśnie, każdy ma inny gust. Jeśli chodzi o urodę kobiecą to podobają mi się inne, bardziej wyraziste, a ona jest taka zwykła

_Alabama_

jest taka jaka jest piekna na swoj sposob bog ja taka stworzył.

_Alabama_

Jest brzydka ale za to utalentowana,nie jak dużo ładnych aktorek które nie mają talentu aktorskiego.

_Alabama_

Ale ona przecież jest bardzo ładna, śliczna z niej dziewczyna ! Według mnie wygląda dosyć młodo jak na swój wiek,a oczy ma po prostu niesamowite,takie jakby u wilka, dosyć wyraziste i hipnotyzujące. :) Ma bardzo originalną urodę i nie jest na pewno przeciętna. Jak była młodsza też mi się podobała. Każdy ma inny gust i ja to szanuje że komuś może się niepodobać, wyraziłem tylko swoją subiektywną opinie.Jakby ktoś chciał mnie zlinczować to z góry przepraszam za mój gust :P Co do aktorstwa to jest bardzo utalentowana i umie świetnie odgrywać swoje role. Na pewno jeszcze bardziej wyładnieje po dwudziestce. :D

_Alabama_

a ty jaka jestes? moze teraz ciebie ktos oceni hmm tak sobie poprawiasz nastroj i swoja ocene jak na wyglad stawiasz widac ze pusta jestes w srodku

_Alabama_

Jak dla mnie to ona jest śliczna i przeurocza! http://oi40.tinypic.com/2q8c7pk.jpg / http://oi41.tinypic.com/54hyz6.jpg <3

_Alabama_

polecam zapisać się na wizytę u dobrego lekarza 'od głowy' ... niestety nie mogę zagwarantować Ci poprawy, ponieważ po tym co piszesz wnioskuję, że choroba jest na bardzo zaawansowanym poziomie ;) pozdro

_Alabama_

Moim zdaniem jest piekna i ma niespotykana urode. Jest po prostu inna, co nie znaczy, ze jest brzydka. Jest sliczna.

_Alabama_

Ja się zgadzam. Jej typ urody w ogóle mi nie podchodzi. Tylko oczy w niej mi się podobają.

llucy13

Dla mnie niesamowicie urocza. Inna, wyjątkowa. Śliczna :)

_Alabama_

Kurde czy ona jest śliczna i przeurocza? stopniujcie to jakoś wg.mnie nie jest! tylko może jest ładna ma takie dziwne oczy jestem polakiem i pochodzę z kraju gdzie jest dużo ładnych dziewczyn wiem co mówię jak na amerykankę to powiedzmy że jest ładna i tyle ma ciekawą osobowość ale raczej to średniaczka.

webcamboy

Fakt, ze ślicznością przesadzają, ale ładna jest. Myślę, że ten brak stopniowania jest po części reakcją na dyrdymały niewydarzonego trollusia, który założył profil jedynie po to, by tego samego dnia wydusić z siebie tę jedną, jedyną żenującą wypocinę i nigdy więcej się tu nie pokazał. A ludzie kontynuują temat, jakby odpisywali istniejącej osobie ;-)
P.S. Jesteś Polakiem, nie polakiem, a Amerykanki faktycznie nie mogą równać się z Polkami ;-)

m_grendel

No każdy ma własny gust dla mnie przeciętna albo raczej jest dziewczęca widziałem ją tylko w "The Host" specyficzny film.

_Alabama_

mnie osobiście bardzo podoba się Saoirse, jak dla mnie mam talent. każda rola w filmie wymaga charakteryzacji. zgadzam się z duopeek że każdy ma prawo do własnej opinii, każdy ma swój własny odmienny gust, jak to się mówi, o gustach się nie dyskutuje. ale po co pisać takie rzeczy od razu?

_Alabama_

Zgadzam się z tb w 100%, nie znam brzydszej aktorki, która ma mniej niż 30 lat.

_Alabama_

musiałeś to pisać ? Spójrz w lustro i na osobę, z którą się budzisz rano (jeżeli nie sam..). Chciałbyś, żeby o Tobie ludzie mówili różne teksty w stylu, że jesteś brzydki ?

_Alabama_

To nie fotka.pl. Może nie ma jakiejś wielkiej urody, ale umiejętności aktorskie na wysokim poziomie.

_Alabama_

dalej tak sądzisz? http://film.org.pl/wp-content/uploads/2013/08/saoirse-ronan-1372447620-780x519.j pg ?

_Alabama_

a ja mam dokładnie odwrotne wrażenie: chociaż nie ma zbyt ładnych rys i teoretycznie jest nieatrakcyjna, to ma w sobie coś takiego niesamowitego, coś, co mi się strasznie podoba :)

_Alabama_

po pierwsze jest urocza i ma ładne oczy a po drugie wygląd to nie wszystko, to tylko połowa "sukcesu"
z tytułem się nie zgadzam i tyle ..

_Alabama_

Chyba nie słyszałeś o czymś takim jak wizaż, stylizacja, charakteryzacja itp.

_Alabama_

Chyba sobie jaja robisz.. -,- + serio? na tym zdjęciu?? no jasne każda 30latka ma taka gładka cerę. Sorry, ale chyba ślepa/y jesteś przynajmniej oceniając to zdjęcie, bo jeśli chodzi o gust to nie będę dyskutować. A jak dla mnie jest naturalnie śliczna, ma piękne oczy i jest bardzo delikatna. Brak takich naturalnych osób w dzisiejszym show biznesie.

_Alabama_

Ona brzydka ? Chyba w dupie -,- Jak już coś piszesz to się zastanów 40 razy !

_Alabama_

Jesteś głupia aż się kręcisz. Saorise to spirytus nie dziewczyna!

użytkownik usunięty
_Alabama_

To portal oceniający urodę czy portal filmowy ? ( pytanie retoryczne)

Czyli wg Ciebie taka Meryl Streep to już się w ogóle w filmach nie powinna pokazywać, bo przecież nie ma idealnych rysów twarzy ?!

Co do Sajrośki ona ma piękne spojrzenie, cudne ma oczy, no i jest dobrze rokującą młodą aktorką.