Saoirse Ronan

Saoirse Una Ronan

8,2
36 831 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Saoirse Ronan

Jak można być tak nieatrakcyjnym fizycznie, mimo niebrzydkich rys. Przcież w jej wieku to nie normalne, po 20-stce będzie naprawdę brzydka, po 30-stce będzie straszyć a po 40-stce przejmie palme pierwszeństwa od Glenn Close albo Piotra Swenda.

na tym zdjęciu wygląda na nieatrakcyjną, przecietną 30-latke
http://www.filmweb.pl/person/Saoirse+Ronan-381818#picture-1
a przecież ma zaledwie 18.

_Alabama_

Zgadzam się, pociągająca to ona nie jest

_Alabama_

Na profilowym jest ładna.

_Alabama_

Jak dla mnie to zwykła prowokacja, chciałeś zaistnieć i czekałeś na posty trollu.Saoirse Ronan Ma ciekawą urodę i na pewno nie można powiedzieć że jest brzydka.Dla mnie jest atrakcyjna i ładna. Nie pozdrawiam trollu.

Luxman

Zabawne, że ludzie kontynuują temat, jakby odpisywali istniejącej osobie ;-) A to tylko dyrdymały niewydarzonego trollusia, który założył profil jedynie po to, by tego samego dnia wydusić z siebie tę jedną, jedyną żenującą wypocinę i nigdy więcej się tu nie pokazał. :-)

_Alabama_

A widziałeś jej ojca? Może po nim odziedziczyła...

_Alabama_

Haha , zgadzam się z Tobą . W "Pokucie" to już wgl mega brzydula :D

_Alabama_

A Mi się podoba :) moim zdaniem ładna jest i to bardzo ale każdy ma inne gusta :)

_Alabama_

Dokładnie

_Alabama_

Minęła się z czasami - jeszcze wiek czy dwa wieki temu byłaby uważana za skończoną piękność. Nadal nie da się powiedzieć o niej, że jest brzydka. Jest inna, ale gra na innych regułach, więc nie da się jej umieścić w skali którą ocenia się 3/4 kobiet w Europie i Ameryce Północnej.