Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Scarlett Johansson jest jedną z najbrzydszych aktorek jakim się udało zrobić międzynarodową karierę, pospolita uroda i pospolite aktorstwo w jej wykonaniu próbuje się podnosić do rangi symbolu seksu i mistrzostwa. Przejrzyjcie na oczy! Gdyby nie charakteryzacja, te tony pudru i szminki oraz ciuchy za tysiące dolarów, nikt by się za nią nie obejrzał na ulicy. Gdzie się podziały gwiazdy na miarę Sophii Loren, Catherine Deneuve, Elizabeth Taylor, Giny Lolobrigidy - w czasie swojej świetności to były właśnie prawdziwe gwiazdy, ba! boginie! Prawdziwe piękno i sex appeal! One wiedziały jak skandalizować! Gdzie takiej Scarlett się równać z Nimi! Tylko rzesze młodych, niewyedukowanych kulturalnie ludzi, którzy nie zasmakowali nic lepszego od hollywoodzkiej masowej papki ostatnich lat, mogą uważać Scarlett za megagwiazdę.

Paracelsus

CIEKAWOSTKA!

Współpraca Marlona Brando z Sophią Lorren na planie filmu "Hrabina z Hong Kongu" [1967] nie układała sie pomyslnie, zwłaszcza po pierwszym dniu wspólnych zdjęć, kiedy to po nakręceniu sceny miłosnej Brando zapytał aktorkę: "Czy wiesz, że masz włosy w nosie ?".

Dr_Grape

Że się wtrącę-Scarlett była świetna w 'Między Słowami' i w 'Dziewczynie z perłą'. No po prostu cud miód i orzeszki. Ale potem...o aktorce świadczy jej gra, wygląd między innymi też, ale również to, jakim jest człowiekiem prywatnie, nie mówię o brukowych skandalach, ale o wypowiedziach w autoryzowanych wywiadach do poważniejszych czasopism. Nie interesuje mnie z kim Johansson sypia, ale jej słowa, że nadała swoim piersiom imiona i codziennie z nimi rozmawia są dyskwalifikujące.
Co do urody-prosię w peruce.
Ale powtarzam-dzięki dwóm wymienionym przez mnie filmom nigdy nie powiem, że jest złą aktorką.

b_s_s

Faceci nadają imiona swoim... Wielkie mi halo.

Binula

Penisom, to nie jest brzydkie słowo.
Nie zmienia to faktu, że wg mnie to pretensjonalna, nieco przereklamowana aktorka. I zdania tego nie zmienię.

b_s_s

Ależ nie musisz!!! Niemniej podajesz jakieś śmieszne dowody jako powód antypatii. Ot,co. Penis może i nie jest brzydkim słowem, na uczelni i tak bym nim nie szafowała. Pozdrawiam:-)

Binula

Po prostu nie potrafię oddzielić tego, jak gra od tego, jakim jest człowiekiem, a przynajmniej jaki obraz siebie sama buduje. Tyle, bo już nie mam nic na jej temat do powiedzenia. Również pozdrawiam ;)

b_s_s

Niekoniecznie musi budować taki obraz, niektórzy ludzie są naturalni i po prostu mówią to co myślą.

użytkownik usunięty
b_s_s

to ona nadała im imiona??? a znacie je może?? chciałbym się przywitać;)

dobre;-)

Paracelsus

co ci do scarlett? według mnie bardzo ładna aktoreczka, ale każdy ma swój gust...

Paracelsus

najbrzydsza to ona nie jest ale do piękności też jej dużo brakuje. Ponadto uważam że we wszystkich rolach jest taka sama - (mina nr1, nr2, nr 3, i znów mina nr 1 2 i 3)

Paracelsus

Paracelsus, bredzisz nieprzeciętnie. Daję głowę, że nie oglądałeś "Między słowami", ani "Dziewczyna z perłą". Jest b. dobrą aktorką młodego pokolenia. A poza tym co obchodzi cię jej uroda. Jest normalna. lUDZIE. Aktorzy nie chcą byc uważani za bogów (czy bogienie) seksu, bo to przykrywa aktorstwo, czyli to czym się zajmują. Powtarzam TO CZYM SIĘ ZAJMUJĄ. Dla mnie Scarlett ma nietypową urodę i ogólnie ma swój wdźięk.

Paracelsus

przyznac musze, że jesli chodzi o talent to jest dobra, co możemy potwierdzić samymi opiniami krytyków. więc w tej kwestii się z Tobą raczej nie zgadzam, choć ukrywać nie będę, że jakoś jej nie lubię, nie wiem dlaczego i w filmach także średnio za nią przepadam. co do jej urody, chociaż twoja opinia jest bardzo bezpośrednia niesttey musze przyznać rację, bo łądna niestety nie jest, a usta ma najgorsze... eh, chocaiż na głownym zdjęciu w filmwebie.pl wypadła korzystnie. co do Twoich zdaniem aktorek przyznam, ze nie wsyztskie znam, ale nie sądzę aby skandale byłyczyms, dzięki czemu powinno się zasłynąc, w tym wypadku wybieram skromna Scarlet, która potrafi pokazac, co potrafi mimo wszytsko.

Maka_4

autor tego postu powinien odbyćwizytę u okulisty.naprawdę może nie być w Twoim typie czy coś, ale nie obrażaj ludzi, bo dziewczyna jest piękna i całkiem dobrze gra.Czasem lepiej samemu jest obejrzeć się w lustrze a potem dopiero oceniać innych

kathi

Z osobą powyżej w pełni się zgadzam i sądzę, że to piękna kobieta. Nie zamierzam się jednak kłocić co do jej urody bo każdy ma własny gust, ale wielkiego talentu nie można jej odmówić. Ta sama gra aktorska we wszystkich filmach??? Ciekawy jestem jakiej klepki we łbie musi Ci Aniu brakować żeby pisać takie bzdury. No ale jeżeli dla ciebie wyznacznikiem dobrego aktorstwa jest umiejętność robienia określonej 'MINY' w odpowiednim momencie... Obejrzałem wszystkie jej filmy i jestem pełen podziwu wobec jej profesjonalizmu.Nigdy nie sugerowałem się wielkimi nazwiskami ale naprawdę sam fakt, że Allen tak chętnie z nią pracuje o czymś świadczy.

Paracelsus

O gustach sie nie rozmawia, ale twoje sa jakies chore. nie dostrzegasz jej uroku i masz do tego prawo, ale nie dopieprzaj sie do niej jakbys mial jakies "wonty". Dla mnie oczy i usta czynia ja bardza piekna. Na dowod tego, ze nie ja jeden tak uwazam, poczytaj sobie dotyczace jej ciekawostki.