Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Nie wiem skąd tak wysokie oceny...
Aktorka oprócz urody nie ma nic. Gra jedną miną, totalne beztalencie... W każdym kolejnym filmie jest dokładnie taka sama jak w poprzednim. Uważam, że zdolności aktorskich nie ma za grosz.
Urodę ma, nie przeczę, ale bazuje jedynie na niej i na seksapilu, a to duuuuużo za mało na to, by być dobrą aktorką!

roach22

Czego się oburzasz? Mam swoje zdanie i będę go bronić. Ty masz swoje i ja Ci nie bronię go wyrażać. Dlaczego Ty chcesz pozbawić mnie mojego przywileju wolności słowa? PeeS.: A na okładce Vanity Fair wcale nie pokazała się nago w profesjonalnej sesji;)

Yenna667

Dobra tyłek masz teraz cycków szukaj :)

roach22

hmmm, swoje mam na miejscu;)

Yenna667

Nie o to mi chodziło ale dobrze wiedzieć :)

roach22

haha, domyślam się. Chciałam rozładować sytuację;)

Yenna667

Wybacz ale mam tendencje do bicia się przez kabel kiedy ktoś obraża Scarlett. Nie wiem czemu tak się dzieje w końcu każdy ma prawo mieć swoje zdanie :)

roach22

Dlatego, że się w niej skrycie podkochujesz. ;p

Unimportant

Rczej nie skrycie :)

Editth

Beznadziejna powiadasz? Odette Annable, którą oceniasz 8/10 za pewne jest aktorką świetną. haha! Scarlett jest jedną z lepszych aktorek młodego pokolenia, ulubienica Woodiego Allena, to chyba coś oznacza.

użytkownik usunięty
elo84

Pańskie oko konia tuczy :)

Musisz mi wybaczyć, ale się z tym nie zgodzę. :)

użytkownik usunięty
elo84

A ja będę ciągle obstawać przy swoim ;)

Rozumiem, na Twoim miejscu też bym tak zrobił ;)

użytkownik usunięty
elo84

:)

użytkownik usunięty
elo84

:)

Hiehie :P

ulubienica Woodiego Allena ale mi wyznacznik :P

Editth

Powiedziała osoba która przypuszczam, że nie zna się za grosz na aktorstwie i nie miała z nim nigdy do czynienia (nie licząc szkolnych jasełek) ; ) No ale jak to ostatnio stało się modne "Nie znam się więc się wypowiem"

Editth

jedni uważają że jest świetna, inni wręcz przeciwnie
ja uważam że ma talent, lubie ją

Editth

Granie jedną miną - potwierdzam. Żadnej gry aktorskiej nie widzę...

ChemicznyPlaz

tak gra tą samą miną... avengers, wyspa, iron man 2 - obejrzyj potem się wypowiadaj, kolejny pseudointeligent z filmwebu.

roach22

No dobra, zgadzam się. Piękna aktorka. Wybitna. Zazdroszczę jej wszystkiego.
A teraz, jak już ci się udało już mnie przekonać, łaskawie ze mnie zejdź.

ChemicznyPlaz

wybitna, zależy jak dla kogo, ale na pewno jedną miną nie gra.

użytkownik usunięty
Editth

eetam przesadzasz na maxa ze jest beztalenciem i zdolności aktorskich nie ma za grosz..moze nie jest świetna ale bez przesady..masz jakieś uprzedzenia do niej i tyle