Sean Bean

Shaun Mark Bean

8,2
54 918 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sean Bean

Tak z ciekawości co sądzicie o dziewczynie Seana. Może się myle. ale wedlug mine ma dziwną urodę :-(

CaRmELa_

Ja ostatnio oglądałam Skarb Narodów i Czas Patriotów, tam też był genialny i bardzo sexi!:)

CaRmELa_

mi się najbardziej podobał jako richard sharpe :)

użytkownik usunięty
Precious_2

a jak super wygląda w:Burzliwym Poniedzialku,albo jako Sharpe (facet w mundurze-yummy), w Henryku VIII, w Tom & Thomas jako tatuś,a o Wrońskim to już w ogóle nie wspominam:), no i w Nikomu ani slowa to jego and don't say a word,:P,no i oczywiście Boromir, nic tylko chrupać :P

użytkownik usunięty

a widziałaś foty z teatralnego Makbeta?? miodzio:)

użytkownik usunięty

poprostu super,moje ulubione są te na lóżku, sluchalam wywiadu z samantą bond, i mówila że sean nieźle caluje :P

użytkownik usunięty

grrrrrr:) ale jej zazdroszcze, ładnie był w tym okresie umięśniony;) to półprzeźroczyste coś co nosił w tej sztuce w niektórych scenach było apetyczne:)

użytkownik usunięty

i to jeszcze jak,ale on zazwyczaj apetycznie wygląda, a jak gra nago (te pośladki) to już jest w ogóle aaaaaahhhhhh :P

użytkownik usunięty

A znalazłaś gdzieś coś więcej o tym spektaklu, bo ja tylko kilka fotek a jestem go bardzo ciekawa.

użytkownik usunięty

jak chcesz to podaj mi swojego maila to ci prześle, bo sama nie pamiętam stronek z których je mam :P

użytkownik usunięty

Zboczenice jedne:)macie aaaabsolutną racje:)Ahhh a co dopiero bylo by zobaczyc Seana na zywo.....byla bym w niebie....Mimo sporej roznicy wieku(jest juz troche stary:))dalej wygląda niczegosobie.Poprostu mniam,mniam.

użytkownik usunięty

oj nie przesadzajmy on nie jest taki stary, ma 46 lat, i jak na ten wiek bardzo dobrze się trzyma:P Rozejżyj się na ulicy ilu facetów w jego wieku tak wygląda? :P

użytkownik usunięty

Nom ,masz racje ,ale itak wolala bym by byl mlodszy:D

użytkownik usunięty

Ja chce Seana!!:( Zobaczylam juz chyba wszystkie jego strony-a dalej jestem niewyrzyta:(Macie moze jakies linki??

użytkownik usunięty

oj nie Ty jedna go chcesz, jeżeli chodzi o fotki to calkiem niezly jest http://livejournal.com/community/bean_daily/ [livejournal.com/communi ...] jest tam naprawde dużo fajnych fotek :P

użytkownik usunięty

AAAAAAAAA te http://www.livejournal.com/community/bean_daily/450781.html#cutid1 [www.livejournal.com/com ...] są fantastyczne! mniam.

użytkownik usunięty

w sumie jest o polowe odemnie starsz ale idealnie by mi pasowal :P

użytkownik usunięty

My sobie tu o Nim marzymy,a moze on wlasnie bzyka tą cala Ammy.fuj.Ja chce Seana!!!:(

użytkownik usunięty

:))) mój mail w tej sprawie powyżej: lotta79@gazeta.pl dzieki:)

użytkownik usunięty

A może już się nie spotykają? kobiety się Seanowi dość szybko chyba nudzą:)

użytkownik usunięty

no nie wiem w lutowym NOW bylo że jest z nią od 10 miesięcy i chyba się jescze z nią spotyka chociaż w sumie nigdy nic nie wiadomo, bo swiat się dowiedzial o nich we wrześniu '04(czy jakoś tak), to może się z nią już nie spotyka a my nic o tym nie wiemy :P

użytkownik usunięty

on nie może jej teraz byzkać bo jest na planie flight plan (i tak sobie to będę powtarzać) i robi coś dla nas, żebyśmy mogly się poślinić:) w kinie :P

użytkownik usunięty

Obys mniala racje:)Troche szkoda ze kobitki tak szybkosciowo mu sie nudzą-zadna z nas nie ma szans na dlurzszy zwiazek:)ale z drugej strony nie bedzie dlugo z tą brzydką.

użytkownik usunięty

w karzdym razie itak napewno juz ją przelecial :(FUJ

użytkownik usunięty

to jest facet!!!!!! może być najbrzydsza ale jak chce to się bierze:P

użytkownik usunięty

mi by chyba wystarczylo 5 minut z nim (ale nie jestem pewna:)) :P

użytkownik usunięty

Hey moze zalozymy fanclub??W Polsce chyba jeszcze nie ma.(no nie wiem czy wystarczylo by Ci 5 min,potem chciala bys wiecej i wiecej i wiecej i nigdy bys nie mniala Go dosc.)

użytkownik usunięty

wlaśnie dlatego napisalam, że nie jestem pewna:P

użytkownik usunięty

Kto chce zalozyc fanclub reke do gory:DJa chce :D tylko nie mam pojecia jak to zrobimy...

użytkownik usunięty

kto ma pojęcie jak to zrobić ręka do góry :D

użytkownik usunięty

nie mam pojęcia jak to zrobić ale jakby cos to się zapisze:)

użytkownik usunięty

Ha:) mnie jedna noc by nie wystarczyła:P z wyra bym go nie puściła:)

użytkownik usunięty

nie ty jedna :) chyba żadna z nas by go nie wypuścila (kajdanki te sprawy)

użytkownik usunięty

Widział tylko jedną fotke z planu na razie ale fajnie wypada jako pilot:) może tym razem go nie zabiją? jak myślisz?:)

użytkownik usunięty

mam taką nadzieję, bo najwyższy czas zagrać pozytywnego bohatera, a jak nie to nie ja i tak pójde do kina dla niego (a jak uslyszycie kogoś w kinie krzyczącego języczek seana to będę JA:)) :P

W jakim to filmie było widać jego tyłeczek?:DMoże w Annie Kareninie bo widzialałam fotki i były tam ,,momenty":)Co do jego gustu to jego żony też nie były wcale piękne tak jak ta jego paskudna dziewczyna:)

użytkownik usunięty
CaRmELa_

Jego tyłeczek to było widać w wielu filmach:), jego ostatnia żona była całkiem całkiem. Aleśmy wczoraj naplotkowały zrobiło się ponad 80 postów:).

Dzis wchodząc na jego stronę i szukając jakiś fajnych fotek trafiłam na zdjęcie jego tyłka hehe:DCałkiem niezły;)Mam nadzieję ze to jest jego a nie dublera:/

użytkownik usunięty
HoNeY__

Ale Go obgadalysmy wczoraj:D fajnie bylo:D

użytkownik usunięty
HoNeY__

na pewno nie dublera, om mi na nieśmiałego nie wygląda:)

oh man, laski!!! ten pomysł z fanklubem jest całkiem niezły (jakby co to mam obie ręce w górze). a wszystkim oczywiście polecam stronke www.bean-box.com jest na niej tyle zdjęć że starczy wam na tydzień wzdychania!!! ja wciąż jestem w połowie!!!

użytkownik usunięty
chelsea_2

Fakt bean-box to niezla stronka:)Duzo zdiec ahhhh :D A jak wygląda ta poprzednia zona Seana?? ta calkiem ,calkiem:)No i jeszcze jedno JAK otworzyc ten funclub??

użytkownik usunięty

Kiedyś znalazłam cała galerie, w której widać było, że naprawde jest atrakcyjna, teraz znalazłam tylko takie marne zdjęcie http://www.tvtome.com/images/people/90/0/57-35267-sm.jpg. [www.tvtome.com/images/p ...]
Nie mam pojęcia jak założyć fanclub ale proponuje założyć nowy plotkarski wątek bo tu już niedługo bedzie trzecia strona:).

użytkownik usunięty

Rowniez nie widzialam wielu zdiec z tego nowego filmu,a juz nie moge sie doczekac:DNo wlasnie oby Go nie zabili,fajnie by bylo gdyby dorzyl do konca(Bedzie dobry czy zly??)Przydala by mu sie pozytywna rola..ale z drugej strony...uwielbiam kiedy sie zlosci ,te plonące gniewem oczy....ahhh....

użytkownik usunięty

Będzie dobry (hip hip hurrra:-)). Te oczy - fakt, najbardziej mi się ta furia podobała w Czasie Patriotów.

użytkownik usunięty

Hey dziewczyny musimy dojechac do 100 z tymi kometarzami:)no dawac:)Te zielone oczka są piekne:D podobno jakies filmy(chyba3)z udzialem Seana są zabronione w polsce?? prawda to??

użytkownik usunięty

ja nic takiego nie slyszalam, fakt mam spore trudności z kupieniem kilku jego filmów ale o tym, że jakieś filmy z nim są u nas zabronione, a wiesz jakie? :P

użytkownik usunięty

Ciuesze sie ze bedzie dobry:)byle by przezyl.Co do tych filmow to nie mam pojecia nie widzialam jeszcze wrzystkich:)ale mam nadzieje ze to nie prawda bo gdzie wtedy go zobacze jesli nie bedzie filmow w tv??
I LOVE SEXI SEAN!!!

użytkownik usunięty

No wlasnie nie wiem:( przeczytalam to kiedys,kiedys na jakiejs stronie,mam nadzieje ze to nie prawda.

użytkownik usunięty

pierwsze słysze o tych filmach w Polsce kręconych, chyba mnie spotkał zaszczyt 100 posty:)

użytkownik usunięty

a jdnak mnie jakaś małpa z tym setnym wyprzedziła:-)