Sean Bean

Shaun Mark Bean

8,2
54 918 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sean Bean

Tak z ciekawości co sądzicie o dziewczynie Seana. Może się myle. ale wedlug mine ma dziwną urodę :-(

użytkownik usunięty

skoro jest już ponad setka to może pora zalożyć nowy temat?? :P

użytkownik usunięty

Wiecie czasami mozna sie z Was laski polac ze smiechu:D:D"a jednak mie jakas malpa wyprzedzila"ale teksty tu latają .No ale jasne ze musicie byc fakne karzdy kto lubi Seana jest ok:)

użytkownik usunięty

My wszystkie jesteśmy nieźle szurnięte;), ja też pod nosem chichocze czytająć co poniektóre teksty ale spoko, przecież trochu celowo wszystkie się wydurniamy;)

użytkownik usunięty

a ja czytac nie umiem lol piszesz o zabronionych a nie kreconych:)

użytkownik usunięty

No przydalo by sie zalorzyc nowy temat:)ale jeszcze bardziej chyba specjalny czat dla fanek Seana:)

użytkownik usunięty

No coty jestesmy wszystkie bardzo powarzne (napewno zadna by go z luzka nie wypuscila,kajdanki wskazana rzecz)

użytkownik usunięty

jeszcze może jakiś wytrzymały szal albo liny he he;-)

użytkownik usunięty

Ja jestem smiertelnie powarzna(liny hmmm dobry pomysl, a moze zrobimy sex zbiorowy)

użytkownik usunięty

No dobra zartowalam (z tym zbiorowym,ale liny dalej uwarzam za dobry pomysl,wkoncu Sean to silny chlop)ahhhh

no pewnie że silny! widziałaś te mięśnie w czasie patriotów?? Po prostu miodzio!!!

użytkownik usunięty
Precious_2

wlaśnie przeczytalam, że naszemu biednemu Seanowi ukradli samochód, range rovera za 70,000 funtów, jak ja bym go z chęcią pocieszyla.....:P

ojoj, biedactwo. ;P pewnie pociesza go ta Amy ;//// a gdzie przeczytałaś o tym??

użytkownik usunięty
chelsea_2

oj chyba nie może go pocieszyć bo on z tego co przeczytalam to jest teraz w L.A. a jej z taką twarzą do USA nie wpuszczą :P

użytkownik usunięty

oj nie wiem, jak bardzo ja lubi;) to może ona się wakacjuje na jego koszt w LA?:P

użytkownik usunięty

miejmy nadzieję, że nie, a poza tym mam nadzieję że nie są już razem, bo ona wg mnie nie pasuje mi do niego nie wiem sama dlaczego ale jest coś w tej dziewczynie co mi nie pasi (poza tym,że się spotyka z Seanem).a w ogóle to gdzieś przeczytalam, że Sean ma trudny charakter, może nie wytrzymala próby. Ale bym się cieszyla :P

użytkownik usunięty

Trudny charakterek:D-lubie takie,moze dlatego ze sama jestem "trudna":Dmoze bysmy do siebie pasowali:D

użytkownik usunięty

Po trzech krótkich małżeństwach jestem w stanie w ciemno uwierzyć, że Sean ma trudny charakter. A ona młoda, nie wierze że bedzie sobie w stanie z nim poradzić;).

użytkownik usunięty
Precious_2

http://www.thisislondon.co.uk/news/londonnews/articles/17411017?source=Evening%2 0Standard [www.thisislondon.co.uk/ ...] to jest ta stronka

użytkownik usunięty

Jaka szkoda tylko ze ma dzieci:(gdyby mnial syna bylo by lepiej , najlepiej gdyby byl podobny do tatusia....

użytkownik usunięty

Dlaczego szkoda? a niech sobie ma, wyraźnie jest z nimi zżyty co cieszy i dobrze o nim świadczy.

Wiecie co, może to i dobrze ze ta Amy jest taka beznadziejna.Jak ona byłaby jakąś super modelka albo wielką gwiazdą to byłabym napewno bardziej zazdrosna:)
Sean pewnie ma trudny charakter albo może nie trafił na Tę Jedyną:D

Choco_late_2

trudny charakter, jami... kto nie lubi złych chłopców??? ;PPP ja uwielbiam. masz rację, wolę tą brzydulę która nie ma gustu niż jakąś olśniewającą piękność bo wtedy bym się załamała...

użytkownik usunięty
chelsea_2

Gdyby byla super modelką wtedy bylo by duzo trudniej zniesc jej wiedok z Seanem,a tak jesli ma przecietną urode jest lepiej,niekoniecznie dla niego,ale dla nas napewno:)

użytkownik usunięty

Ej dziewczyny,jak wchodzicie na tą strone to dajcie Seanowi 10 punktow!

użytkownik usunięty

ja już głosować nie mogę... można tylko raz.. ;(

użytkownik usunięty

ja tam glosuje od każdego znajomego, który ma neta :P

użytkownik usunięty

Możecie oddać glos za kazdym razem kiedy wlaczaie kompa i wchodzicie na tą strone:)

użytkownik usunięty

ja tak próbowalam ale nie moge powtórnie głosować:(

użytkownik usunięty

dlaczego można głosować tylko raz ;) przecież do 3 razy szuka :P

użytkownik usunięty

Dziwne to bo u mnie za kazdym razem prubuje losowac ,i za kazdym razem mi wychodzi:)

użytkownik usunięty

chyba jednak zostane przy głosowaniu od wszystkich znajomych :)

użytkownik usunięty

na tym zdieciu jest jego byla zona...fuj...http://www.lupos. org.uk/article.php?i=172

użytkownik usunięty

kurde;)http://www.lupos.org.uk /article.php?i=172

użytkownik usunięty

jak teraz zle napisze to dam sobie spokoj(musicie mi wybaczyc)
http://www.lupos.org.uk/article.php?i=172 [www.lupos.org.uk/articl ...]

Nie prościej byłoby skopiować ten adres a nie wpisywać ręcznie?:)

użytkownik usunięty
Precious_2

ma ktoś może jakieś nowe wieści na temat panny Amy? Czy Sean jest ciągle z nią? Czy pojawily się jakieś z nimi nowe fotki? Może są jakieś wywiady, plotki na ten temat?

użytkownik usunięty

niestety jak na razie jest to oktyte tajemnicą :)niewiadomo czy on jeszcze jest z nią czy już nie, ale jak się czegoś dowiem to na 100% dam znać i mam nadzieję, że jak któraś z Was coś znajdzie na ten temat to da znać.

ja tez nie wiem... ale jesli mam sie dowiedziec ze są nadal razem to (choć życzę seanowi jak najlepiej) - nie chce tego wiedzieć :)

Nimfa

znalazlam na innym forum z 15maja info ze sean chyba zerwal z blondyna i teraz ma brunetke :) to nie potwierdzone i istnieje mozliwosc ze blondi sie przefarbowala.... ehhhh

Nimfa

nie masz żadnej fotki, albo podaj linka to zobaczym:D

Precious_2

http://www.imdb.com/name/nm0000293/board/nest/19271043 [www.imdb.com/name/nm000 ...]

zdjecia nie ma :(

Nimfa

Dzięki za linka. Szkoda, że nie ma fotki (miejmy nadzieję, że się zaniedlugo pokaże:)), bo ciekawość mnie zżera, czy to ta sama 23 latka tylko z innym kolorem wlosów, czy ktoś nowy:)

Precious_2

mam nadzieje ze inna, ze starsza :) przecież on teraz kręci film za filmem, nie ma czasu na panienki.... :)

Precious_2

polecam http://www.livejournal.com/community/bean_daily [www.livejournal.com/com ...] - są nowe zdjęcia jego dziewczyny - okrutnie wygląda - co mnie wcale nie martwi ;-)))

ahladczuk

To napewno jego dziewczyna?Jakos staro wyglada...ma obwisły mały biust:) Moze to jakas aktorka z ktora gral w filmie??Rzeczywiscie okrutnie:D

ahladczuk

Ach zapomnialam napisac ze Sean wyglada niesamowicie:] Mniam...

Choco_late_2

zdaje sie ze to nowy nabytek Seana, chyba ze Amy jest po wizycie u chirurga ;P
moze to i lepiej ze zmienia panny, przynajmniej zadna nie ma go na wylacznosc :)

methis

chociaz jak sie przyjrzec to to chyba jest Amy, tylko ze odstawiona na cacy... czy nie?

methis

Amy chyba miała inną figurę ( wiekszy biust hehe), tak mnie sie przynajmniej wydaje. Chociaz szczerze mowiac jej twarz wydaje mi sie dziwnie znajoma.

Choco_late_2

Ta gosciowa to Georgina Sutcliffe...bleee brzydka,ale co zrobic:) http://www.rada.org/grad01/sut.html [www.rada.org/grad01/sut ...] tylko tyle o niej znalazlam