niestety jeden z najgorszych aktorów . Jest tak szcztuczny , że po prostu czasem nie mogę w to uwieżyć i jescze gra w tych głupotach . Z resztą filmy Bollywood to koszmar . Obejrzałam ich wiele i jak narazie wszystkie są o tym samym . Nawet podczas przewijania na podglądzie można się skapnąć o co chodzi . Słuchajcie ja nie mówię , że wszystkie filmy indyjskie są beznadziejne , bo owszem oglądałam kilka dobrych , ale Bolly to jak dla mnie pic na wodę fotomontaż .
Hmm... jeżeli chodzi o Shr to powiem tak: nie podoba mi sie wogule, a jeżeli chodzi o gre aktorską to w niektórych filmach gra nawet przyzwoicie ale w niektórych to naprawde strata czasu....
Widzę że fanki Aamira nie wytrzymały i przyszły się odegrać za to że fanki SRK wyraziły swoje zdanie o Aamirze.Żenujące
a ja nie mogę uwierzyć jak to słowo można napisać przez "Ż" xD a Bollywood wymiata ;D oczywiście nie wszystkie filmy tej produkcji mi się podobały, ale np. "Gdyby jutra nie było" czy "Nigdy nie mów żegnaj", albo "Czasem słońce, czasem deszcz" to cudo!
Pzdr.
Właśnie nie wiem po co się kłucić Princcesarweno , ale to fanki Aamira kłótnie zaczęły i nawet nie wiem o co im chodzi bo żadna z nas nie napisała nic niepochlebnego o Aamirze ani na jego forum a ni na ich blogach a One znowu tu wróciły i zaczęły obrażać SRK mimo ,iż niedawno się dogadywałyśmy żeby się nie kłócić i trzymać razem jako fanki bollywood.Przecież każdy ma prawo lubić co innego niż drugi więc naprawdę nie wiem o co kaman?