Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
16 911 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

niestety jeden z najgorszych aktorów . Jest tak szcztuczny , że po prostu czasem nie mogę w to uwieżyć i jescze gra w tych głupotach . Z resztą filmy Bollywood to koszmar . Obejrzałam ich wiele i jak narazie wszystkie są o tym samym . Nawet podczas przewijania na podglądzie można się skapnąć o co chodzi . Słuchajcie ja nie mówię , że wszystkie filmy indyjskie są beznadziejne , bo owszem oglądałam kilka dobrych , ale Bolly to jak dla mnie pic na wodę fotomontaż .

Fanaa3

Hmm... jeżeli chodzi o Shr to powiem tak: nie podoba mi sie wogule, a jeżeli chodzi o gre aktorską to w niektórych filmach gra nawet przyzwoicie ale w niektórych to naprawde strata czasu....

Kajol777

Widzę że fanki Aamira nie wytrzymały i przyszły się odegrać za to że fanki SRK wyraziły swoje zdanie o Aamirze.Żenujące

Kajol777

Amir to beznadziejny aktor ( bez obrazy dla jego fanów)

Kajol777

Kajol777 pisze sie Srk a nie Shr ( bez obrazy)

Fanaa3

Zal mi Cie kdjdjhbnic oglądałes/aś z nim filmy jest on z najlepszych aktorów.

Fanaa3

dla mnie też jeden z najgorszych aktorów...;0

FankaBolly

Ty idź lepiej oglądaj tego swojego cudnego Amira dziewczynko.

użytkownik usunięty
kdjdjhbnic

a ja nie mogę uwierzyć jak to słowo można napisać przez "Ż" xD a Bollywood wymiata ;D oczywiście nie wszystkie filmy tej produkcji mi się podobały, ale np. "Gdyby jutra nie było" czy "Nigdy nie mów żegnaj", albo "Czasem słońce, czasem deszcz" to cudo!

Pzdr.

użytkownik usunięty

a Shahrukh Khan to najlepszy aktor jeżeli chodzi o filmy Bollywood. :)

użytkownik usunięty

A ja lubię i jednego i drugiego i jestem fajna^^ PO kij się kłócić...?

Właśnie nie wiem po co się kłucić Princcesarweno , ale to fanki Aamira kłótnie zaczęły i nawet nie wiem o co im chodzi bo żadna z nas nie napisała nic niepochlebnego o Aamirze ani na jego forum a ni na ich blogach a One znowu tu wróciły i zaczęły obrażać SRK mimo ,iż niedawno się dogadywałyśmy żeby się nie kłócić i trzymać razem jako fanki bollywood.Przecież każdy ma prawo lubić co innego niż drugi więc naprawdę nie wiem o co kaman?

kdjdjhbnic

Zgadzam się z tobą że to cieniutki aktorzyna