Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Obawiam się, że to kolejna grupa ludzi oderwana od rzeczywistości. Taka sekta w lajtowym wydaniu. Mają wielu bogów, choc najważniejszym jest bodaj Pan Khan.
Bollywood charakteryzuje się tym, że za jednym zamachem nakręcono jeden baaaaaardzo długi film, trwający kilka tysięcy godzin. Następnie pocięto tego tasiemca na kilkaset wielogodzinnych odcinków i nazwano je filmami. Te "filmy" nie mają praktycznie żadnej fabuły, ani akcji, ani dramatyzmu. Widzom brak tych, niezbędnych dla wielu koneserów, elementów wynagrodzono nieprawdopodobną wręcz ilością kiczu.
Problem z Bollywood polega na tym, że bardzo trudno te "filmy" odróżnic od siebie. Zawsze występują w nich ci sami aktorzy i te same aktorki, trudno odnaleźc wątek główny, nie mówiąc już o sensie.
Ludzie inteligentni sądzą, że popularnośc "filmów" Bollywoodu bierze się z degeneracją umysłową społeczeństw. Proces ten porównuje się do zafascynowania rzeszy ludzi prostych telenowelami i operami mydlanymi. Co smutne, proces raczej postępujący.... Zatem najwięcej maniaków Bollywoodu występuje wśród pierotniaków i innych ameb.

użytkownik usunięty
Preity27

Shahrukh Khan jest po prostu normalnym aktorem, nieważne gdzie "NA RAZIE" zaznaczam "NA RAZIE" pracuje...
Ja rozumiem można lubić Meryl, ale można i też lubić Shahrukh Khana.
Ja osobiście Meryl Streep widziałam tylko przelotnie w filmach i raczej jej gra aktorska, nie zwróciła mojej uwagi, jednak nie kwestionuje jej talentu. Możliwe iż jest bardzo dobra i jej serdecznie gratuluje, jednak chyba przez jakiegoś kolegę, który kwestionował talent Shahrukh Khana, oczywiście, żadnego filmu nie widząc, bo po co przecież... dałam jej zwyczajne wielkie jeden, ale pewna nie jestem, niech dalej ze mną zaczynają, to KAŻDY powtarzam KAŻDY choćby umierał w filmach na serio dostanie jeden, aż jego miejsce na FW nie zmieści się w średniej...
I w tyłku mam, co kto sobie na ten temat myśli...
Nie mam zamiaru wroga całować w d**e!

A jeżeli jeszcze jej oceny nie postawiłam, to zaraz się zrobi... mały prezent na walentynki...
I tak będzie zawsze... ja wyznaje zasadę głowa za oko, jeżeli, ktoś ze mną pogrywa nieuczciwie, to będę taka sama...

simps84

Mądrze prawisz, ale te dzieci lubią telenowele, disco z pola i inne dziadostwo i kicz