Sienna Guillory

Sienna Tiggy Guillory

6,8
4 850 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sienna Guillory

Widziałam ją w Helenie trojanskiej i w To właśnie miłość (chociaż była tam przez jakaś minute ), mysle ze to jest naprawde dobra aktorka. Wzruszyła mnie w Helnie Trojańskiej, chociaż początkowo nie za bardzo podobała mi sie jej rola. Szkoda że zagrała w tak nie wielu filmach.

Nikki

W roli Jill Valentine w Resident Evil była rowniez swietna , wspaniale odegrala swoja role twardej z wierzchu pani policjant =)

Nikki

Z tym że jest świetną aktorką to i ja się zgodzę, ale zapomniałaś dodać że i piękną, ciekawe jaki ma e-mail :) w necie nie mozna znaleźć, a to szkoda

Kircor

hehehheeh Kicior moze znajdziesz ale cio z tym zrobisz ? napiszesz? i cio wtedy? to juz proponowal wybrac Ci sie do Londynu =) do jej domku wtedy moze cosik zdzialas aaaa i pamietaj o butelce szampana\wina , kwiatkach i zeby mezusia w domu nie bylo =)
Pozdro

Cahir_Mawr_Dyffryn

Wyjechać nie bardzo sie chce. Ostatnio głowie się nad własną ksiąką, ale chyba nic z tego nie bedzie. Dużo pomysłów mam. Napisałbym jedną książkę, ale jest problem, akcja miała się toczyć w Londynie, a ja tam jeszcze nie byłem i byłaby kicha. Bo wymyślać nazwy ulic, to tak jak J.R.R. Tolkien wymyślał Sródziemnie =)

Cahir_Mawr_Dyffryn

a e-maila nie ma w necie :(
wielka szkoda, ciekawe czy przynajmniej ma wlasna strone =)