Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 610 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

Sorki że mnie nie ma ale jakoś tak nie maiałam czasu... wszytsko przez głupią szkołe, nie mówie że sie ucze całymi dniami... a właściewie to wcale sie nie ucze xD poprostu jestem :D hehe

eat

dlaczego głupio i dziwnie?? Fajne są. Ja też miałem takie kiedyś:DD no ale niestety...już nie mam (ale powoli odrastają):D

MaRqUeZ

Czy ja wiem.
Jak dla mnie na tym zdjeciu [na FW] wyglada jakby jego szczęka dolna była wypchnięta do przodu a jego nos splaszczony.
A chłopak jest przecie taki ładny.
Gdyby sie jeszcze jakoś czesał xD
Mini irokez, albo coś takiego xD
Ale TO co on ma na głowie przypomina mi troche Olivera Twista i bucybuta xD

eat

irokez!? stanowczo nie
ale takie włosy jak miał w filmie mógłby noscić :D

veritaserum

Tzn, wiesz.. nie irokez taki typowy irokez.

Tylko tak wiesz.. to co ma, mógłby trochę do góry podnieść xD

A co to włosów z filmu, to tych swoich obecnych się chłopak niedługo pozbędzie, bo drugą część nakręcać czas! [chyba, ze takie zostawi x_x]

eat

No to chłopcy do fryzjera :D
(oczywiscie nie mówię tu o pewnym arbitrze...:D)

A kiedy 2. częśc wychodzi? bo nawet nie wiem :D
oby jak najszybciej!!!

veritaserum

Łoaa, moja droga.
Druga część o ile mi wiadomo to wychodzi w 2008 roku xD

Także, chłopak sobie dredy to tego czasu zrobi xD

eat

no to ja do tego czasu zdąrze przeczytać wszystkietomy narni
:D

chociaz nie-przecztam "ostatnią bitwę" i dam sobie spokój...
zaraaaazzz...skandar będzie miał...17 lat! A will...21!???? MATKO najjedynsza!!

veritaserum

Ooo.;) Ale się rozpisaliście gdybym miała więcej czasu, to popisałabym sobie z wami, ale tak jakoś .. ;(

veritaserum

Jak mi zmienią aktorów:(

Nie będzie już Łucji, która irytowała swoim głosem i uśmiechem.
Nie będzie Zuzanny która swoją dojrzałością psuła cały klimat filmu.
Nie bedzie Piotra, który mimo to, ze nauczył się trzymać mieć wciąż ma ciotowaty wyraz twarzy.
Nie będzie Edmunda, jedynego chłopca, który nie raził mnie w żaden sposób.
Nie będzie Timo, który zarywał do Łucji na wszelakie sposoby

I co ja bede komentować?!

[A tak w ogóle to ile oni mają lat - w książce/filmie??]

eat

Zmyliły mnie te gorące tematy...wchodże, a tu dwa nowe wpisy...juz im nie ufam ;)

Nie jest podany dokładny wiek...tylko kolejnośc Lucy-Edzio-Pedzio-Piotr i Zuzanna

ale myslałam, że cos mnie trafi jak dorwałam Twista wktórym był artykuł o Willu, a ci frajerzy zamiast napisac cos o jego grze to jadą z textami: "will to przystojniak, ale ciacho, pewnie złamie niejedno serce..." żenada jak dla nmie ;/

Mnie edek tez niczym nie denerwował, reszta była trochę zbyt wzorowa, zuzię miąłam momentami ochotę udusić...

veritaserum

No, bo to tak jest w takich gazetach.
Kupujesz gazetę, bo widzisz, że jest artykuł.
A tym czasem jest to mała wzmianka o tym, jaki to on jest seksowny i jak laski na niego lecą i że każda chciałaby go mieć dla siebie.
---
A co to Edzia, to z jeden strony taka szmata była, bo zdradziła rodzeństwo!
Ale potem jak się skapnęła, że Pana Królowa Śniegu jest brzydka i zła to ratował swój tyłek.

W sumie na jedno wychodzi, ale i tak jego jakoś lubię najbardziej.
Był taki najnormalniejszy.
----
Piotr i Łucja np. jak bóbr przemówił to się jakoś zbytnio nie zdziwili. Ja np spierdalałabym z stamtąd w momencie zobaczenia człowieka z raciczkami. A ta mała... nie powiem kto, jeszcze mu pomogła.
No, ale.. to baśń xD
[zjechana trochę od Władcy Pierścieni, ale takie są skutki przyjaźni, prawda xD]

Loona_

Helloł
Timo wymiata. Nic więcej oprócz muzyki mi się tam nie podobało. Podobało mi się jak Pudding mi to streszczał. A Pudding ironizuje mnoje drogie.

To powiedziałam ja, 'kumpela' Puddiga, któa nie słucha z nią muzyki.

Loona_

Pudding Was nie lubi. Pudding mało kogo lubi. Owszem lubi Timo, ale Tima nie ma w nastepnej części. Poza tym chomik Magdy był ładniejszy niż Aslan.

Julia_3

Zamknij pipke!
*hahaha*

Murzynie! Bo cię kopnę w czułe miejsce!

Poza tym - nikt Cie nie słucha xD

eat

"kupujesz gazetę bo widzisz, że jest artykuł"
a pozniej artykuł okazuje się wzmianką o aktorze, i opniami z jakiegos frajerskiego forum
no niestety, ale tak jest

ale przyznasz chyba,ze skandar najlepiej zagrał?

poza tym reszta była momentami sztuczna...
np. ten płacz willa na peronie...;/

ale podobało mi się za to: "i've gota kil him"
pewnie kojarzysz moment :D

eat

"kupujesz gazetę bo widzisz, że jest artykuł"
a pozniej artykuł okazuje się wzmianką o aktorze, i opniami z jakiegos frajerskiego forum
no niestety, ale tak jest

ale przyznasz chyba,ze skandar najlepiej zagrał?

poza tym reszta była momentami sztuczna...
np. ten płacz willa na peronie...;/

ale podobało mi się za to: "i've got a kil him"
pewnie kojarzysz moment :D

Loona_

Władca jest lepszy. Narnia jest dziecinna. Płytka problematyka, parę dziwnych frazesów, głupie, iryrujące dzieci, które mówiące bobry traktują jak wizyte w ZOO. Tolkien zjechał Narnię. A jeśli jedyną ciekawą postacia jest Timo i mi sie go usuwa, to sorry.

A Piotr ma brzydką klatę. Jest mało męski. Ale z drugiej strony potrafii żonglować.

Julia_3

POwiesc Lewisa jest dośc cienka, ale film to zpuełnie co innego :D

jak juz coś to chyba William, a niePiotr :D

veritaserum

Piotr ma fajną klatę widać, że chłopakowi zależy [żeby wciąż byc bożkiem nastolatek].
Potrafi żonglować 3 butami *_______*

A co do fragmentu, to szczerze mówiąc go nie kojarze xD
I nie lubie jak ktoś musi płakać a tym czasem robi jakąś pokaźną minę i myśli, ze to wystarczy.

Skandar zgrał najlepiej. Był z nich wszystkich najbardziej natrualny xD

Najlepsze z całego filmu to były dodatki na płycie DVD - tzw. 'Wpadki z Narnii':
To jak ktoś biegł i nagle się wywalił
Jak Łucja dosawała rękojeścią po twarzy.
Jak centaury stały na planie z zielonych rajtuzach.
To było fajne xD

eat

Nikt tu ma mi się nie przyczepiać do klasty Willa! Bo jak dorwę to zdepczę swoim pedagogicznym butem i wycisne z niego ostatnią kroplę krwii ;)Co do całej rozmowy. Powiem tak:
Odchyły mam, to raz.
Edzio-pedzio to fajny gość, ale jak mnie denerwują jego trampki!!!
Władca Pierścieni - boska książka, dość dobry film (jak dla mnie)
Zjechanie Narnii przez Tolkiena: Chłop chyba pomylił książki.
I co jeszcze? Ave Cezar! I tyle Vini, Vidi, coś tam... ale ja głupia jestem...

Lynn_2

Chcem zobaczyć! Chcem je zobaczyć! [trampki]
Ma ktos jakieś zdjęcie? xD

Do ksiażek się nie przyczepiam, bo w mojej naturze nie leży czytanie xD
[brak cierpliwości xD]

Veni, Vidi, Vici (-- tak sądze (hahaha)

A co do głupoty, to nie przejmuj się. Ja też jestem głupia i dobrze mi z tym xD

eat

Veni, Vidi, Vici mówisz? Możliwe. Ja sie tam nie znam.
Trampki, tramki, trampki... ja mam obowiązek noszenia trampek w Internacie... KOSZMAR!!!
Ale wystarczy, ze pomyślę o klacie Willusia (blee... ale to jest "słłłit") i od razu lepiej się czuję! xD
Aha! A pan Tumnus rzeczywiście chcia zgwałcić małą Lucy! Nawet moja babcia podczas oglądania Narnii spytałą mi się: "On ją zgwałci?" :D:D:D

Lynn_2

Moja mama zadała dokładnie to samo pytanie.
Bo chłopak wyglądał, na takiego niepozornego, ale wiesz:)
Wszystko jest możliwe.
Goła klata, z deczka nachalny, niemoralne propozycje: sardynki - typowy pedofil xD

[Narnia za godzina na HBO!]

eat

Narnia za godzinę! Zrozumiałam :) A ja nie mam HBO kupione, ale Bóg wie czemu, mam niemal idealny odbiór :D
No, ale przesadzili z tą głoą klatę i tym: Zrobię ci herbatkę, będie fajnie" Ciekawe czy to było zamierzone.
Mam pytanie puding ((lol2) wybacz, ale to takie śmieszne. Mozesz się pośmiać z mojej ksywaki) ile ałąś Willowi i Skandarowi, jeśli można wiedzieć.

Lynn_2

W sensie, jeśli chodzi o głosowanie na FW to zero, bo nie głosowałam xD
Moge ci powiedzieć ile dałam Ty Peningtonowi [temu z domu nie do poznania] - 1 xD (hahaha)

A jeszcze co to tych trampków [trampek - wszystko jedno]
To one [no i glany] są moimi jedynymi butami w których mogę chodzić.
W adidaskach nie czuję się zbyt komfortowo, a o innych butach to już nie wspomnę xD Także:
Trampy wiosną i latem.
Glany zima i jesienią.

Ale nie jestem takim punkiem jak Skandar! [żart - Skandar nie jest punkiem, niedługo będzie rastuchem, bo mu tak włosy urosną, ze se dredy zakręci xD]

eat

Ja nosze adidasy głónie. Nie znoszę za to żadnych tych typowych babskich butów. (Jak widzę dziecwyznę, któa ma kurtkę do pempka i obcisłe jeansy, nie żebym miała coś do jeansów, ale... i buty na 15 cm obcasie to mam ochotę ją wyśmiać)
Jednak keidy trzeba potrafię stać się damą... ta jasne :D

Lynn_2

Mnie osobiście rozwalają kurtki 'na zimę' które zakrywają jedynie górną partię pleców.
Nerki są odsłonięte.
A jak doskonale wiemy, celem kurtek na zimę jest te nerki przykrywać.

eat

Właśnie o tych kurtkach mówiłam... To jest żałosne. I jak jeszcze kręcą tyłkiem to już w ogóle... Takie dziewcyzny nic soba nie reprezentują :)

Lynn_2

I cóż - pudding zawiódł.
Nie oglądałam Narnii.
Łucja zaczęła mnie irytować, więc musiałam wyłączyć

^^

eat

No wiesz co... No jak mogłaś. Teraz Łucja w kompleksy popadnie :P Ja też nie oglądałam, ale tlkyo dlatego, że robię sobie seans filmowy w sobote i wtedy obejrzę Narnię na DVD. xD

Lynn_2

Nie chciało mi się wszystkiego czytać xD A mimo powiało trochę wakacjami :D
Aslan: Co nic nie mówiłeś że ściąłeś włosy??!!
Li: Oglądnąć 5 rzy film to mało ;) Ja oglądałam kiedyś jeden chyba 50 :D Serio :D Nie mówiąc już o bajkach ja byłam malutka. Zakochanego Kundla mogłam męczyć godzina po godzini przez cały tydzień :P

No i miło nam powitać nową koleżankę (nie tylko jedną ;)).

Czyżby na HBO był inny dubbing niż na dvd??!! Bo tak rozumiałam z Waszych wypowiedzi...

Christinka

matko i córko ... Albo nie, nie powiem nic, bo będzie jeszcze na mnie obława.
Wybacz Lynn, ale chyba dorzucę się (ale tylko troszkę) do wersji, że Will i jego, ekhm, jak to ładnie nazywacie, "klata" to nie jest najpiękniejsza rzecz na świecie ... Znaczy na zdjęciach widywałam lepsze ;))
Aslan, co znaczy, ze odrastają? Zadam glupie pytanie, ale jakiego koloru ty masz właściwie włosy? Moje też odrastają ;(( Smutno mi. Czekam tylko do wiosny, zeby je znowu podciąć. Ale zrobić sobie na głowie coś śmiesznejszego ... Minimalnie dłużej na środku albo coś .. ;))
No cóż, w kwestii częstotliowści oglądania Narnii jestem na końcu .. Jakoś przeżyję ;))
DŁUGIE WŁOSY (u mężczyzn) I DREDY RZĄDZĄ!

Kotylion

Mi się tam, ekhm... "klata" Willa zawsze podobała. Jak ja nie lubię, gdy chłopak ma owłosienie jak u małpy, a u mnie są chłopacy, którzy się wręcz tym chwalą. :/ Kocie... co ci się nie podoba w umięśnieniu klatki piersiowej Willa!? No powiedz... Co do włosów.
Chłopacy - długość, taka jak miał kiedyś, w czasie premiery OzN, William. Kolor - rzecz jasna blond.
Dziewczyny - im dłuższe tym lepsze, tlyko bez przesady :)
Wypowiedziałą się pani doktor Lynn...

Lynn_2

Ja co to włosów to... nie mam jakoś większego zdania.
Włosy Willa mi nie przeszkadzają, ale włosy Skandara...no cóż xD

eat

Ja też wolałam Skandara w krótszych włosach ;) ale Will jest w swoich b. ładny ;)

Christinka

Obetną mu, nawet mu obetną.
Musza mu obciąć!
Chłopiec nie może być punkiem w trampach i dredach!
[w sumie to żaden punk by z niego był xD]

eat

niech będzie punkiem w tramkach i dredach, będę miała do niego jeszcze większą sympatię. Chyba jestem jedyna w moim lubieniu długich włosów u Skandara i ogółem u chłopaków, a krótszych u dziewczyn .. trudno ;))
Ale i tak DREDY RZĄDZĄ ;)))

Kotylion

Znaczy może jeszcze Aslan je lubi, ale on pojawia się wyjątkowo rzadko.
Zapomniałam napisać o klatce piersiowej (nie mogę tej "klaty"):
Gobelin. Tak nazywam przesadnie owłosioną klatkę piersiową, której i ja nie preferuję.
A co do Willa .... nie wiem, może inne zdjęcie niż to z butami. A może to bardziej problem jego rąk niż klatki piersiowej .. Nie wiem. Nie napiszę, dlaczego nie bardzo, bo już ja znam was i wasze reakcje ;)

Kotylion

Ja ci pomogę jeśli chodzi o długie włosy u chłopaków (tlyko nie dredy... ble...) Wybacz.

Lynn_2

Dredy u chłopaków nie są wcale takie złe.
U dziewczyn, no tu nie bardzo według mnie.

A co do klat xD
To u nas przesadnie owłosiona klata to: bestia, albo niedźwiedź xD

eat

A ja też lubie długie włosy u chłopaków, tylko że też niekiedy jakiś gostek w nich po prostu głupio wygląda... Więc wiecie ;))

Christinka

No właśnie. Niektózy po prostu źle wyglądają w długich, ale inni... mmm

Lynn_2

jestem w połowie "ostatniej bitwy"-nadspodziewanie ciekawa :D

veritaserum

Jak ja napisałam "niekótrzy"... ech... głupota.
Mówiłam, że "Ostatania Bitwa" ciekawa! A w którym jesteś momencie Veri?

Lynn_2

no ja specjalnie owłosiony to nie jestem (znaczy tam gdzie trzeba to tak:P)
No ale mam dość długie włosy na głowie (kiedyś były dłuższe ale...) ps. jak by ktoś nie wiedział to jestem szatynem:D

MaRqUeZ

A ty znowu o tym samym :D No już gorzej ode mnie :)

Lynn_2

no wiesz....:D zaraziłaś mnie przecież:PP

MaRqUeZ

Ja zarażam wszytkich po kolei... Veri zarażać nie musiałam, bo nadajemy na tych samych falach, Christinke zarazić nie chcę (chyba...) a KOtyliona pewnie się nie uda :P

Lynn_2

Zarazić niby czym, bo chyba zgubiłam się w toku rozmowy .. ? Ze mną w ogóle jest ciężko, więc ...
Jeszcze chwila i będziemy sobie nawzajem mailami wysyłać zdjęcia, żeby wiedzieć, jak wyglądamy .. Ok, nie mówmy o włosach, bo mi sie myśli, a jak mi się myśli, to mnie pociąga za daleko .. Dlatego lepiej, żebym nie myślała ;))

Kotylion

A jednak ciebie kotylionie nie trzeba zarażać! :D
O czym mówiłam? Właśnie o tym, że mnie "pociąga za daleko", gdy myśle, ale cieszę się, że ciebie też pociąga... ekhmm... za daleko :)