Sorki że mnie nie ma ale jakoś tak nie maiałam czasu... wszytsko przez głupią szkołe, nie mówie że sie ucze całymi dniami... a właściewie to wcale sie nie ucze xD poprostu jestem :D hehe
ooo, jak mogłaś mnie o to oskarżyć. Znaczy oczywiście wolałabym, żebyś nie musiała, ale mam niestety dziwne skłonności do ... ja i moi znajomi. Teraz już lepiej, ale w pewnym okresie w 2 klasie .. koszmar
Ha! Już ja wiem o co chodzi z tym "nadawniem na tych samych falach"
czyzby to było forum dla ludzi z odchyłami??
<lol>
ja juz skonczyłam "ostatnią bitwę"
przeczytałam w dwa dni
bardzo fajna i wciągająca
tylko koniec jakis niespecjalny :D
No, a Will z mojej szkoły nazywa się...nie, niepowiem...mówić, nie mówić? no dobra...ale nawet nie wiecei ile mnie to kosztuje, nie znosże tego imienia...bartek
tak samo jak mój nienormalny sąsiad
no ale coż, chyba nie spodziewałam się, że będzie się nazywał William?
Szczerze mówiąc chciałąm, żeby tak było :D
Ale to cąłkiem mozliwe...powiedział do mnie" sorry" no wyobrazacie sobie???
(w stylu fanki crisa)
zaraz zemdleję :D
wiadomo
przeciez will to anglik
To były bardzo "ynetligętne" wywody :D W moim stylu i w stylu ludzi z odchyłami :) Nadajemy na tych samych falach! Yupi!
to było nad wyraz inteligentne...
wiem...:D
katem oka oglądam narnię
mój brat sobie włąćzył :)
i nadal rozbraja mnie ten fragment:
"-twój brat kazał ci uciekać!
-królem jeszcze nie jest"
albo piękna "the battle"
perła :D
ooo zaraz skandar dostanie piłką w głowę od profesora
ja podejdę do willa i poproszę o autograf
zobaczycie
to i tak tortura,ze dzis musiałąm koło niego przejsc :D
Hehe :P Li jak chcesz coś wiedzieć coś o charakterku 'mojego' Willa to wejdź do mnie na tą stronkę jest.in i tam poszukaj eee... sexownego nicka :P
A to taka strona, tylko nie wiem czy Chris by się zgodziła bym ja tu podała... Hmm... No dobra. Podam, wybacz Chris, jeśli nie mogłam... www.ewelinka090.jest.in
chodzi o SamozwańcząBlondynkę002?
a to jest ten Will czy jak?
nazwa się blondynką
sorry za tępotę, ale jest to raczej niedoinformowanie :D
"The saints are coming
I say no matter how I try
I realize there?s no reply
The saints are coming"
musiałam to napisać :D
Wybacz,ze zaptam, ale kim ten Will dla Ciebie ejst, jezeli mozna wiedzieć? :D
mam objawy syndromu doktor Lynn :D
POmyślałąś rzecz jasna o ty o czym zawsze chorzy na ten syndrom myślą. Mi Cris wsyztko tłumaczyła... Tol nie jest tak jak myślisz :D
Ten syndrom ma w ogóle bardzo dużo objawów...
A w ogóle bardzo dziwna jest ta strona jest.in Pierwszy raz o niej słyszę :/
ja juz taki rzeczy widziałam :D
(za krótki za krótki)
<lol>
słyszałyście tą mieszankę Grren Day'a z U2?
świetne!
nie chce mnie ta piosenka "opuscic" i ciągle za mną łazi...:D
Fuj... mi się strasznie niespodobała. Widziałaś teledysk? Jeszcze tego Busha wkleić musieli :D Zawsze lubiłam Green Day (poza "When September Ends") i U2, ale wg. mnie ta pisoenka to kompletna porażka. nie podoba mi się.
Ja na początku też miałam takie odczucia
ale kiedy po raz "nasty" usłyszałam ją w radiu, wpadła mi w ucho
tak teledysk dziwnyyyy...
widocznie nie miali co wymyslić :D
też niepodoba mi się "wake me up..."
pewien idiota z klasy
gruby i rudy
chyba się wyzywa, na normalnych ludziach :D
wyzywanie bez powodu,popychabie itp otd
najlepsze jest to, że był też prowodyrem w pierwszej klasie, kiedy wyzywał moją kolezankę (nota bene, noszącą to samo imię co ja) a pozniej...przyniosł jej pierścionek...
Idiota
Also known as: zmora
musiałam się wyzalić...
Jak ja bym takiego... nie ważne... Ech. Taką zmorę to trzeba psychologicznie podejść. Masz dwa wyjcia.
a) Być chamską i walnąć komentarz w stylu: "Spójrz na swoje sadło"
b) Powiedziec mu prosto w twarz co o nim sądzisz i stanowoczo grozić, ze ejsli nie przestanie to zrobisz wsyztko by przestał. (To wsyztko pozostawiam twojej wyobraźni)
Jedyne co dobre w tej sytuacji to to, zewidze, że klasa jest po mojej stronie
nawet kolega stanął w mojej obronie kiedy doszło do "rękoczynów", akolezanka mnie pocieszała i obiecałą, że napusci na niego swoich kumpli :D
powiem Ci, co zasugerowała mi przyjaciółka:
"przyjrzyj się mu i powiedz spokojnie tak: wiesz co? gdyby nie te oczy to pomyslałabym, że to d***"
heh...ona to ma pomysły
to na mnie zbyt mocne
ale jezeli nie przestanie...
kto wie? :D
Palant i na dodatek Shrek :D
Ja go jeszcze załątwię!
(Czy to będzie parafraza słynnego powiedzienie wilka?? tego od zjąca wiesz...:D) chyba tak...:D
Odpowiadam na wcześniejsze pytanie Veri: nic mnie z nim nie łączy oprócz tego że:
*występowaliśmy razem na przedstawieniu,
*namówiłam go żeby się zapisał na nasze kółko teatralne,
*jego najlepszy kumpel chodzi z moją najlepszą kumpelą
no i mogę dodać że jak mieliśmy dzień kota to akurat on mnie skocił :P ale to w zasadzie się nie liczy bo to był totalny przypadek (było tak że 2c koci 1c-w której jestem-nio i on mi dał napar z ziółek do wypicia :P)
UUu... napar z ziółek... jakie to romantyczne :)
Ja też jestem pierwsza "cy" xD Ale fajnie, a mnie kocił... kto mnie kocił? Nie pamiętam.
Ps. To dziecwyzny. Czy mi się wydaje czy każda z nas ma jakiegoś "Willa" (w sensie: zna jakiegoś "Willa")
Jasne, każdy ma "swojego Willa". Na szczęście ... ech, nie lu ... dobra, przestaję ... Mój (nigdy więcej) Will to mój przyjaciel, więc .. ;)))
Nie wiem, mnie się tam The Saints podobała od początku .. Ale może dlatego, że lubię Green Daya, i to całkiem mocno, a fanem U2 jest mój tata, ja ich po prostu lubie ... Z resztą Billie Joe ładnie na początku wyciąga głosem w górę ;]
Billie zawsze łądnie wycąga. Ni, moze poza galą EMA (a może VMA) gdzie próbował, próbował, ale mu nie wyszło :) Ja teraz jestem zafascynowana płytą "Loose" Nelly Furtado. To jest dopiero krążek :)
łoł xD taki niepozorny temacik a tu taka dyskusja xD hehe jeszcze troche to wszystkie tematy na Skandarze będą moje ;D
Niestety nie mam pojęcia, który z tych nicków jest sexowny :D:D:D Przykro mi. Prosze o podpoweidź :)
no to o muzyce :P ja lubie My Chemical Romance, Billy Talent, Blink 182, Jimmy eat world, dużo tego jest :PP a ogląda ktoś LOST ?:D
To zależy którą serię. 3 znam głównie z opowieści mojej mamy, które są wielokroć barwniejsze niż sam serial :DD
System of a Down, Red Hot Chilly Peppers, Linkin Park, Three Days Grace, dla odmiany Panic!at the disco czy Fall Out Boy, Arctic Monkeys, Michael Buble, trochę 30 Seconds to Mars, trochę Placebo, trochę Limp Bizkit, trochę Modest Mouse, The Black Eyed Peas, Green Day, kiedyś Nirvana, The Doors, The White Stripes, nawet Evanescence ... i wiele, wieeeele pojedynczych piosenek ... Trochę tego jest :D
Spróbujemy :)
Placebo, Franz Ferdinand, Hard-Fi[kiedy mi się znudzi?? :P], Interpol ostatnio, Linkin Park, Arctic Monkeys polubiłam, trzeba będzie się wgryżć, reszty grzechów nie pmaiętam :)
wow xDD
dyskusja...no no az czytac mi sie odechciało.ale nie odbierzcie tego źle.po prostu z biegiem czasu zaczne kapowac o co be w temacie ^^ ;D