Sophie TurnerIV

Sophie Belinda Turner

7,3
19 120 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sophie Turner

Aktorka nie jest brzydka (choć ładniejszą sobie ją wyobrażałam), tylko te średniowieczne fryzury jej
nie pasują :P

kagamixd

Zdecydowanie - szokiem tego nie nazwę ale jak spojrzałem w profilu aktorki na jej zdjęcie to aż się lekko wzdrygnąłem widząc różnice.

Zawsze pewne niedoskonałości w tym jak kto sobie wyobrażał Sansę, Catelyn, Cersei, Daenerys i inne może sobie wytłumaczyć właśnie "średniowiecznymi" gustami nieco różniącymi się od naszego dzisiejszego postrzegania:).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tcl987

Tyle przegrać :P

tcl987

Masakra, współczuję tc1987, że ktoś się pod niego podszywa xD Chyba, że to ty tak trollujesz?

kagamixd

Dziękuję za wyrazy współczucia - bawi mnie że śmieciowi wydaje się że mnie to jakoś porusza :).

tc1987

Pobawi się, aż mu się znudzi :D Jak ktoś potrafi czytać to się domyśli, że to podszyta osoba :)

kagamixd

Fajny i ładny rudzielec, ale zgadzam się w stu procentach z tym, że ze średniowiecznymi fryzurami jej nie do twarzy. Z rozpuszczonymi włosami za to wygląda ślicznie. :)

Coffie_eMka89

Fakt, z rozpuszczonymi włosami wygląda ślicznie, ale na planie jak jej rozpuszczą i coś tam jej jeszcze zepną to wygląda dziwnie. Powinni jej te włosy unieść i pofalować, w końcu książkowa Sansa miała gęste włosy, więc mogą jakiś taki efekt uzyskać. Jeszcze ubiorą ją w jakąś brzydką sukienkę poszerzającą ramiona to już w ogóle wygląda najgorzej ze wszystkich dziewczyn z Westeros :D Sansa była piękną dziewczyną, więc niech do jasnej anielki to zmienią, bo jak mówię znajomym, że jest ładna to oni wyobrażają sobie Sophie (a nie książkową postać) i się śmieją z mojej wypowiedzi :P

kagamixd

Zgadzam się z tb, chodź nie do końca bo uważam, że jest ponadprzeciętnej urody, co do Sansy.... aktorka bardziej mi pasi do "współczesnych, nowoczesnych" ról świetnie się nadaje do komedii amerykańskich, albo dramatów czy zwykłych obyczajówek, ale fantasy? Czasy średniowiecza? Tak średnio, choć talent ma trzeba przyznać. Ale są gorzej dopasowani aktorzy tak jak np. Asha, Daario w 3 sezonie, Cersei, Catelyn i mój nieszczęsny Jon Snow (moja ulubiona książkowa postać :( )

Zuzak222

Ja też na serialowym Jonie baaaaardzo się zawiodłam. Nie wiem czemu, ale Ashę całkiem inaczej sobie wyobrażałam- krótkie, ciemne włosy i orli nos. Co do Sophie to ona dobrze gra swoją rolę, jednak jak już pisałam wyżej, gdyby jakoś optycznie lub u nasady podnieśli te jej włosy to wyglądałaby o wiele lepiej :)

kagamixd

Gówno to kogo obchodzi, a teraz wypad!

Eph

Chyba tylko ciebie to nie obchodzi :D

kagamixd

To da się być ładniejszym?Moim zdaniem ona jest przecudowna.

Vintage_2

Da się, zwłaszcza jeśli czytało się książki.

kagamixd

Przeczytałam całą trylogię dziewko.Sansa jest idealna <3

Vintage_2

Wiesz w ogóle co to jest trylogia?

kagamixd

hhaha "trylogię" :D

damnironic

może jej się z Władcą Pierścieni pomerdało.

kagamixd

Sansa jest idealna:)