Sophie TurnerIV

Sophie Belinda Turner

7,3
19 013 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sophie Turner

Nie wiem, czy nosi jakieś specjalnie buty (w Grze o Tron) to jest mniej więcej wzrostu mężczyzn lub
wyższa. Ciekawe, ile ma dokładnie wzrostu? ;)

Derry_Holmes

no od swojego mężą jest wyższa na pewno :D

Angelikaaa_3

Każda jest od niego wyższa (jeśli ci chodzi o osobę, o której myślę :P)

Derry_Holmes

Wg. IMDb ma 1,75 m. Dla porównania Jack Gleeson (Joffrey) ma 1,7 m, Aidan Gillen (Littlefinger) ma 1,75-1,78 m; Lena Heday (Cersei) - 1,66 m, Natalie Dormer (Maergery) - 1,68. A Peter Dinklage (Tyrion) ma 1,35 m ;)

Aleksiss

No to mam: Cathelyn puściła się z Guliwerem XD

Derry_Holmes

Hmmmmm jest pewien wysoki przystojny nieco nieokrzesany młodzieniec w Winterfell z imieniem zaczynającym się na Hod... ;D

Corristo233

No naprawdę baaaardzo przystojny ;D
I totalnie nieokrzesany!!

Aleksiss

ja mam 177 xD Fajnie być wysokim, ale jak się dorasta. W podstawówce mnie to denerwowało

użytkownik usunięty
emmeline37

ojej nie chciałabym być taka wysoka o.O!

To co ty byś chciała mało znaczy. Wzrost to coś na co nie da sie wpłynąć, wiec jedyną opcja czy sie chce czy nie, jest to polubić. Ja również mam 177cm, i nie mogła bym być bardziej dumna i szczęsliwa z mojego ciała, ZAWSZE noszę obcasy, i nie oddałabym ani jednego centymetra.

użytkownik usunięty
Internatka

To dobrze, że się cieszysz.... Ja też się cieszę ze swojego wzrostu, i debilem nie jestem, bo wiem że nie mam na to wpływu, rodzimy się wysocy i niscy. Ale jeśli miałabym wybierać, to na pewno nie wybrałabym powyżej 170, bo zwyczajnie bym nie chciała. Ty może nie chcesz być niska i okej. I mnie to nie obchodzi. Jak chcę mieć 180, to zakładam odpowiednie szpilki, a jakbym chciała mieć 150, to przecież głowy sobie nie utnę... 165 mi pasuje, nie czuję się gigantem, ani konusem.

Skoro więc jesteś zadowolona z własnego, to nie rozumiem potrzeby komentowania czyjegoś ciała.

Ludzie wysocy często mają kompleksy właśnie przez takie komentarze jak Twój: "ojej nie chciałabym być taka wysoka o.O!", "ale z Ciebie wysoka dziewczyna!", "jak Ty sobie znajdziesz takiego wysokiego chłopaka, żeby obcasy założyć?", w podstawówce/gimnazjum jest jeszcze gorzej, bo młodzież potrafi być okrutna i staje sie bardzo kreatywna względem ludzi prezentujących ponadprzeciętne cechy.
Cholera mnie bierze jak widzę wysoką dziewczynę, która się garbi, na zdjeciach staje w bardzo charakterystyczny "zmniejszający" sposób i robi wiele innych rzeczy, zeby swoim wyglądem sprostać oczekiwaniom, czy potrzebom estetycznym innych. A wiesz czemu tak jest? nie dlatego, że im to w nich przeszkadza, a dlatego że zbyt wiele razy słyszały od INNYCH że z ICH wyglądem jest coś nie tak. Ich samoocena i pewność siebie zostały zburzone przez właśnie takie "niewinne" komentarze.

Więc zanim skomentujesz w innych coś czego nie da się zmienić, zastanów się dwa razy czy to co chcesz powiedzieć jest TAKIE POTRZEBNE.

Każdy ma własne ciało i ciała i wygląd innych są nie naszą sprawą.

użytkownik usunięty
Internatka

Sory lalka, ale nie skomentowałam czyjegoś wyglądu, bo mnie zwyczajnie inni ludzie gunwo obchodzą :-D Zwłaszcza trolle w sieci :-D Napisałam zdanie O SOBIE, że NIE CHCIAŁABYM być tak wysoka. Wskaż mi proszę, gdzie komentuję czyjeś ciało? Wyraziłam zdanie na temat ogólnego wzrostu, że na niski wzrost coś bym poradziła, a na wysoki niestety nie. Spinasz się, więc chyba ty masz jakiś jednak problem ze wzrostem i nie do końca go akceptujesz? Trafiłam w czuły punkt? Ups...

Ale ja sama nie jestem idealna i w związku z tym mam się przejmować opinią jakichś kmiotów ze szkoły, pracy albo w tym lęgowisku hejterów jakim jest internet? Hahahah :-D Proszę cię! To bym chyba musiała zamknać się w piwnicy! Trochę honoru i poczucia własnej wartości. Współczuję ci tego, że obchodzi cię i przejmujesz się tym co mówią na temat twojego wyglądu inni ludzie, ja zawsze to miałam w nosie. Jedynie zdanie, które mnie obchodzi, to zdanie najbliższych.

I weź mi nie sprzedawaj durnych historyjek, że przez napisanie "ojej nie chciałabym być tak wysoka!", ktoś zamknie się w sobie i wpadnie w kompleksy!! Bo to niedorzeczne! Na tym forum przeważnie znajdują się raczej dorośli ludzie, którzy już dawno przestali rosnąć (chyba, że w szerz:-D) i raczej nikt się tym nie przejmie i nie popadnie w depresję ;]

>Każdy ma własne ciało i ciała i wygląd innych są nie naszą sprawą.
Dokładnie! Tu masz rację :-) Więc ja się interesuję tylko swoim ciałem i wyglądem :-D

Znam różnych ludzi i nie nabijam się z nich, może z ciebie się ktoś kiedyś nabijał, nie wiem bo jak już wspomniałam nie obchodzi mnie to. Nie włączam sobie zdjęć w internecie ani nie wytykam ludzi na ulicy "o bo ty jesteś za niska! ty za gruba! ty masz okulary!". Bez przesady! Wytrząsasz się jakbym ci tak zrobiła. Nikomu nie ubliżam, jeżeli ktoś ma wrażliwe serce i duszę, to niech sobie wejdzie na forum o religii albo o naturze, czy o niemowlakach. Nie wiem. Tam wszyscy się kochają i żyją w zgodzie!!

Że też cię przeoczyłam i dopiero teraz odpisuję! Ach!

"lalka", "trole", "kmioty ze szkoły", "hejterzy".

Tam gdzie kończą się argumenty tam zaczynają się wyzwiska.

Nie upadne tak nisko aby chociaż próbować dalej rozmawiać z Tobą.
Miłego dnia.

użytkownik usunięty
Internatka

chyba miłej nocy ;D dzięki i cieszę się, że nie będziesz ze mną gadać

użytkownik usunięty

"Tam gdzie kończą się argumenty tam zaczynają się wyzwiska."
Złota myśl dnia!
Owszem zaczynają się wyzwiska, ale na rozmówcę, a nie na ogół świata... Ehh;/
no to pa

Internatka

Jesteś śmieszna z takimi komentarzami. Widać jak na tacy , że wzrost to twój czuły punkt , ale przyhamuj troszeczkę , bo najechałaś na KevinRudolf jak nienormalna. Nikogo nie zwyzywała i nie ubliżała , a jej post w zupełności nie wydał mi się obraźliwy czy niemiły a też jestem wysoka :/ I tak się składa , że argumentami i racjonalnością wypowiedzi to cię akurat zmiotła , więc po wyzwiska nie musiała sięgać...

Internatka

"Ja również mam 177cm, i nie mogła bym być bardziej dumna i szczęsliwa z mojego ciała."
Sam fakt, że to napisałaś, jest już wyraźnym sygnałem, że wcale taka dumna nie jesteś. A Twoje następne komentarze tylko to potwierdzają. Agresywny i bardzo emocjonalny sposób, w jaki reagujesz na zupełnie niewinny komentarz, świadczy o tym, że wysoki wzrost jest Twoim czułym punktem i masz z tego powodu duże kompleksy.

To nie jest aż taka wysoka :D Ja jestem dziewczyną i mam 182 cm, co jest miłe... dopóki nie musisz przechodzić przez piwnicę w mojej szkole :)

użytkownik usunięty
JulianneGirl

Pewnie jak ja bym miała taki wzrost, to bym go zaakceptowała. Zależy od podejścia. Ty się cieszysz i prawidłowo. Swoje ciało trzeba zaakceptować. Ja akurat cieszę się ze swojego wzrostu, kiedyś myślałam, że jestem za niska, że dziewczyny w moim wieku były wyższe, ale teraz gdy już jestem dawno po gimnazjum, patrzę na to z innej strony i cieszę się, że wyższa nie urosłam.

Aż takie macie niskie sufity? To jak chłopcy sobie radzą??

Sufity wysokie, tylko, że budynek zabytkowy, w niektórych miejscach rury wystają i trzeba się pochylać. :)

JulianneGirl

fajny wzrost :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Aleksiss

Nie, nie, ten wzrost z IMDB ( 1.75) jest nieaktualny, tyle miała gdy zaczęła grać w GOT, a miała w tedy 13 lat. Wiadomo że urosła. Poza tym porównajcie sobie ją z Littelfingerem który sam ma 1.75, a gdy Sansa przy nim stanie jest wyższa. Myślę że może mieć ok 1,80

BlackRose58

Ło jezu. Po prostu założyła buty na platformach albo wysokie obcasy^^

Aleksiss

Ooo, tylko 3cm niższa ode mnie

Derry_Holmes

Jest wysoka. To też widać na zdjęciach prywatnych. Jest o wiele wyższa nawet od swojej serialowej matki

Derry_Holmes

modelką powinna być,szczupła,wysoka o oryginalnej urodzie ,a wracając jeszcze do wzrostu to jest on raczej normalny,faceci coś ostatnio się kurczą

CelineMarie

W sumie aktorstwo też dobre, w gazetach się nierzadko pojawia :)
Ale jak już ma sesję tojacięniemogęranyłomatko

Derry_Holmes

masz jakiś link? chętnie bym zobaczyła taką sesję

CelineMarie

tu jest jakaś obierka z jednej z sesji,

http://paraisoenacantado.blogspot.com/2012/08/sophie-turner-mais-conhecida-como- sansa.html

a tu masz (poprzewijaj sobie) inne, Sophie wygląda tutaj naprawdę niesamowicie, jak dla mnie

http://coolspotters.com/actresses/sophie-turner/and/activities/photoshoot/media/ 2667085#medium-3634016

a tu w galerii znajdziesz różne jej sesje:

http://sophieturnerfan.com/

tu jest też jedno ładne:

http://www.listal.com/viewimage/5238320

A tu masz resztę, niektóre mogą się powtórzyć, też bardzo fajne i chyba najlepszej jakości plus dla jakiego magazynu

http://upix.me/u/g/?d=4422133

http://upix.me/u/g/?d=4436846

http://upix.me/u/g/?d=4432247

http://www.hotflick.net/u/g/?d=4245818

http://upix.me/u/g/?d=4363413

Derry_Holmes

dzięki,zastanawiam się czy rude włosy to jej naturalny kolor?

CelineMarie

ostatnio gdzieś trafiłam na informację że jej naturalny kolor włosów to blond. aczkolwiek moim zdaniem o wiele ciekawiej wygląda w rudym :)

requiemxforxyou

ostatnio widziałam z nią wywiad jak była młodsza i faktycznie miała włosy blond ale nie taki 'normalny' blond tylko bardziej blondorudy :D tez uważam,że dobrze jej w miedzianych włosach

CelineMarie

dokładnie, facetów powyżej 180 cm ciężko znaleźć :P ładna aktorka

Derry_Holmes

Cholera, ona jest wyższa ode mnie. Mogłaby zacząć robić karierę jako modelka, bo aktorstwo wychodzi jej tak sobie. Ale i tak ją lubię

Derry_Holmes

Właśnie tez to mnie uderzył. Jednak wydaje mi sie ,ze ona ma wiecej niz 1,75 moze miec z 1, 80 stojąc z męzczyznami jest taka jak oni albo nawet wyższa od niektórych.

Ami_656

Ma 1,75, jest najwyższą aktorką w "GOT" poza oczywiście Gwendoline Christie i jest wyższa od wielu aktorów w pierwszoplanowych rolach - Kita Harringtona, Alfiego Allena, Jacka Gleesona, oczywiście Petera Dinklage'a, Iwana Rheona, Conletha Hilla, można by tak mnożyć, średnia wzrostu aktorów w "GOT" jest.... średnia.

_Andrzej_

to ,ze jest napisane 1,75 to nie znaczy ,ze tyle ma, wyglada mi na wyzsza , moja dobra kolezanka ma 1,79 i ona mi tak cos w ten deseń wyglada, co prawda to ekran tylko ,ale jednak

Ami_656

O, to ja znam wyższą. Możliwe oczywiście, że statystyki Sophie nie do końca odpowiadają prawdzie, ale ze zdjęć które widziałem to raczej nie za dużo - weźmy właśnie wspomnianego Alfiego Allena. Gość ma mieć 1,7m więc we wspólnych scenach będzie oczywiście niższy, to tego jego postać często chodzi przygarbiona, za dobrze zbudowany to on też nie jest i voila - różnica wydaje się większa niż jest.