Sophie TurnerIV

Sophie Belinda Turner

7,3
19 120 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sophie Turner

to czy w kolejnych czesciach filmu (ksiązki) coś z nią dzieje sie wiecej? czy tak została dobrana wiekowo aktorka do roli i postaci by działo się coś wiecej jak urośnie czy nadal bedzie ckliwym cukiereczkiem?
bo ostatnie scena z litelfingerem pokazała ze wkoncu nie jest juz małą dziewczynką i zaczyna rozumieć jak se uprawia politykę, to czy równiez zacznie wykożystywać swoje ciało do róznych zagrań czy to tylko wypadek przy pracy i nadal będzie głupiutką dziewuchą na którą jak się patrzy to aż życzy się by coś smutnego ją spotkało?

konstanty_2

Jak na razie serial dotarł tam, gdzie dotarła książka, jeśli chodzi o wątek Sansy, ale twórcy serii nam zaspoilerowali ostatnim odcinkiem, dokąd zmierza Sansa jako postać. Sophie Turner albo Aiden Gillen - teraz nie pamiętam dokładnie - też wspominał w wywiadzie, że Sansa zacznie manipulować Petyrem z pomocą swojego ciała.

LemonadeChan

w 5 sezonie? :)

jocisko

No mówili o "nadchodzącym sezonie" pod koniec czwartego, więc zapewne tak.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Slodka_Lolitka13

Podejrzewam, że spora. xD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
LemonadeChan

no miejmy nadzieję :D

konstanty_2

Słyszałem, że Sansa będzie Petyrem manipulować, ale nie słyszałem, że będzie robić to ciałem. Pozatym może nie chcieć pokazywać siebie, tak jak Emilia (Danka) powiedziała, że już więcej w GoT się nie rozbiorze i tak jak Lena (Cersei) nigdy nie pokaże się nago. A w pierwszym odcinki to był tyłek dublerki ;p

konstanty_2

W następnym sezonie będzie ostre ruchańsko z jej udziałem