to czy w kolejnych czesciach filmu (ksiązki) coś z nią dzieje sie wiecej? czy tak została dobrana wiekowo aktorka do roli i postaci by działo się coś wiecej jak urośnie czy nadal bedzie ckliwym cukiereczkiem?
bo ostatnie scena z litelfingerem pokazała ze wkoncu nie jest juz małą dziewczynką i zaczyna rozumieć jak se uprawia politykę, to czy równiez zacznie wykożystywać swoje ciało do róznych zagrań czy to tylko wypadek przy pracy i nadal będzie głupiutką dziewuchą na którą jak się patrzy to aż życzy się by coś smutnego ją spotkało?
Jak na razie serial dotarł tam, gdzie dotarła książka, jeśli chodzi o wątek Sansy, ale twórcy serii nam zaspoilerowali ostatnim odcinkiem, dokąd zmierza Sansa jako postać. Sophie Turner albo Aiden Gillen - teraz nie pamiętam dokładnie - też wspominał w wywiadzie, że Sansa zacznie manipulować Petyrem z pomocą swojego ciała.
Słyszałem, że Sansa będzie Petyrem manipulować, ale nie słyszałem, że będzie robić to ciałem. Pozatym może nie chcieć pokazywać siebie, tak jak Emilia (Danka) powiedziała, że już więcej w GoT się nie rozbiorze i tak jak Lena (Cersei) nigdy nie pokaże się nago. A w pierwszym odcinki to był tyłek dublerki ;p