Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 355 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal
użytkownik usunięty

Co Ty? On tej roli w życiu by nie udźwignął, bo żeby zagrać w tym filmie trzeba mieć jakiś talent, a Seagal go nie ma. Za to zgadzam się, może grać potworki w horrorach bez charakteryzacji, bo jego wygląd już sam w sobie jest przerażający:)

Weź nie psuj Koszmaru :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tomucho77

Widziałem ostatnio Stevena Segala w jakimś reality show o policji. Czyżby on był prawdziwym gliniarzem ? Występuje tam w policyjnych ciuchach i bierze udział w prawdziwych akcjach.

Rahabiel

zgadza się jest to elitarny oddział policji (łagodniejszy odp. SWAT-u) założny przez stevena

tomucho77

ha ha ha. koles. to wiejska policja. seagal nie ma prawa byc policjantem poza ta dziura gdzie moze udawac policjanta.

damian_filmweb

koleś ma papiery dobrze pooglądaj ten serial, jest zastępcą szeryfa federalnego a to mówi samo za siebie

użytkownik usunięty
tomucho77

,,koleś ma papiery''
Chyba te żółte.;)

tomucho77

samo za siebie ? seagal nie ma pojecia i doswiadczenia w pracy gliniarzy. ma prawo pelnic sluzbe w tej dziurze, ale nikt by go nie przyja do pracy np. w nowym jorku. jak koles nie masz pojecia o pewnych sprawach to moze poczytaj wiecej.

damian_filmweb

I reasumując z jego zdolnościami które nabył grając policjantów jest lepszy od większości policjantów w usa, - perfekcyjna obsługa różnego rodzaju broni, niesamowicie celnie strzela z giwer, umie obezwładniac bandziorów jak nikt inny, te wszystkie jego umiejętności dają mu prawo do pełnienia służby jako US MARSHALL i na dodatek może szkolić młodych szczawików.

użytkownik usunięty
tomucho77

Jasne. Czemu nie? Do takich filmów z reguły biorą fajne laseczki, więc generalnie pasowałabym. :)
Tylko z grą aktorską u mnie trochę nie halo...ale u boku Stevena dałabym sobie radę.;)

tomucho77

mysle, ze ty jestes jeszcze wiekszym,

tomucho77

heheeheh nawet nie wiesz jaki mam ubaw z twojej glupoty. napisz cos jeszcze. bedzie smieszniej.

użytkownik usunięty
tomucho77

hheheeh kolejny tekst, ktory mnie bawi. nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ze ja nie smieje sie z tego co piszesz - ja smieje sie z twojej glupoty. teraz juz rozumiesz ?

użytkownik usunięty
damian_filmweb

Wczoraj czytałem w necie. Segal był instruktorem samoobrony gliniarzy w Nowym Orleanie. W imię wdzięczności za te usługi na rzecz władzy nadono mu w tym hrabstwie honorowy stopień funkcjonariusza policji. Segal przez lata nic z tym nie robił ale jak brakło sukcesów wymyślił reality show pt: Lawman. Nadanie mu lata wstecz policyjnych szarży umożliwiło prawnie służbę w policji jednak jedynie w Nowym Orleania ( a właściwie pewnej jego części ). Mimo wszystko jest policjantem z honorowego nadania a nie z prawdziwej selskcji. ( Nie ukończył żadnej policyjnej akademi ). Zatem poza hrabstwem w którym działa nie ma żadnej władzy, a nawet tam gdzie jest, najtrudniejszą robotę odwalają za niego prawdziwi gliniarze. On jest tylko twarzą by produkt Lawman sprzedał się w TV. Jednym zdaniem. Jest takim gliną jak np: Wałęsa profesorem. Widziałem kilka akcji z jego udziałem. Segal wydawał się bardziej zainteresowany tym jak wypadnie na wizji niż samą akcją. Zachowuje się trochę jak modelka na wybiegu. Cały ten projejt przypomina trochę film Showtime z Murphim i DeNiro. poza tym jak na takiego mistrza to Segal powinien trochę więcej ćwiczyć. Widać że nie ma kondycji. powinien trochę schudnąć. To był przecież super przystijny facet. Myślę że pół roku treningu postawiłoby go na nogi. Poza tym to ten jego wizerunek sprawił że załamała się jego kariera. Z tego co wiem to jeszcze bił żonę o czym swego czasu też było głośno. Suma sumarum dziwię się temu facetowi, Nadal mógłby wrucic na top, a jednak robi wszystko by zniszczyć mit o sobie do końca.

Rahabiel

i o tym wlasnie mowilem. jednak ten dzieciak dalej pisze swoje. moze teraz kiedy mu to wyjasniles bardziej dokladnie, zrozumie o co chodzi.

Rahabiel

obejrzałem kilka odcinków to jest to, nie ma jak znajomość rzeczy oparta na internecie i na kilku odcinkach brawo dla ciebie

tomucho77

to bylo cos w rodzaju przenosni, abys lepiej zrozumial, ze seagal nie ma prawa pelnienia funkcji policjanta po za tym niewielkim miastem lub stanem. a wchodze tu, aby sprostowac towje bledne wypowiedzi.

tomucho77

od ponad 20 lat - MA PRAWO TAM PRACOWAC, ale nie bral nigdy czynnego udzialu tak jak teraz. jak juz mowilem pol miliona mieszkancow to jak na ameryke - dziura.

użytkownik usunięty
tomucho77

a gdzie ja mowie. ze seagal to debil i ma gowniane filmy ? wszystkie filmy seagala do roku 2000 byly bardzo dobre i wiekszosc lubie, ale jego nowe filmy ( po roku 2000 ) to juz gnioty i tyle. tylko od czasu do czasu nakreci cos dobrego ( machette ).
po czym mozna poznac takiego trolla jak ty ? po tym, ze nie potrafi zaakceptowac czyjegos zdania.

damian_filmweb

proponuje tobie wystartuj w następnych wyborach prezydenckich