i tak o to ja człowiek broniący samotnie honoru stefana oddający za niego swoje zdrowie psychiczne użerający się z innowiercami poległem pod gradem kul pokanały mnie siły ciemności to już jest koniec a jedyna nadzieja pozostaje już tylko w stefanie - przybądź o boski stefanie i zdepcz innowierców swoją stopą pogruchotaj im kości - prosze cię ja o to sponiewierany czciciel twojego talentu >AMEN<
W owym dniu wielu mi powie: Stefanie, Stefanie czyż nie broniłem samotnie twego honoru, czyż dla twego imienia nie wystawiałem na szwank swego psychicznego zdrowia, wreszcie czyż nie walczyłem w obronie twego imienia z wyznawcami Chucka Norrisa i wszelakimi innowiercami, czyniac znaki i cuda.
A wtedy im powiem. Nigdy was nie znalem. Idzcie precz ode mnie wy, czyniciele bezprawia.
Stefan.
Biedactwo... ten Seagal miałby Cię głęboko w d... oczywiście gdyby wiedział o twoim istnieniu...
i dlatego mam mu dać 1 zgadza się takie jest twoje rozumowanie aktorstwa, definicji filmu i wreszcie ciężkiej pracy aktora którą wkłada by powstał film - gratulacje popisałaś się i zaświadczyłaś tym wpisem że masz papkę zamiast mózgu albo myślisz cyckami jesteś genialna w swojej głupocie - to samo się tyczy tych aktorów których ty oceniłaś oni też cię mają mocno i głęboko
Za tą ciężką pracę zgarnia ciężką kasę a że jest osobą publiczną musi liczyć się z krytyką i faktem, że nie każdemu przypadnie do gustu.
,,to samo się tyczy tych aktorów których ty oceniłaś oni też cię mają mocno i głęboko''
Dlatego nie bronię ich jak wariatka, tylko oceniam jak produkt, który mi przypadł do gustu i który chętnie kupuję.
Aż wstyd się przyznać ale tą argumentacją niskich lotów udało ci się mnie przekonać. Faktycznie Seagal choć aktor słaby jak szczyny, przynajmniej umie udawać, ze się bije...a Mroczków i Cichopka nawet nie skomentuję...
Heh...z ciężkim sercem dam mu 3 wrrr...:/
a co do jego gburowatości byłem w warszawie na planie filmowym cudzoziemca i widziałem go z 30 metrów jest bardzo kultularny życzliwy i często się uśmiecha na swój sposób - dam ci parę rad larniusia obejrzyj sobie nico / szukając sprawiedliwości a szczególnie w morzu ognia i zobacz jak wygląda usmichnięta i pogodna twarz gbura tak go nazwałaś, czy wreszcie przytoczę ci film wygrać ze śmiercią zobaczysz jak wspaniale zagrał mimiką twarzy człowieka który wychodzi z wieloletniej śpiączki
Robert Gawliński 10/10 - on ma niesamowity talent aktorski i w każdym filmie gra inną miną.
larna a może się poznamy posmerdam cię wtedy po sutku i rozluźnisz się zejdą z ciebie nerwy będziesz wtedy inną kobitą
Dzięki ale gdybym chciała być ,,smerdana''(cokolwiek to znaczy??) to powiedziałabym o tym swojemu facetowi.
Pozdrawiam;)
A co takiego przeskrobał?
Wypisywał głupoty to fakt ale też stanowił swojego rodzaju folklor.;)
ubiegał się o stanowisko sprawdzającego a że ubiegający się nie może pisać wulgarnie a on to zrobił to go zablikowali i wsio