Z twoich wypowiedzi wnioskuję, że dużo czasu spędzasz z ręką w gaciach...
Czy, jak by to powiedział mój luby- będziesz mieć kozackie mięśnie przedramion ;)
Larna powiedz czy tomucho 77 nie jest czasem wyalienowany społecznie jak Travis ? Tamta rozmowa utkwiła mi w mózgu niczym gwóźdz w nadgarstku stygmatyka.
A tobie nie tylko włosy urosną, ale i nabawisz się odcisków na dłoni. Poza tym jak będziesz wykonywał gwałtowne ruchy grozi to zerwaniem ścięgna.
Jeżeli to hahaha.......dotyczy pałacyka i latarynki to zrozumienie żartu zajeło ci aż 47 minut stary. Taka jest bowiem różnica czasowa pomiędzy wpisami. To zły znak.
Nie wiem co napisałeś, ale musiało to być równie błyskotliwe jak twoje poprzednie wpisy. Muszę ci jednak przyznać że życiorys Stevena Segala twojego autorstwa jest THE BEST. Jeszcze jedna mała rada. Sztuką jest tak komuś dopiec żeby nie zablokowali twojego wpisu. Pełny sukces jest wówczas gdy gość do którego piszesz jest wku........ a wpis czytelny. Kumasz stary. To czekam na ripostę. Dawaj czadu. Tylko tak bym mógł to przeczytać.
,,czy tomucho 77 nie jest czasem wyalienowany społecznie jak Travis ?''
Tego nie wiem ale podejrzewam, że jest nastolatkiem ze zbyt wysokim poziomem hormonów...
Wszystko fajnie, ale zapomniałeś podać źródło, nie jesteś autorem tych słów... Plagiat to przestępstwo.
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Steven_Seagal
oj. moj intelekt to rzecz nieosiagalna dla takiego forumowego trolla. wiec nie pisz o rzeczach, ktorych nie rozumiesz.
a ja damian. milo cie poznac. pokazales ponownie, ze sie nie mylilem co do twojego intelektu. dzieki.
tomucho77 wciela w życie moją radę. Próbuje cię obrazić, ale tak by go nie wykasowano, więc w swoich przekleństwach nie pisze pierwszych liter, bądz literkę j zastępuje literką y. To oczywiście idiotyzm bo nikt tego nie rozumie. Trzeba pisać pierwsze kilka liter i dwukropki. Z jego IQ jest naprawdę coś nie tak.
po raz kolejny zrobiles z siebie idiote. przecietny czlowiek ma IQ 100. raz na wieele razy zdarza sie ktos z IQ 150.
a czlowiek niedorozwiniety ma IQ ponizej 100, ale nie moze miec mniej niz 80, bo nie bylby zdolny czytac i pisac - a ty to akurat potrafisz.
wiec juz zrozumiales czemu tak napisalem matole ?
dziwne, ze nie rozumiesz. wyjasnilem ci wszystko na temat IQ, a ty dalej czegos nie wiesz ? chetnie ci wytlumacze.
Na podanej przez toskani stronce jest wiecej skrzywionych życiorysów gwiazd. Brad Pitt ma fajny. Warto zalukać. Nara
ho ho. coz za komplementy sie tu sypia. nie wiem jak dziekowac. kolejny przyklad twojego IQ. ale pociesze cie- nie mozesz miec mniej niz 80.
Rozumiem można nie lubić Stefana ale żeby ocenić go tylko na 1/10. Na taką ocenę zasługują Mroczki, Ibisze, Cichopki ale nie Seagal
Bo kreacje aktorskie tego faceta ograniczają się do robienia miny jakby go męczyło przewlekłe zaparcie.;)
obejrzyj sobie lustra 2 a zobaczysz jak aktor nie powinien grać i jak bardzo niszczy film brak uczuć okazywanych na twarzy a w szczególności gdy bohater widzi demona przed sobą a jego twarz nie ukazuje tego i porównaj to z mimiką twarzy seagala w jego filmach a dopiero wtedy zrozumiesz czym jest aktorstwo