Stuart Burton

Stuart Alexander Kluz-Burton

5,0
96 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Stuart Burton
piotral_2

Dlaczego? Każdy może robić co chcę. Youtube to jego praca, czyli jak jesteś np fryzjerem to nie możesz być aktorem?

DoStEr

*chce

DoStEr

Chodzi mi o to, że wystąpił jedynie dlatego, że jest popularny w internecie. Nie został wybrany w castingu, ani nie starał się o rolę. Dubbingował tylko po to, aby zachęcić osoby, które oglądają jego filmiki do pójścia na tą produkcję. Jest wiele osób, które zrobiły by to lepiej, ale rolę dostał on ze względu na cele reklamowe. To tak jakby w jakimś filmie zagrał Macierewicz aby zachęcić osoby głosujące na PiS do obejrzenia go.

piotral_2

Tak, tu masz rację

piotral_2

To prawda niestety skończyły się te fajne stare dobre czasu polskiego dubbingu kiedy brali ludzi z talentem i smykałką do tego zawodu a teraz to byle ciecia który ma z miliard subskrybentów biorą na najważniejsze rolę i psują cały film rozumiem że film trzeba promować i reklamować aby zarobił ale niech głosy postaci będą fajne a nie gimbusiarksie a te maminsynki to nawet prób nie robili tylko po to aby przekazać swoim młodym wyznawcom z podstawówki i gimbazy aby szli na jakiś film bo oni w nim grają jak i reszta pyszałków z polskiego youtube'owego śmietniska pamiętam jak ich do reklam brali i nie wiem po co promować raka który jedynie co robi to demoralizuję młode pokolenie bardziej od Postala 2 (któremu nawet do pięt nie dorastają bo on przynajmniej śmieszył i i jest z nim kupa zabawy) i jeszcze te kilka minut gameplay'ów podczas reklam na polsatgames przez co nie mam za bardzo ochoty tam wchodzić omijam takich pajaców szerokim łukiem.
Pozdrawiam.

piotral_2

Okazał się zasranym pedofilem, który przez wiele lat dymał swoją podatną na naiwność widownię (młodzież ok. 8-16 lat), przykre.