Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

Ze "zmierzchu" Taylora zapamietalam tylko przez jego snieznobiale zeby ^^
Czy wam tez to utkwilo w pamieci?
Za idealne ma te zeby, chociaz pozniej swietne dla wilka ^^

Pati_Peace

Biedna xD
Ja już nie mogę się doczekać aż ruszę do sklepu. Pierwszy raz kupię fanclub tylko dla Taylora xD

Opalice

Ja tam FC dość często kupowałam, ale to było tak bez celu a teraz to się zmieniło. Uwierzyłam, że nie wszystkie gazety piszą tylko o Zacu i Vanessie. Ja ich osobiście nie cierpię ,ale to jest moje zdanie. Byłam wręcz pewna, że i tak nic nie napiszą a najwyżej dadzą jego zdjęcia gdzieś 'przy okazji'. A tu proszę nawet dwie strony poświęcili.

Pati_Peace

Tak 2 strony Kyaaa...
A ja tak samo nienawidzę Zacka i Vanessy...
A Taylor rlz!

Hiroko

No to znów się zgadzamy. No ich fani niech myslą co chcą a my i tak wiemy, że Taylor jest najlepszy.

Pati_Peace

Taak Taylor górą !

pati..wiesz..nie znam cię..ale cię lubie xD

Hiroko

ja też cię nie znam, ale też lubię. No wiesz co do Taylora myślimy tak samo ;p ;)

użytkownik usunięty
AnnaBoy

Ja go tam nie lubie, wręcz brzydze się nim. Taki palant z białymi zębami.

Każdy ma prawo do własnego zdania.

AnnaBoy

Tak rzeczywiscie Taylor ma super zęby jak by nie patrzac duza uwage sciagaja chociaz jego buśka tez jest słodka

AnnaBoy

Tak zeby na świetne nie ma co zreszta oczy tez przykowaja duzą uwage... ogolnie jest naprawde fajny

Dominisia_fw

No jest. Oczy też ma śliczne.

Pati_Peace

Moim zdaniem on cały jest sliczny xD
Uwielbiam Go xD

Hiroko

Tak. calutki śliczny.

Pati_Peace

oj tak w 100% nawet Edward takiego czarujacego usmiechu nie posiada

Dominisia_fw

no w życiu. Taylor ma najpiękniejszy uśmiech koniec kropka.

Pati_Peace

oj tak zdedcydowanie tak kto jak ktos ale Taylor uśmiech ma boski i on sam jest nieziemnsko przystojny ah...

Dominisia_fw

Zgadzam się z tobą.

Pati_Peace

No i jeszcze mam pytanie gdzie w polce taki chlopcy sie podziewaja bo jeszcze takiego sliczne jak on nie znalazlam

Dominisia_fw

Muszę się pochwalić, że widziałam już dwóch podobnych. Jeden był bosko ubrany i nieziemsko przystojny, a drugi ogólnie był podobny xD Ale ja znalazłam nawet śliczniejszego, ale tu wkraczamy już w sferę moich prywatnych spraw xD

Opalice

No ja niestety też nie mam szczęścia i nie spotkałam podobnego.
Ale co mi tam po jakimś podobnym gostku jak ja chcę oryginał.

Pati_Peace

No dokladnie po co nam jakies dzikie kopie jak orginal jest najlepszy hehe no tak prywatnie musze powiedziec ze chyba zwariowalam bo nie chce narazie nikogo

Dominisia_fw

No bo po co. Zawsze możemy się połudzić, że Taylor będzie nasz.
no ale kiedyś nam przejdzie i wrócimy do rzeczywistości.
No właśnie kiedyś-tylko kiedy.

Pati_Peace

Tak az sie tego boje jak mnie ostatnio taka MILOSC zlapala to trzymala 3.5 roku wiec troche przedemna hehe

Dominisia_fw

No cóż. Ostatnia taka moja 'miłość' to nie pamiętam ile trwała, ale też długo.

Pati_Peace

No ja nawet nie chce wspominac tej mojej milosci zle sie dla mnie skonczyla eh ;(

Dominisia_fw

no niestety. Ale chyba odchodzimy od tematu Taylora.

Pati_Peace

Tak tak zupelnie ucieklo ...
Nie ma to jak jego slodki usmiech
I wogole tylko zazdroscic tym ktorzy go znaja ;d

Dominisia_fw

No. Ale ta jego siostra to ma fajnie. miała go na co dzień.

Pati_Peace

Siostra jak siostra ale jej kolezanki o wiele lepiej taki prosty dostep do takiego ciacha ;d

;(

Dominisia_fw

Hej. Oglądał ktoś może ten serial "my own worst enemy" ? bo ściągnęłam pierwszy odcinek i po wstępnych oględzinach nigdzie Taylor'a nie zauważyłam.. ;/

Melanie_Jane

Ja nie, ale może szybciej by było poszukać jakiegoś streszczenia w necie. Ja nie ściągałam, ale jestem ciekawa jak to ogólnie wyszło.

Pati_Peace

Witam. ;D Chciałabym się przyłączyć do dyskusji, bo też bardzo lubię Taylora. xD A co do serialu... Nie wiem. Może będzie w następnych odcinkach występował.

Contestant

To my cię przyjmujemy do dyskusji. a w tym serialu to też się nie orientuję.

Contestant

Też się przyłączam ;P
Uśmiech Taylor ma przebossski!
W tamtym serialu chyba nie gra głównej roli coo? Ale tak czy siak będzie napewno w kolejnych odcinkach.
Obecnie czekam z niecierpliwością na "New moon" :):) !

paulina_pisz

Dziękuję za przyjęcie do dyskusji. xD
Nie, chyba nie pierwszoplanową. Ale wiem że tam gra na 100 %.
Teaa... Właśnie oglądam jego zdjęcia jak się uśmiecha...

Contestant

No tak są zabójcze. Pierwszoplanową to może nie, ale miał tam chyba poważniejszą rolę.

Pati_Peace

Chyba tak. Boże. Jak ja bym go chciała spotkać na żywo. :(

Contestant

No to witam w klubie.

Pati_Peace

Echh. W przyszłości lecę/płynę do Ameryki i przeszukuje ją całą, tylko po to żeby go spotkać. :D

Contestant

to ja się zabieram z tobą jako bagaż podręczy chociażby.

Pati_Peace

Hehe no to jest nas wiecej ewentualnie mozemy sie zebrac razem i wbic mu na chate hehe no dostal by niezlego szoku a jak by sie tak kazda miala na niego rzucic
ajc az mi chlopaka szkoda
Mrrr slodki

Dominisia_fw

No dostałby. ;D
Tyle dziewczyn o nim marzy... Echh. A widziałyście może teledysk Cassi Thomson jak się z nią całował? Myślałam że ją zakatrupię normalnie... Hah xD

Contestant

Ja jej chciałam oczy wydłubać. A przypuszczam, żę widziałyście ten jak Taylor 'śpiewa' Apologize.
To było jego zadanie domowe.

Contestant

No ja go ogladam przed szkola to taka naladowana bylam ze sie zebralo kumpeli bo wsciekala bylam hehe
No ale to nie bylo mile ujrzej jak on sie z nia caluje az mi ciezko o tym pisac dobrze ze mam taka wybujala wyobraznie i wiele fajnych rzeczy sobie umiem wyobrazic zamiast jej tam .xD

Dominisia_fw

Ja so9bie wiele rzeczy umiem wyobrazić zamiest JEGO tam. Np jakiegoś robaka, którego ona całuje... ^^ Och, ten widok to lekarstwo dla mej duszy! xD

Contestant

No musze przuznac ze jeszcze jest jedna rzecz ktora dziala jak lekarstwo wyobrazic sobie siebie zamias jej ;p

Dominisia_fw

O taak. ;D Ale to już na mnie nie działa - Wyobrażam to sobie od miesiąca. xD

Contestant

hehe no na mnie jeszcze tak ja sobie duuuzo innych rzeczy wyobrazam wiec jest ok

A tak poza tematem ile masz lat ??

Dominisia_fw

Też sobie wyobrażałam siebie zamiast jej.I na mnie jeszcze działa.

Pati_Peace

jak dobrze ze wyobraznia to kopalnia pomyslow xD