Ze "zmierzchu" Taylora zapamietalam tylko przez jego snieznobiale zeby ^^
Czy wam tez to utkwilo w pamieci?
Za idealne ma te zeby, chociaz pozniej swietne dla wilka ^^
Biedna xD
Ja już nie mogę się doczekać aż ruszę do sklepu. Pierwszy raz kupię fanclub tylko dla Taylora xD
Ja tam FC dość często kupowałam, ale to było tak bez celu a teraz to się zmieniło. Uwierzyłam, że nie wszystkie gazety piszą tylko o Zacu i Vanessie. Ja ich osobiście nie cierpię ,ale to jest moje zdanie. Byłam wręcz pewna, że i tak nic nie napiszą a najwyżej dadzą jego zdjęcia gdzieś 'przy okazji'. A tu proszę nawet dwie strony poświęcili.
No to znów się zgadzamy. No ich fani niech myslą co chcą a my i tak wiemy, że Taylor jest najlepszy.
Tak rzeczywiscie Taylor ma super zęby jak by nie patrzac duza uwage sciagaja chociaz jego buśka tez jest słodka
oj tak zdedcydowanie tak kto jak ktos ale Taylor uśmiech ma boski i on sam jest nieziemnsko przystojny ah...
No i jeszcze mam pytanie gdzie w polce taki chlopcy sie podziewaja bo jeszcze takiego sliczne jak on nie znalazlam
Muszę się pochwalić, że widziałam już dwóch podobnych. Jeden był bosko ubrany i nieziemsko przystojny, a drugi ogólnie był podobny xD Ale ja znalazłam nawet śliczniejszego, ale tu wkraczamy już w sferę moich prywatnych spraw xD
No ja niestety też nie mam szczęścia i nie spotkałam podobnego.
Ale co mi tam po jakimś podobnym gostku jak ja chcę oryginał.
No dokladnie po co nam jakies dzikie kopie jak orginal jest najlepszy hehe no tak prywatnie musze powiedziec ze chyba zwariowalam bo nie chce narazie nikogo
No bo po co. Zawsze możemy się połudzić, że Taylor będzie nasz.
no ale kiedyś nam przejdzie i wrócimy do rzeczywistości.
No właśnie kiedyś-tylko kiedy.
Tak az sie tego boje jak mnie ostatnio taka MILOSC zlapala to trzymala 3.5 roku wiec troche przedemna hehe
Tak tak zupelnie ucieklo ...
Nie ma to jak jego slodki usmiech
I wogole tylko zazdroscic tym ktorzy go znaja ;d
Hej. Oglądał ktoś może ten serial "my own worst enemy" ? bo ściągnęłam pierwszy odcinek i po wstępnych oględzinach nigdzie Taylor'a nie zauważyłam.. ;/
Ja nie, ale może szybciej by było poszukać jakiegoś streszczenia w necie. Ja nie ściągałam, ale jestem ciekawa jak to ogólnie wyszło.
Witam. ;D Chciałabym się przyłączyć do dyskusji, bo też bardzo lubię Taylora. xD A co do serialu... Nie wiem. Może będzie w następnych odcinkach występował.
Też się przyłączam ;P
Uśmiech Taylor ma przebossski!
W tamtym serialu chyba nie gra głównej roli coo? Ale tak czy siak będzie napewno w kolejnych odcinkach.
Obecnie czekam z niecierpliwością na "New moon" :):) !
Dziękuję za przyjęcie do dyskusji. xD
Nie, chyba nie pierwszoplanową. Ale wiem że tam gra na 100 %.
Teaa... Właśnie oglądam jego zdjęcia jak się uśmiecha...
Hehe no to jest nas wiecej ewentualnie mozemy sie zebrac razem i wbic mu na chate hehe no dostal by niezlego szoku a jak by sie tak kazda miala na niego rzucic
ajc az mi chlopaka szkoda
Mrrr slodki
No dostałby. ;D
Tyle dziewczyn o nim marzy... Echh. A widziałyście może teledysk Cassi Thomson jak się z nią całował? Myślałam że ją zakatrupię normalnie... Hah xD
Ja jej chciałam oczy wydłubać. A przypuszczam, żę widziałyście ten jak Taylor 'śpiewa' Apologize.
To było jego zadanie domowe.
No ja go ogladam przed szkola to taka naladowana bylam ze sie zebralo kumpeli bo wsciekala bylam hehe
No ale to nie bylo mile ujrzej jak on sie z nia caluje az mi ciezko o tym pisac dobrze ze mam taka wybujala wyobraznie i wiele fajnych rzeczy sobie umiem wyobrazic zamiast jej tam .xD
Ja so9bie wiele rzeczy umiem wyobrazić zamiest JEGO tam. Np jakiegoś robaka, którego ona całuje... ^^ Och, ten widok to lekarstwo dla mej duszy! xD
No musze przuznac ze jeszcze jest jedna rzecz ktora dziala jak lekarstwo wyobrazic sobie siebie zamias jej ;p
hehe no na mnie jeszcze tak ja sobie duuuzo innych rzeczy wyobrazam wiec jest ok
A tak poza tematem ile masz lat ??