Ze "zmierzchu" Taylora zapamietalam tylko przez jego snieznobiale zeby ^^
Czy wam tez to utkwilo w pamieci?
Za idealne ma te zeby, chociaz pozniej swietne dla wilka ^^
Ja też...pożyjemy zobaczymy;)...pierwsze słyszę o tym że gra w innej jeszcze produkcji...ale nie miałabym nic przeciw temu...im go w filmach więcej tym lepiej;)
Kurde też bym go obejżała w innym filmie. A co fo tej całej Seleny to oj moj Boże ratunku. Nie lubie jej. A mnie sie obiło o uszy, że Taylor wpadł jeszcze w oko Demi Lovato to już całkiem mnie trafia. Gwiazdy Disneya są okropne, no może nie wszystkie, ale wiekszość.
Dzisiaj w niemieckim Bravo przeczytalam, ze Selena i Demi nie sa juz przyjaciolkami poniewaz walcza o Taylora!! Czego oni jeszcze nie wymysla?? A ostatnio cos ucichlo o Selenie i Taylorze...
No i dobrze że o nich ucichło może się rozejdą....a niech się one pozabijają...obie są siebie warte,nie lubie żadnej z nich...gazety pisza tylko głupoty żeby podkręcić atmosferę...wolę jego jak jest solo;)
Juz jest zwiastun New Moon :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=gnN2fB8twPk
Widac ze Taylor sie napracowal...swietna ma ta klate ;))
Na szczescie nie bedzie jakis szaro zielony jak zmierzch :D...nie wytrzymam do listopada. Mam nadzieje ze za jakies 2 miesiace zrobia nowy zwiastun gdzie bedzie wiecej Jacoba :D i gdzie pokaza Volturi
Zwiastun jest extra. Szczególnie jak Taylor zmienia sie w wilka.
I mogli by zrobić jak najszybciej następny zwiastun.
Wow...zazdroszcze...też bym taki zestawik chciała szkoda tylko że u nas w polsce takich gadżetów nie ma;(....coś tam jest ale nie to co w angli czy niemczech...
To był czysty przypadek, że mi to przywiozła. wiedziała, że książke czytam ale nie miala pojęcia czy widziałam film. Ale prezent był trafiony w 10
No prawda prezent trafiony na 102;-)Powiem szczerze że na allegro jest trochę rzeczy ze zmierzchu,w szczególności podoba mi się szablon wampira który można odbic na ścianie a dobrze się składa bo niedługo mam remont pokoju to moge to wykorzystać;-))
Ja to chciałam poduszke, a co do takiego szablonu to ja bym wilkołaka chciała mam naprzeciw łóżka całą ściane wolna więc było by miło popatrzeć.
No ja również...teraz sobie obiecałam że pokupuje różne artykuły ze zmierzchu(odłożyłam już na to spora sumke),ciesze się bo u mnie w księgarni zamówili różne artykuły szkolne sygnowane logo Twilight;-)Ja mam słabość do wilkołaków(ahhh...Jacob;**), jednak wampiry mnie troche fascynują dlatego taki szablonik mi się podoba.A jak w szkole u ciebie?tez jest taki szał na zmierzch?
Nie u mnie takiego szału nie ma ludzie stwierdzili, że za starzy są bo to już technikum.
Ale, ja uwielbiam zmierzch całą sage Taylora i wszystko co z nim związane. Ciacho.
Ja również...i powiem ci szczerze że ja idę już do 2 klasy technikum i jakoś się nie kryje z tym że uwilebiam zmierzch...paraduje po szkole z książką z torbą z napisem Twilight i jakoś mi to zwisa co ludzie myslą;-)
O widzisz ja jestem w Trzeciej klasie technikum i mnie przeważnie zwisa kto co myśli o mnie.
No tylko nie toleruje za bardzo najeżdzania na Taylora, ale na tym punkcie klasa wie, że nerwowa jestem.
W tym roku 18nasie kończe i rodzice obecali, po maturze wyjazd do stanów na wakacje.
Wiec już sie nie moge doczekać matury, która cholernie mnie przeraża.
No to samo jest u mnie,jak ktos już zaczyna przeginać w stosunku do wypowiedzi na temat taylora to od razu zaczynam go bronić bo ja nie obrażam innych aktorów...dziewczyny się śmieją że mam wtedy "wzrok bazyliszka i moge zabić",każdy ma swoje zdanie i swój gust i tak niech pozostanie....wyjazdu zazdroszcze na pewno będziesz się świetnie bawić i tego ci życze,a matura się nie przerażaj na pewno bedzie dobrze zobaczysz;)Będę trzymac kciuki;-))
O dokładnie musze sie z Tobą zgodzić jeśli ktoś już przegina zabijam wzrokiem, bo co jak co, ale kultura osobista na pierwszym miejscu.
U mnie w szkole mało spotykana rzecz żeby ktoś sie do czegoś przyznał jeśli nie jest to wszech ogłoszone świetnym.
Nie będę dziękować, żeby nie zapeszyć. ;D
A mam takie pytanie co sądzisz/ sądzicie o jego głosie??
Bo ja umieram jak go słysze. <marzyciel> <3\Mrrr
No u mnie w szkole jest bardzo podobnie dlatego ja łammie te stereotypy
;-)Kto jak kto ale ja potrafie zaszokować stylem i wszystkim innym(rózowe pasemka na włosach,bo to mój ulubiony kolor,ciemny makijaż bo takie mi się podobają okazywanie że szaleje za Twilight i już wiesz obgadywanie sie zaczyna a ja na to zlewam totalnie),wole być marną kopią samej siebie niż rewelacyjna kogos innego.
A co do jego głosu....jednym słowem <sex>,a jak czasami tak przeciągnie sylaby to...hmmmm....rozpływam sie;)REWELACJA wogóle to on jest chodzącym ideałem<3
Zgadzam sie w stu procentach.
Ja też mam bzika na punkcie Zmierzchu.
A wole to w czym mi wygodnie, niż to co jest modne i sztuczne.
A jeśli chodzi o makijaż to nie za często, jak mnie najdzie chęć i ochota.
Ale, przez to, że szaleje za zmierzchem już nie raz usłyszałam, że to głupota, ale jakoś mnie to nie rusza chyba, że ktoś na maxa przesadza.
Tak a ten jego głos jeju każdy filmik jest boski kiedy on coś mówi to ja leże ah... Sam Sex ....
Szkoda, że jest tak daleko. ;(
Właśnie każdy jest inny i tak powinno pozostać...zreszta jak to mówią o gustach się nie dyskutuje;-)
Tak głos to on ma niesamowity tak jak jego uśmiech;));**
No niestety takie ciacha zawsze są poza zasięgiem polski;/albo naszych miejscowości ale różnie w życiu bywa,kto wie może dane nam bedzie go spotkać;)
no ja mam wieklą nadzieje, że tak będzie wkoncu jak to sie mówi. "Skoro wiara czyni cuda trzeba wierzyć, że sie uda"
i jestem tego zdania że wszystko sie może zdarzyć.
Wkońcu marzenia sie spełniają.
A wyjazdy do stanów to już nia sa tak nieosiągalne jak kiedyś. ;d
O właśnie,dobre przysłowie;)Jak sie czegos pragnie to można to osiągnąć.
Co do wyjazdów to prawda, kiedyś to sobe można było o tym pomarzyć a teraz to żadne problem.Kupujesz bilet wsiadasz w samolot i lecisz dokąd chcesz;-)
I to jest teraz świetne.
Ja to bym chciała zwiedzić, poznać a nawet marzy mi sie jakiś film amerykańskiej produkcji, ale musze jeszcze język podszkolić. Wtedy mogłoby być fajnie.
;-)
Właśnie dzieki takim wyjazdom ludzie mają szanse poznac świat;-)Ja z językiem na szczęście nie mam problemu, można by powiedziec że władam nim biegle,ale tylko dlatego że kocham muzyke i angielskie piosenki a to z sobą niesie osłuchanie się z językiem...no i dużo filmów oglądam po angielsku.
No ja też problemów nie mam. I też dużo piosenek i filmów po angielsku słucham, oglądam.
Tak a te wyjazdy są bardzo integrujące.
No i są różne sposoby, żeby zdobyć to co sie pragnie.:)
Tak według mnie sie zdobywa osłuch z językiem;-)Trzeba realizowac marzenia na różne sposoby jakie są możliwe.