Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

Ze "zmierzchu" Taylora zapamietalam tylko przez jego snieznobiale zeby ^^
Czy wam tez to utkwilo w pamieci?
Za idealne ma te zeby, chociaz pozniej swietne dla wilka ^^

mimi9494

Ja też...pożyjemy zobaczymy;)...pierwsze słyszę o tym że gra w innej jeszcze produkcji...ale nie miałabym nic przeciw temu...im go w filmach więcej tym lepiej;)

Larissa

Kurde też bym go obejżała w innym filmie. A co fo tej całej Seleny to oj moj Boże ratunku. Nie lubie jej. A mnie sie obiło o uszy, że Taylor wpadł jeszcze w oko Demi Lovato to już całkiem mnie trafia. Gwiazdy Disneya są okropne, no może nie wszystkie, ale wiekszość.

Dominisia_fw

Dzisiaj w niemieckim Bravo przeczytalam, ze Selena i Demi nie sa juz przyjaciolkami poniewaz walcza o Taylora!! Czego oni jeszcze nie wymysla?? A ostatnio cos ucichlo o Selenie i Taylorze...

mimi9494

No i dobrze że o nich ucichło może się rozejdą....a niech się one pozabijają...obie są siebie warte,nie lubie żadnej z nich...gazety pisza tylko głupoty żeby podkręcić atmosferę...wolę jego jak jest solo;)

Larissa

Juz jest zwiastun New Moon :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=gnN2fB8twPk
Widac ze Taylor sie napracowal...swietna ma ta klate ;))

mimi9494

Mało powiedziane..ahh...rozmarzyłam się;))Film zapowiada się bombowo;)

Larissa

Na szczescie nie bedzie jakis szaro zielony jak zmierzch :D...nie wytrzymam do listopada. Mam nadzieje ze za jakies 2 miesiace zrobia nowy zwiastun gdzie bedzie wiecej Jacoba :D i gdzie pokaza Volturi

mimi9494

Zwiastun jest extra. Szczególnie jak Taylor zmienia sie w wilka.
I mogli by zrobić jak najszybciej następny zwiastun.

Dominisia_fw

Popieram dziweczyny w 100%.A wogóle to jakie wydanie kupujecie jeśli chodzi o Zmierzch na płytach?

Larissa

Mnie ciocia przysłała z angli z soczewkami takie jak Cullenowi mają super tylko, że po angielsku.

Dominisia_fw

Wow...zazdroszcze...też bym taki zestawik chciała szkoda tylko że u nas w polsce takich gadżetów nie ma;(....coś tam jest ale nie to co w angli czy niemczech...

Larissa

To był czysty przypadek, że mi to przywiozła. wiedziała, że książke czytam ale nie miala pojęcia czy widziałam film. Ale prezent był trafiony w 10

Dominisia_fw

No prawda prezent trafiony na 102;-)Powiem szczerze że na allegro jest trochę rzeczy ze zmierzchu,w szczególności podoba mi się szablon wampira który można odbic na ścianie a dobrze się składa bo niedługo mam remont pokoju to moge to wykorzystać;-))

Larissa

Ja to chciałam poduszke, a co do takiego szablonu to ja bym wilkołaka chciała mam naprzeciw łóżka całą ściane wolna więc było by miło popatrzeć.

Dominisia_fw

No ja również...teraz sobie obiecałam że pokupuje różne artykuły ze zmierzchu(odłożyłam już na to spora sumke),ciesze się bo u mnie w księgarni zamówili różne artykuły szkolne sygnowane logo Twilight;-)Ja mam słabość do wilkołaków(ahhh...Jacob;**), jednak wampiry mnie troche fascynują dlatego taki szablonik mi się podoba.A jak w szkole u ciebie?tez jest taki szał na zmierzch?

Larissa

Nie u mnie takiego szału nie ma ludzie stwierdzili, że za starzy są bo to już technikum.
Ale, ja uwielbiam zmierzch całą sage Taylora i wszystko co z nim związane. Ciacho.

Dominisia_fw

Ja również...i powiem ci szczerze że ja idę już do 2 klasy technikum i jakoś się nie kryje z tym że uwilebiam zmierzch...paraduje po szkole z książką z torbą z napisem Twilight i jakoś mi to zwisa co ludzie myslą;-)

Larissa

O widzisz ja jestem w Trzeciej klasie technikum i mnie przeważnie zwisa kto co myśli o mnie.
No tylko nie toleruje za bardzo najeżdzania na Taylora, ale na tym punkcie klasa wie, że nerwowa jestem.
W tym roku 18nasie kończe i rodzice obecali, po maturze wyjazd do stanów na wakacje.
Wiec już sie nie moge doczekać matury, która cholernie mnie przeraża.

Dominisia_fw

No to samo jest u mnie,jak ktos już zaczyna przeginać w stosunku do wypowiedzi na temat taylora to od razu zaczynam go bronić bo ja nie obrażam innych aktorów...dziewczyny się śmieją że mam wtedy "wzrok bazyliszka i moge zabić",każdy ma swoje zdanie i swój gust i tak niech pozostanie....wyjazdu zazdroszcze na pewno będziesz się świetnie bawić i tego ci życze,a matura się nie przerażaj na pewno bedzie dobrze zobaczysz;)Będę trzymac kciuki;-))

Larissa

O dokładnie musze sie z Tobą zgodzić jeśli ktoś już przegina zabijam wzrokiem, bo co jak co, ale kultura osobista na pierwszym miejscu.
U mnie w szkole mało spotykana rzecz żeby ktoś sie do czegoś przyznał jeśli nie jest to wszech ogłoszone świetnym.

Nie będę dziękować, żeby nie zapeszyć. ;D

A mam takie pytanie co sądzisz/ sądzicie o jego głosie??
Bo ja umieram jak go słysze. <marzyciel> <3\Mrrr

Dominisia_fw

No u mnie w szkole jest bardzo podobnie dlatego ja łammie te stereotypy
;-)Kto jak kto ale ja potrafie zaszokować stylem i wszystkim innym(rózowe pasemka na włosach,bo to mój ulubiony kolor,ciemny makijaż bo takie mi się podobają okazywanie że szaleje za Twilight i już wiesz obgadywanie sie zaczyna a ja na to zlewam totalnie),wole być marną kopią samej siebie niż rewelacyjna kogos innego.
A co do jego głosu....jednym słowem <sex>,a jak czasami tak przeciągnie sylaby to...hmmmm....rozpływam sie;)REWELACJA wogóle to on jest chodzącym ideałem<3

Larissa

Zgadzam sie w stu procentach.
Ja też mam bzika na punkcie Zmierzchu.
A wole to w czym mi wygodnie, niż to co jest modne i sztuczne.
A jeśli chodzi o makijaż to nie za często, jak mnie najdzie chęć i ochota.
Ale, przez to, że szaleje za zmierzchem już nie raz usłyszałam, że to głupota, ale jakoś mnie to nie rusza chyba, że ktoś na maxa przesadza.

Tak a ten jego głos jeju każdy filmik jest boski kiedy on coś mówi to ja leże ah... Sam Sex ....
Szkoda, że jest tak daleko. ;(

Dominisia_fw

Właśnie każdy jest inny i tak powinno pozostać...zreszta jak to mówią o gustach się nie dyskutuje;-)
Tak głos to on ma niesamowity tak jak jego uśmiech;));**
No niestety takie ciacha zawsze są poza zasięgiem polski;/albo naszych miejscowości ale różnie w życiu bywa,kto wie może dane nam bedzie go spotkać;)

Larissa

no ja mam wieklą nadzieje, że tak będzie wkoncu jak to sie mówi. "Skoro wiara czyni cuda trzeba wierzyć, że sie uda"
i jestem tego zdania że wszystko sie może zdarzyć.
Wkońcu marzenia sie spełniają.
A wyjazdy do stanów to już nia sa tak nieosiągalne jak kiedyś. ;d

Dominisia_fw

O właśnie,dobre przysłowie;)Jak sie czegos pragnie to można to osiągnąć.
Co do wyjazdów to prawda, kiedyś to sobe można było o tym pomarzyć a teraz to żadne problem.Kupujesz bilet wsiadasz w samolot i lecisz dokąd chcesz;-)

Larissa

I to jest teraz świetne.
Ja to bym chciała zwiedzić, poznać a nawet marzy mi sie jakiś film amerykańskiej produkcji, ale musze jeszcze język podszkolić. Wtedy mogłoby być fajnie.
;-)

Dominisia_fw

Właśnie dzieki takim wyjazdom ludzie mają szanse poznac świat;-)Ja z językiem na szczęście nie mam problemu, można by powiedziec że władam nim biegle,ale tylko dlatego że kocham muzyke i angielskie piosenki a to z sobą niesie osłuchanie się z językiem...no i dużo filmów oglądam po angielsku.

Larissa

No ja też problemów nie mam. I też dużo piosenek i filmów po angielsku słucham, oglądam.
Tak a te wyjazdy są bardzo integrujące.
No i są różne sposoby, żeby zdobyć to co sie pragnie.:)

Dominisia_fw

Tak według mnie sie zdobywa osłuch z językiem;-)Trzeba realizowac marzenia na różne sposoby jakie są możliwe.

Larissa

Tak i ja też tak myśle co do języka, a co do marzeń to kim byśmy byli bez nich:)