The Notorious B.I.G.

Christopher George Letore Wallace

9,2
6 ocen materiałów archiwalnych
powrót do forum osoby The Notorious B.I.G.

Biggi w paluszku miał tupaca, nie mówie o karierze, nawet nie ma co porównywac, NY forever

sakos5

Biggiego to rakim,nas,eminem krs one zjadają

Young_hasty_boy

rakim i nas może i tak, zależy od gustu, ale eminem??!!! nygga please :)

sakos5

Eminem jest dobrym raperem jedni go przeceniają inni niedoceniają ja jestem w tej 1 grupie a co do biggiego nie lubie jego stylu wole big L

Young_hasty_boy

ta przyznam, big l to kot

sakos5

Jeden z lepszych

sakos5

a biggie to piggie!!

sakos5

tupac miał biggiego na kanapie, west side 4 life!!

Lance_Vance

hehe dobre, ale i tak wolego wielkiego

sakos5

jednak rozmiar ma znaczenie huh

sakos5

Jak Tupac podbijał świat 2pacalypsą - to Biggie marzył aby być nim chociaż przez 5 min. Później w 94 postanowił zabić Tupac'a, bo wiedział, że zawsze będzie w jego cieniu. W 96 chciał zrobić to ponownie aby móc wydać album w spokoju. Ale Pac przebiegły nigga spieprzył na Kube helikopterem. Jest wywiad jak kobieta mówi, że widziała Shakura wsiadającego do śmigłowca. Biggie, głupia pała nie przewidział, że Pac zacznie sprzedawać się jak nigdy. Wpadł więc na pomysł dołączenie do Tupaca na Kubie i bum 97 - Notorious znika. LAD zgarnia diament w kilka lat. Więc nie pieprz mi głupot, bo to Biggie jest nikim przy Pacu, zawsze kopiował jego styl. holla!

Troublesome

radze poczytac i zagłebic sie w temat smierci 2paca, bo jakos nie moge uwierzyc, ze to biggi to zdjął, a tak wracajac do tematu to kawałek biggiego - machine gun funk, jest jednym z najlepszych kawalkow jakie slyszalem

sakos5

widziałem zdjęcia, są dowody

Troublesome

a ja slyszalem, ze go illuminaci dorwali, tak jak michela jacksona

sakos5

illuminatów nie ma, bujda dla mas

Troublesome

poznajprawde.net polecam duzo rzeczy na ten temat i nie tylko, cos w tym musi byc

sakos5

Wiem wiem. Był czas, że żywo interesowałem się tym. Lecz spotkałem osobę, która uzmysłowiła mi - iż jest to bujda.

Troublesome

to co ta osoba takiego powiedziala , ze Cie przekonala??

sakos5

"czego sobie życzysz?"

Troublesome

hehehe i co Ty na to???

Troublesome

2pac tez byl kozakiem, i ba rdzo go lubie, ale jesli miałbym wybierac miedzy nimi dwoma to bezkonkurencyjnie nawijka wiekiego wygrywa, pozdro

sakos5

Obaj byli tak samo zajebiści.

Troublesome

Biggie w 94' nie tylko postanowił zabić 2paca myśląc że zawsze będzie w jego cieniu, ale jeszcze zdradził Paca żeby go okraść.