Tobey Maguire

Tobias Vincent Maguire

7,9
27 619 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tobey Maguire

Czemu nie będzie grał w nowych przygodach SpiderMana? Nie wiem czy było o tym jakieś
info, nie bardzo jestem w temacie, ale trochę mnie ta wiadomość zdziwiła.

crazymanpl

Jak juz napisali w newsie, chcial za duzo $$$ .Wyobraz sobie, ze nowy spider wezmie 500k $, a on chcial okolo 20 m + % z zyskow . Juz wiesz dlaczego :)

krecik_nr1

W sumie tak, ale idąc tym tropem w Terminatorze 2 nie byłoby Schwarzeneggera, w IronManie 2 nie byłoby Roberta Downeya Juniora, w
"Piratach ..." nie byłoby Johnny'ego Deppa etc, etc. Nie zmienia się głównego bohatera ot tak. Jak dla mnie nowy spajder ma już ogromnego minusa na starcie, bo po prostu przyzwyczaiłem się do niezdarnego Tobeya :) IMO ten nowy laluś wygląda jakby uciekł z jakiegoś Zmierzchu czy innego filmu dla amerykańskich nastolatek ;)

crazymanpl

Sprostuję Wam - bo nowy SM to nie będzie SM4, tylko po prostu reeboot - będzie opowiadał o zupełnie nowym SM. Czyli będzie to jakby SM1 - od nowa. Też niebardzo mi się ten pomysł podoba. :/ Jestem wielbicielką komiksów MARVELA, a szczególnie właśnie SPIDERMANA - tak bardzo przypasowała mi wersja kinowa z Maguire'm i Dunst (Kocham Ją!!! ;)), że nie wyobrażam sobie SM bez nich. No ale chętnie obejrzę - dla porównania.
P.S. @crazymanpl Też uważam, że ten nowy SM to laluś. :/ W ogóle mi nie pasuje do tej roli... No cóż, mam nadzieję, że choć trochę pozytywnie mnie zaskoczy. :P