Tobey Maguire

Tobias Vincent Maguire

7,9
27 622 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tobey Maguire

Nic bym do niego nie miał, gdyby nie zrobił pipy z Petera Parkera... w filmie zachowuje się jak pospolita dupa wołowa, parę razy o mało się nie popłakał... szlag człowieka trafia :(

Kamecha

A ty czytałeś w ogóle komiks Spider-Man? Peter Parker na początku(przed tym jak go ugryzł pająk) właśnie taki był, więc nie wiem co ty dajesz.

Rafal23

A ja zgadzam się z Rafałem. To, że FixKidowska wersja Spidera prezentowała skoksowanego Pa(r)kera, w ogóle nie odzwierciedla istoty jego charakteru.

Kamecha

a ja popieram Kamecha... to jak Tobey zagral Parkera to byla porazka... najgorsze byly te jego cieciowate minki, szczegolnie jego "czarujacy" usmiech fajtlapy

Kamecha

Zgadzam się w 100%. Według mnie zachowuje sie jak jakiś laluś kompletnie nie pasuje do tej roli <żal>.
Spider-Man niby fajny filmik ale przez tego gościa nie mogłem go nawet obejrzeć do końca:/

Sweeney_Todd

Spiderman jest szczególnie dla dzieci więc on pasuje na 100%,miły,zabawny a momentami bardzo uczuciowy.A kogo ty byś chciał zobaczyć Tom Cruise itp.Są ci co grają w filmach akcji czy horrorach a są tacy co grają w komediach czy bajkach a Toby należy do tej drugiej więc jest OK..

Ulubieniec

tez sie zgadzam, trafne porownanie,;] .....

Doberman_3

tyle że Spider-Man to jest film akcji a nie żadna bajka,prosze nieobrażac filmu.

Walker_

Tobey to urodzony spiderman i według mnie pasuje do tej roli nie mogli lepiej trafić. A Tom Cruise jest przereklamowany i na 100 % zniszczył by ten film (żeby się brzydko nie wyrazić)

Kamecha

Macquier ma przyklejoną minę małego zbitego pieska, jedyne co uratowało jego rolę w spidermanie to maska :P

Kamecha

Dobrze zagrał. To nie jego wina, że spider-man był takim "mięczakiem". Nie rozumiem o co wam chodzi!