Tola Szlagowska

Tola Klara Szlagowska

4,1
134 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tola Szlagowska

Nie przekreślajcie jej! Przecież ona jest młoda..., zagrała dopiero w pierwszym filmie..., gra baaardzo słabo, ale to jej pierwsza rola... Tak więc, z czasem może stanie się dobrą aktorką...

Trzeba myśleć pozytywnie...
Patrząc na Uwe Bolla myślę, że stworzy w końcu coś, co otrzyma ocenę co najmniej 4/10 w mojej skali...

Czyli reasumując..., nie wróżę jej kariery, no ale taką myśl też należy dopuścić ;>.

"Miejmy nadzieję..., tylko ona trzyma nas przy życiu..."

"Nadzieja to największe gówno jakiego człowiek doznał..., nigdy nierealne."

Tybii

dla mnie Trolka nigdy nie bedzie dobra aktorka . trema etc nie ma tu nic do rzeczy nie nadaje sie do tego ... a jej glos ;oo masakra :| chwyta sie zbyt wielu rzeczy i na 1 sie nie moze skupic tak samo jak jej ``muzyka i spiew `` .

nie ma to jak miec bogatego tatusia .

xEMOLOVEX

Zazdrość? Nie wiem czym sie kierujecie... Po czym ją oceniacie? Po wyglądzie...? Nie gra za dobrze, ale jak ty byś zagrał? Dajcie jej szanse... Nie mówie, że ją wielbie. Nie lubie jej muzyki, ale głos ma ciekawy.

Kropka_4

nie mam jej czego zazdroscic ;] nigdy nie chcialam byc piosenkarka albo aktorka ;] .

i wyrazylam tylko sowje zdanie ze dla mnie trolka to jest dnoo . zero glosu do spiewania , aktorstwo to juz bez komentarza ; d ale bogaty tatus wszystko moze :)

a z wygladu to juz wogole nie mam jej czego zazdroscc buahahahha .
nie no biustu jej zazdroszcze ; D

xEMOLOVEX

Ja nie lubie jej sposobu bycia. Ale niektórzy zbyt ostro "jadą" po aktorach i piosenkarkach. Nie znając ich. Ale to tylko moje skromne zdanie:)

Kropka_4

Tybii nie pier***ol głupot bo sam dałeś jej 1!! =/ ;P

yyy_

Dałem 1, ponieważ moim zdaniem aktualnie na tyle zasługuje. Wykreowała bardzo słabą role.
Chodziło mi ogólnie raczej o to żeby jej nie przekreślać, gdyż w kolejnym serialu, czy filmie może zagrać już lepiej i wtedy mogę zmienić jej ocenę...

xEMOLOVEX

miejmy ndzieje że ta rola będzie jej pierwszą i ostatnio:)

Aksamitka_2

ostatnią:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

użytkownik usunięty
Tybii

Jak ma być dobrą aktorką skoro nie jest nawet dobrą wokalistką. Na dodatek gra w fatalnym zespole i gra muzykę dla dzieci.