Tola Szlagowska

Tola Klara Szlagowska

4,1
134 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tola Szlagowska

To jest taki oczywisty temat..;)
Tu możecie pisać za co... podziwiacie... wspaniałą gwiazdę ;p
Ja np... za jej... naturalność <33.!xdd

PaTeXi

a ja za jej niespotykany wdziek, dziewczecosc i urode... oraz za jej angielski , tatuaz z napisem ''Before i'll die'', ktory nijak niegramatyczny... za jej cudowne wykrzywianie sie, ktore jest tak artystyczne, ze negatywne cechy sa prawie niewidoczne:))))) a dla pocieszenia0 http://img122.imageshack.us/img122/1305/tolaszlagowsskj3tm2.jpg

Daggulka_Preity

xdd.!
ostrzegam, że wejście w ów link grozi zawałem.!xdd
Taaaak... nie ma to jak widok Toli, kiedy przechodzi nieopanowany napad skurczu pieroga ;pp w sumie to dopatrzyłam się downa na jej twarzy, ale ma go nie tylko tam.! bo i tam, i tam, i tu, i tam też.! :D a tego z twarzy mianowałam Wróżka Dżasmina.!

PaTeXi

Jejku, Ludzi w biały dzień straszycie tym zdjęciem:):D:D I ta jej mina mówi wszystko, co jest co powiedzenia... Nic dodać, nic ująć...

Californian

Jeśli chcecie nakręcić horror w Polsce, to niech Tola zagra potwora/wampira/ czy coś w tym stylu. Powstanie horror, jakiego świat nie widział. Odruchy wymiotne gwarantoiwane.

quentintarantinofan

Masz rację.!
To jest.. po prostu... przełom w medycynie.!
Kiedy będzie potrzeba wywołać wymioty, wystarczy pokazać Tolkę - efekt gwarantowany.! przy zatruciach niezawodne.! osz.!:) genialne.!:D

PaTeXi

ah i te jej ręce pomazane mazaczkiem :D;D:D:D:D suuuper! a jak bosko śpiewa i jest taka EMO-zajefajna i w ogóle cute ;*;* wiem ze tak na prawdę wszyscy ją kochają xDxDxDxD aj low you tola-lola

paola07

A jakże by inaczej.! to jest w ogóle jakaś inna opcja niż darzyć Tolę wielką miłością i uwielbieniem.?;> ah... no tak.! że sama na to nie wpadłam... chodzi o BEZGRANICZNą I WIERNą MIłOść - ja taką darzę Tolę.! Ja.! czy ktoś jeszcze.?:P

PaTeXi

Koffamy ciem Toló, jezteź najlebrza!:P:P:P

quentintarantinofan

zgadzam zie s topom.! <333 Tola <333
oł jeeeeeeeeeeeeee.!<888

PaTeXi

to jak tamten link was przerazil,to nie radze wlazic na te... UWAGA- WEJSCIE POWODUJE:
-U OSOB W WIEKU DOJRZEWANIA-ZAHAMOWANIE WZROSTU
-U KOBIET W CIAZY- PORONIENIE LUB PRZESTRASZENIE DZIECKA NA SMIERC
-U OSOB STARSZYCH- ZAWAL...

http://www.pudelek.pl/artykul/8969/tola_nie_wie_ile_wynosi_liczba_pi/
http://www.pudelek.pl/artykul/8155/ha_ha_tola_doradza_nie_robic_bledow_ortografi cznych/
http://www.pudelek.pl/artykul/8732/niektorzy_potna_sie_rozowa_zyletka_w_czaszki/

to z pudelka, ale tu chodzi o zdjecia;P

Daggulka_Preity

Alesz ona jezt pienkna. Na peffno ma ffieló koffankuff...:P:P:P

PaTeXi

Ja Tole kocham za jej uroczy śmietnikowy styl:) Ubrania są tak super, że chyba przejdę się po okolicznych lumpeksach czy gdzies nie wisi bluzeczka z matką Made by Trolka

alien_2

o tak.! zrób to.!;D a później wstawisz foto bluzeczki <3333 byśmy wszyscy mogli podziwiać.! ;D śmieci są takie extra... pewnie na bazie ich zapachu moj a idolka robi perfumyyyy;D

PaTeXi

daj ktos to zdjecie z pierwszego linka co sie u gory pojawil na portret toli na fw, co?
w ogole czemu zdjecia jeszcze nie ma>>>??? boska tolaaa

bloody_mary

chciałam to zrobić ale po prostu się nie da.!:((
a ja ją tak wielbię i nic... nie mogę dodać zdjęcia ;(
O Tolu... czy mi to wybaczysz.? ;(((
xD

PaTeXi

Biedna Tola. Wszyscy mają foty, tylko nie ona... Co za strata:P

quentintarantinofan

taka piękna twarz, a nie ma fotografii.!
o ironio.! xppp
fatum ;p

PaTeXi

Już ktoś wstawił... To straszne....

quentintarantinofan

oooooomyyyyyyyyyyyyygyyyyyyyyyyyyyyyyy....
nie wiem kto byl fotografemmmmm... ale czlowiek zna sie na rzeczy....xO
nie naaaaaaajgorsze to zdjecie.
nie wiem kto wstawil to foto skoro wyglądała "przyzwoicie" raz [i jedyny;p] w swojej "karierze.!xdd"

PaTeXi

No pisać, jak wam się podoba jej granie.?
Bo ja to nawet czasu nie mam by ją popodziwiać w TV...

PaTeXi

pojechala za granice, wize dostala... wiec co moge powiedziec... bye bye Trolka

Daggulka_Preity

Możesz dodać: NIE WRACAJ!!!!!

quentintarantinofan

moge:) slyszalam, ze na spotkanie z konsulem pojechala w szarym dresie w czarne trupie czaszki... ciekawe, czy przed nim tez sie wykrzywiala?

Daggulka_Preity

Może ochrona pomyli ją z żulem i ją zastrzelą?

quentintarantinofan

ej nie no... bez obrazy dla żuli.! w końcu to nie mały % naszego społeczeństwa.! a Tollla jest jedna, jedyna, niepowtarzalna. Okaz, który w ZOO umieścić się powinno. Może to właśnie.. brakujące ogniwooo...?

PaTeXi

na trzecim temacie z pudelka widać..........wszy
jaka ona jest głupia...brak mi słów
1/10

Kamilll

no coś Ty.!
To jedna z najinteligentniejszych gwiazd.!xdd
każdemu brakuje słów gdy zaczyna błyszczeć swoją nadzwyczaj wysoką inteligencją.! :D
a odnośnie tych wszy, to masakra.!xdd

PaTeXi

ona jest wspaniala osoba, i ja nie wiem czemu wy sie jej czepiacie... ja tesz ja loobie i nie ffice poffodu dla kturego wy sie do niej czepiacie :) LoL :PPP

Daggulka_Preity

Tola jest szczera i ma ambicje i to jest fajne! Lubię ją xD