Tola Szlagowska

Tola Klara Szlagowska

4,1
134 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tola Szlagowska

Nie rozumiem was. Nie przepadam za nią i jej piosenkami, ale nie mam zamiaru jej zarzucać, że jest beztalenciem! Dlaczego Polacy muszą tak bardzo krytykować osoby, którym się coś udało? Po prostu z zazdrości. Moim zdaniem jesteście beznadziejni. Krytykujecie osobę, której wogóle nie znacie, a jak już napiszecie, że ta Emo dziewczynka jest głupia to strasznie niby mądrzy jesteście?
No i pewnie teraz zasypią mnie komentarze w stylu :
- ale ty głupia i młoda jesteś
- jak się nie znasz na ludziach to nic nie pisz.
Po prostu to wy nie jesteście tolerancyjni, ale cóż zrobić. Mieszkamy w Polsce.

artemis_3

według mnie nie mam nic złego w napisaniu,że ona nie ma talentu aktorskiego,bo to w końcu forum filmowe,do tego służy.ale rzeczywiście pisanie,że jest głupia ibrzydka to przesada.

willowbroadway

nawet jeśli też jej nie lubię,a to co tworzy to według mnie nie jest muzyka, to jednak muszę się z tobą zgodzić.

artemis_3

Ale jednak, przyznaj, że ona gra na poziomie rybiego pęcherza, denerwujący ma głosik, wszystko gra na jedno kopyto i ogólnie irytuje. Wkręcili ją do serialu, niepotrzebnie w sumie.

Bardka

po pierwsze ona jednak (niestety?) gra muzykę bo jak inaczej to
nazwać ?
Po drugie zgadzam sie z autorka tematu
Po trzecie też jej nie lubię i to bardzo ale glupota jest wyzywanie
kogoś i nazywanie go od szmat skoro zna sie go tylko z netu czy tv.
Po czwarte uważam że na ocenianie jej jako aktorki będzie czas jak
zagra dłuższą rolę. Wystąpić w kilku odc. prawie nic nie mowiac to
każdy z ulicy może
A po piąte uważam że ludzie wcale nie oceniają jej tu jako aktorki (no
bo co za 2 zdania wypowiedziane w serialu?) tylko ogólnie jako osobę
i piosenkarkę ale tu sie ocenia aktorów...

MrsWhibley

aha... a więc jeśli ,,tu się ocenia aktorów'' to z jakiej okazji Tola jest na filmwebie?

użytkownik usunięty
artemis_3

Jeśli Ty jak kogoś krytykujesz to z zazdrości to radze się udac do jakiegoś specjalisty bo to nie jest normalne.

Powiedz mi po cholere jest forum skoro nie można sie wypowiadac na temat w/w osoby. W takim razie nawet media są bezsensowne, poniewaz piszą o kims kogo nie znają. Weź się zastanow 5 razy zanim coś napiszesz bo to są bzdury.

btw.
Zaprzeczas sama sobie. Piszesz "Krytykujecie osobę, której wogóle nie znacie", a robisz to samo pisząc "Moim zdaniem jesteście beznadziejni".

artemis_3

To że grać Tolcia nie potrafi to wiem, EMOtikonów nienawidze, za zespołem Blog 27 nie przepadam, ich muzyki nie lubie, ale wkurwia mnie nagonka na dziewczyne, zwłaszcza że podcierają sie nią wyłącznie laski. Zawieść przez was przemawia dziewczyny i zazdrość a to jest największy żaaaaaaaal.pl :))) Pozdro

użytkownik usunięty
Hannibal_Lecter_4

Skopiuje cos co już napisałam...
Jeśli Ty jak kogoś krytykujesz to z zazdrości to radze się udac do jakiegoś specjalisty bo to nie jest normalne.

Uwierz mi. Gdybym miała komuś zazdrościc to by to napewno nie była Tola. jej głos nie jest wspaniały, uroda nie grzeszy, a kasa....cóż, w porównaniu z innymi artystami...

No cóż, Toli nie znam, was też nie. Ale po waszych wypowiedziach potrafię to ocenić, jesteś jedną z nielicznych osób, które robią to w sposób kulturalny. Reszta po prostu pisze Tola to szmata i emo zdzira.
To tylko świadczy o ludziach.
"Jeśli Ty jak kogoś krytykujesz to z zazdrości to radze się udac do jakiegoś specjalisty bo to nie jest normalne."
Nie zrozumiałam tego zdania. Składnia ci szwankuje. Ale z ogólnego sensu wyłapałam, że chodzi ci o to, że wam zazdroszczę? Czego?
Może to Ty jej zazdrościsz, pomimo tego co napisała. Może i nie grzeszy tymi cechami, ale jakoś dorobiła się tej swojej kariery, co?

użytkownik usunięty
artemis_3

Przepraszam.
Jeśli Ty, jak kogoś krytykujesz to zazdrościsz tej osobie? To masz problem. Radze się udać do jakiegoś specjalisty bo to nie jest normalne.
Składnia mi nie szwankuje. Efekt myslenia o jednym, a pisania o drugim.

Mam nadzieje, że teraz załapiesz sens tego zdania.

Jesli bym juz miała komus zazdrościć to Tola wogóle by sie nie znalazła na liście osób, którym bym miała zazdrościć.

Cos co jest popularne na filmwebie. Wciskanie swojego zdania oraz teksty typu "bo jej zazdrościsz".
Otóż. co do "wciskania swojego zdania". Ile razy trzeba pisac, żebyscie sie wkońcu odczepili?
Po drugie. Nielogiczne są wypowiedzi typu "nie lubisz, wiec jej zazdrościsz". A co w takim razie z filmami i ksiązkami? "nie lubie, wiec co..?". Tak trudno zrozumiec, że mozna kogos nie lubic. Może sie komuś nie podobac jej głos, uroda itd.? Ludzi sa różni i maja rozne gusta.

użytkownik usunięty
artemis_3

Oj. A moim zdaniem Ty jesteś beznadziejny. Bo jak wnioskuję z Twojego postu, każdą osobę chwalisz, chociaż byś jej nie znał...

A najlepsze jest ostatnie zdanie, właśnie się z niego uśmiałam.

Mitzi, do kogo to było? Bo ostatnimi osobami jakie coś pisały byłam ja i inna dziewczyna, tak więc najpierw zobacz jakiej płci jest osoba do której piszesz.